- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Bende surekli uyumak istiyorum çok halsizim cocugum olmasa kalkacak durumda degilim.midem de kötücok iykum geliyor ve sürekli halsizlik hissim var.
psikolojik mi yoksa hamileleikten mi
demekki aynıyızBende surekli uyumak istiyorum çok halsizim cocugum olmasa kalkacak durumda degilim.midem de kötübirde yemek yapmak bana ölüm gibi geliyor
Ben ilk gebeligimde daha kotuydum 5 ay kustum 10 kilo verdimdemekki aynıyızne zaman gecer bunlar benim ilk gebeligimm hic bilmiyorum. midem bulanmiyo ama surekli yanma hissi var aksama kadar
10 kilo muuBen ilk gebeligimde daha kotuydum 5 ay kustum 10 kilo verdimumarim bunda o kadar uzun surmez
bende 7. haftamdayım .sat 26 martmıMerhabalar,
Bende 7. haftamdayım, şu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Umarım böyle devam eder. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben ilaç kullanıyordum o yüzden düşük ilaç kullanmadın mı sen cnm hemen doktora danış ilaç başlaKızlar aranızda troit yuksek çıkan varmi benim 5.89 cıktı dahiliyeye yolladı ilaca başlattı dr ama endokrine de bi görün dedi
Aynı bennBende surekli uyumak istiyorum çok halsizim cocugum olmasa kalkacak durumda degilim.midem de kötübirde yemek yapmak bana ölüm gibi geliyor
Hasimato troitim vardi zaten benim 25 lik kullaniyodum hamile olunca 50 yapti endokrin bide jodid vitamin verdi her ay gelmemi soylediKızlar aranızda troit yuksek çıkan varmi benim 5.89 cıktı dahiliyeye yolladı ilaca başlattı dr ama endokrine de bi görün dedi
Başlattı dr canım 25 mg verdi ama mide bulantisindan içemiyorumBen ilaç kullanıyordum o yüzden düşük ilaç kullanmadın mı sen cnm hemen doktora danış ilaç başla
ben yaptırmadım bakan kişiden gıcık kapıom bende yaptırmasam olurmu bilmiyorumKızlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı yada yaptırmak gerekiyor mu
Banada 25 mg başladı dr ama mide bulantisindan icemedim henüz başlayamadımHasimato troitim vardi zaten benim 25 lik kullaniyodum hamile olunca 50 yapti endokrin bide jodid vitamin verdi her ay gelmemi soyledi
Bebegin gelisimi icin cok onemli zorda olsa icin sabah ac karnina 30 dk bisey yemeyin ilac etkisini oyle gosteriyorBanada 25 mg başladı dr ama mide bulantisindan icemedim henüz başlayamadım
Benimde 4.27 çıktı dahiliyeye gittim ilaca başladık,normalde gebelerde 2,5 üzeri olmaması gerekiyormuş . 25 mg lık kullanıyorumKızlar aranızda troit yuksek çıkan varmi benim 5.89 cıktı dahiliyeye yolladı ilaca başlattı dr ama endokrine de bi görün dedi
Ben ilaç yazdırmaya gittiğim zaman aile hekimi yönlendirmişti.Ben kayıt olmak istemiyorum henüz ne olacağı belli değil demiştim.Çünkü 2 kaybım varKızlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı yada yaptırmak gerekiyor mu
İnşallah hayırlısı ile hiç birşey olmaz ne olacağı belli değil gibisinden düşünme lütfen ben de bayramdan sonra gideyim diyorumBen ilaç yazdırmaya gittiğim zaman aile hekimi yönlendirmişti.Ben kayıt olmak istemiyorum henüz ne olacağı belli değil demiştim.Çünkü 2 kaybım varAma yinede kayıt açtılar...19-20. Haftalarda tetanoz aşısı için gelmelisiniz zaten ben sizi bilgilendiririm dedi ebe,gayet sıcak ve ilgili davrandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?