ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

kesinlikleee

Ben 2,3 gündür içmiyorum folik asit kendimi çok iyi hissediyorum miğde bulantım falan yok ama miğde bulantım olmayınca tedirgin oldum iyice allak bullak oluyor insan

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı adete 10 gün kala kahverengi lekelenme ben hiç yaşamadım mesela adetime bir kaç gün kala çok az yaşamıştım bu sefer adetleriniz düzenli ise erken döllenme de olabilir benim mesela adetim bitikten 2 ,3 sonra yumurtlamam oldu doktor bu yüzden 14. Bekleme demişti bana sizin birazcık erken daha adete 10 gün var 5 gün kala belirtiler daha net çıkar inşallah her şey güzel olur

7+6 günlük hamileyim draminime bulantı hapı kullanıyorum kusmalarım azaldı ama mide ağrım var şiddetli gastrit vardı mide koruyucu kullanamadığım için arttı bide en önemli sorunum tansiyonum çok düşük başım sallanıyor ne yapacağım şaştım

İnşallah hayırlısı ile hiç birşey olmaz ne olacağı belli değil gibisinden düşünme lütfen ben de bayramdan sonra gideyim diyorum
Teşekkür ederim canım...umarım her şey yolunda gider,hepimiz için hayırlı olur inşallah...

Öyle yapayım bugun onun haricinde folikasit var bulantı hapim var hangisini içeceğimi şaşırdım
Allah sağlık versin inşallah...Benim bulantı hapım yok ama iğnem var,folik asitim var,aspirinim var,progestanım var birde troid ilacım var...Hepsini sıraya koydum bazıları için alarm bile kurdum yeterki bebeğim dursun... ilaçlar hiç dert değil canım bir bakmışsın geçivermiş zaman...şuan yerinde olmak isteyen o kadar çok kadınn varki...Şükret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…