ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Bende surekli uyumak istiyorum çok halsizim cocugum olmasa kalkacak durumda degilim.midem de kötü birde yemek yapmak bana ölüm gibi geliyor
demekki aynıyız ne zaman gecer bunlar benim ilk gebeligimm hic bilmiyorum. midem bulanmiyo ama surekli yanma hissi var aksama kadar

bende 7. haftamdayım folik asit çok mide bulansırıyor arkadaşlar kimi insanda o yüzden gece yatmadan için

Kızlar aranızda troit yuksek çıkan varmi benim 5.89 cıktı dahiliyeye yolladı ilaca başlattı dr ama endokrine de bi görün dedi
Ben ilaç kullanıyordum o yüzden düşük ilaç kullanmadın mı sen cnm hemen doktora danış ilaç başla

Kızlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı yada yaptırmak gerekiyor mu

Kızlar aranızda troit yuksek çıkan varmi benim 5.89 cıktı dahiliyeye yolladı ilaca başlattı dr ama endokrine de bi görün dedi
Hasimato troitim vardi zaten benim 25 lik kullaniyodum hamile olunca 50 yapti endokrin bide jodid vitamin verdi her ay gelmemi soyledi

Benimde 4.27 çıktı dahiliyeye gittim ilaca başladık,normalde gebelerde 2,5 üzeri olmaması gerekiyormuş . 25 mg lık kullanıyorum

Kızlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı yada yaptırmak gerekiyor mu
Ben ilaç yazdırmaya gittiğim zaman aile hekimi yönlendirmişti.Ben kayıt olmak istemiyorum henüz ne olacağı belli değil demiştim.Çünkü 2 kaybım var Ama yinede kayıt açtılar...19-20. Haftalarda tetanoz aşısı için gelmelisiniz zaten ben sizi bilgilendiririm dedi ebe,gayet sıcak ve ilgili davrandı.

İnşallah hayırlısı ile hiç birşey olmaz ne olacağı belli değil gibisinden düşünme lütfen ben de bayramdan sonra gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…