- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
tam tersi surekli uyuyabilme potansiyelim var ama gün icinde ve aksam iykiya dalmalarim kolay. sabah erken uyaniyirum. kalkmasam geri uyuyabilirim amauyku sorunu çeken varmı arkadaşlar sabahın köründe kalkan zaten uyumazdım hepten uyanığım
kesinlikleeesanki eskiden multivitamin mi vardı der giderim bu diyardan gereksiz iştah açıp kilo aldırıyolar sadece bence hepsi kapitalizmin bir oyunu kansızsan dalak ye pekmez ye kırmızı sebze tüket .vitamin yoksa meyve ye posalı meyve suyu tüket.hoşaf iç.yani aslında çaresiz siniz değil çare sizsiniz:))) herşeyin çözümü doğada aslında
bende tavuk gibi yatıp sabahın köründe kalkıyorum geri yatamıyorumtam tersi surekli uyuyabilme potansiyelim var ama gün icinde ve aksam iykiya dalmalarim kolay. sabah erken uyaniyirum. kalkmasam geri uyuyabilirim amane sacma bi cumle oldu
bulantı var devamlı kusma yokinnsaallaah kusma var mi sadece bulanti mi. ben daha 1 kere bile kusmadim
Ben 2,3 gündür içmiyorum folik asit kendimi çok iyi hissediyorum miğde bulantım falan yok ama miğde bulantım olmayınca tedirgin oldum iyice allak bullak oluyor insanbende 6. haftaya kadar yoktu 1 haftadir boyleyim oncesinde icmedim ama daha adet gunum gelmeden ogrendigim icin hemen basladim folik asite. hatta kendimi iyi hissetmeye dinc olmaya falan baslamistim ne iyiymis dedim . ama suan cok kotuyum. 2 gundur icmedim bugun daha iyi hissediyorum kendimi. yarin daha da iyi olursam eger artik icmeyecegim folik asit icerikli besinlerle beslencem napiim ya
o da bi dert diyorsunBen 2,3 gündür içmiyorum folik asit kendimi çok iyi hissediyorum miğde bulantım falan yok ama miğde bulantım olmayınca tedirgin oldum iyice allak bullak oluyor insan
Benim ikinci bebeğim. 26 aylık bir oğlum varikinci gebeliği olan varmı
maşallah ne güzelBenim ikinci bebeğim. 26 aylık bir oğlum var
Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı adete 10 gün kala kahverengi lekelenme ben hiç yaşamadım mesela adetime bir kaç gün kala çok az yaşamıştım bu sefer adetleriniz düzenli ise erken döllenme de olabilir benim mesela adetim bitikten 2 ,3 sonra yumurtlamam oldu doktor bu yüzden 14. Bekleme demişti bana sizin birazcık erken daha adete 10 gün var 5 gün kala belirtiler daha net çıkar inşallah her şey güzel olurArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Benikinci gebeliği olan varmı
Umarım geçer çok zor bi süreç ev düzeni tamamen bozulmuş durumdaBenkızımla ilgileneniyorm sürekli halsızlk bukantı ins gececek bu gunlerde
Teşekkür ederim canım...umarım her şey yolunda gider,hepimiz için hayırlı olur inşallah...İnşallah hayırlısı ile hiç birşey olmaz ne olacağı belli değil gibisinden düşünme lütfen ben de bayramdan sonra gideyim diyorum
Allah sağlık versin inşallah...Benim bulantı hapım yok ama iğnem var,folik asitim var,aspirinim var,progestanım var birde troid ilacım var...Hepsini sıraya koydum bazıları için alarm bile kurdumÖyle yapayım bugun onun haricinde folikasit var bulantı hapim var hangisini içeceğimi şaşırdım
Benim 12 yaşında bi kızım varikinci gebeliği olan varmı
aaa benim kızımda 8 yasındaBenim 12 yaşında bi kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?