- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
25 Mart:) doktora gittin mi?bende 7. haftamdayım .sat 26 martmı
Bir kez gittim sadece iki hafta kadar önce sadece keseyi gördüm haftaya devlet hastanesine kendi doktorum olmayan başka bir yere kalp atışını duymak için gideceğim25 Mart:) doktora gittin mi?
Ben Londra'da yaşıyorum, 2 hafta önce türkiyede gittim doktora sadece kese gözüküyor dedi. Burda da henüz randevu alamadım
Yatarken iç bi de cnmBaşlattı dr canım 25 mg verdi ama mide bulantisindan içemiyorum
Öyle yapayım bugun onun haricinde folikasit var bulantı hapim var hangisini içeceğimi şaşırdımYatarken iç bi de cnm
Bence alabilirsin yiyeceklerden, zaten ben anlamıyorum neden doktorlar folik asit seviyeni ölçmeden direk ilaç veriyorlar. Herkesin dilinde bir folik asit. Uyuz oldum folik asit kullan, kullanıyor musun diye soranlarasurekli mide yanmasi ve hazimsizlik sorunum.var bunlarla birlikte halsizlik oluyor yerimden kalkamiyorum. folik asit yan etkisi mi diye dusundum ? ne diyosunuz kizlar dun folik asit icmedim bugun daha rahat uyandim ama yine basladi ayni sikayetker.eger folik asittense birakmak istoyorum. folik asiti yiyeceklerden alamaz miyim ya ? ne diyosunuz
Ben dün folik asit içmedim bugün çok daha iyiyim ama ben hamile kalmadan öncede falik asit içtim 3 ay o zaman hiç böyle olmuyordusurekli mide yanmasi ve hazimsizlik sorunum.var bunlarla birlikte halsizlik oluyor yerimden kalkamiyorum. folik asit yan etkisi mi diye dusundum ? ne diyosunuz kizlar dun folik asit icmedim bugun daha rahat uyandim ama yine basladi ayni sikayetker.eger folik asittense birakmak istoyorum. folik asiti yiyeceklerden alamaz miyim ya ? ne diyosunuz
bende 6. haftaya kadar yoktu 1 haftadir boyleyim oncesinde icmedim ama daha adet gunum gelmeden ogrendigim icin hemen basladim folik asite. hatta kendimi iyi hissetmeye dinc olmaya falan baslamistim ne iyiymis dedim . ama suan cok kotuyum. 2 gundur icmedim bugun daha iyi hissediyorum kendimi. yarin daha da iyi olursam eger artik icmeyecegim folik asit icerikli besinlerle beslencem napiim yaBen dün folik asit içmedim bugün çok daha iyiyim ama ben hamile kalmadan öncede falik asit içtim 3 ay o zaman hiç böyle olmuyordu
folik asit benimde midemi bulandırıyor gece yatmadan önce içiyorum iki gündür sende deneyebilirsinbende 6. haftaya kadar yoktu 1 haftadir boyleyim oncesinde icmedim ama daha adet gunum gelmeden ogrendigim icin hemen basladim folik asite. hatta kendimi iyi hissetmeye dinc olmaya falan baslamistim ne iyiymis dedim . ama suan cok kotuyum. 2 gundur icmedim bugun daha iyi hissediyorum kendimi. yarin daha da iyi olursam eger artik icmeyecegim folik asit icerikli besinlerle beslencem napiim ya
benim d vitaminim bir kac ay once cok cok dusuk cikmisti doktor d vit vermisti kullanmamistim. simdide hamile oldigumu ogrenince doktora benim vitaminlerim cok dusuk cikmisti bo bakabilir misiniz gerekirse takbiye alayim dedim. onlara simdi bakmiyorum zamani gelince direk takviye veriyoruz dedi. yani bakmadan heekese kullandiriyorlar dedigin gibii...Bence alabilirsin yiyeceklerden, zaten ben anlamıyorum neden doktorlar folik asit seviyeni ölçmeden direk ilaç veriyorlar. Herkesin dilinde bir folik asit. Uyuz oldum folik asit kullan, kullanıyor musun diye soranlara
suan oyle kötüyüm ki yatıyorum. midem ağzımda . daha önce 2 3 defa ilac zehirlenmesi gecirdigim icin gece ilac icmemek gibi bir huy edindim korkum var o konuda. vitamin de olsa icemiyorum. :/ psikolojik bise :/ ama 2 ay kadar once bise olmaz dedim yatmadan d vitamini ictim gece ishal oldumfolik asit benimde midemi bulandırıyor gece yatmadan önce içiyorum iki gündür sende deneyebilirsin
ben ilk hamileliğimde hiçbir ilaç kullanmadım çünkü açıkcası Anne karnındaki bir bebeğin genetiği ile oynanabilir tam gelişim zamanında Başağırısı ilacı bile alamıyorken multivitaminler çok gereksiz buluyorum ama genede uzman görüşüm yok tabii ki fakat ben kızım da kullanmamıştım şu an kızım 8 yaşındaHiçbir problemi yok çok şükürbenim d vitaminim bir kac ay once cok cok dusuk cikmisti doktor d vit vermisti kullanmamistim. simdide hamile oldigumu ogrenince doktora benim vitaminlerim cok dusuk cikmisti bo bakabilir misiniz gerekirse takbiye alayim dedim. onlara simdi bakmiyorum zamani gelince direk takviye veriyoruz dedi. yani bakmadan heekese kullandiriyorlar dedigin gibii...
aa çok ilginç demekki miden hassas ilaçlara karşı .ben geceden içiyorum rahat ettimsuan oyle kötüyüm ki yatıyorum. midem ağzımda . daha önce 2 3 defa ilac zehirlenmesi gecirdigim icin gece ilac icmemek gibi bir huy edindim korkum var o konuda. vitamin de olsa icemiyorum. :/ psikolojik bise :/ ama 2 ay kadar once bise olmaz dedim yatmadan d vitamini ictim gece ishal oldumbiraz sacma bir midem var ya
masaallah cok sevindim. bende senin gibi dusunuyorum . yediklerime dikkat ediyorum besinlerde hersey var . allahin izniyle saglikli beslenirsem bebegimin saglikli olacagina inaniyorumben ilk hamileliğimde hiçbir ilaç kullanmadım çünkü açıkcası Anne karnındaki bir bebeğin genetiği ile oynanabilir tam gelişim zamanında Başağırısı ilacı bile alamıyorken multivitaminler çok gereksiz buluyorum ama genede uzman görüşüm yok tabii ki fakat ben kızım da kullanmamıştım şu an kızım 8 yaşındaHiçbir problemi yok çok şükür
cok iyi valla masaallah sanaaa çok ilginç demekki miden hassas ilaçlara karşı .ben geceden içiyorum rahat ettim
sanki eskiden multivitamin mi vardı der giderim bu diyardan gereksiz iştah açıp kilo aldırıyolar sadece bence hepsi kapitalizmin bir oyunu kansızsan dalak ye pekmez ye kırmızı sebze tüket .vitamin yoksa meyve ye posalı meyve suyu tüket.hoşaf iç.yani aslında çaresiz siniz değil çare sizsiniz:))) herşeyin çözümü doğada aslındamasaallah cok sevindim. bende senin gibi dusunuyorum . yediklerime dikkat ediyorum besinlerde hersey var . allahin izniyle saglikli beslenirsem bebegimin saglikli olacagina inaniyorum
şimdilik iyi gidiyoruz ama bakalım inşallah bulantım geçercok iyi valla masaallah sana
innsaallaah kusma var mi sadece bulanti mi. ben daha 1 kere bile kusmadimşimdilik iyi gidiyoruz ama bakalım inşallah bulantım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?