küçük kızınız heralde allah yardımcınız olsun .bnmde bu hamileliğim biraz zor geçiyor.benimde bir kızım var 8 yaşında amaBenkızımla ilgileneniyorm sürekli halsızlk bukantı ins gececek bu gunlerde
Allah bağışlasın...Biz biraz geç kaldık arayı çok açtık ama hayırlısı olsun bakalımaaa benim kızımda 8 yasında
kısmet böyleymiş evet benim içinde öyle ama ben ard arda doğur birlikte büyüsün diyenlerden değilim hem ilkikız çocuğu olunca çokta yardımcı olur iyi oldu biir neviAllah bağışlasın...Biz biraz geç kaldık arayı çok açtık ama hayırlısı olsun bakalım☺
Evetbende art arda çocuk doğurma taraftarı olmadım hiç,ama arayı çok açıncada farklı sorunlar ortaya çıkıyor,yaşa bağlı problemler olabiliyor...mesele bundan önce 2 tane kaybım oldu ve şuan diken üzerindeyim...umarım herşey yolunda gider hepimiz içinkısmet böyleymiş evet benim içinde öyle ama ben ard arda doğur birlikte büyüsün diyenlerden değilim hem ilkikız çocuğu olunca çokta yardımcı olur iyi oldu biir nevi
amin inşallah.çok fazla düşünmemeye çalış.ya zaten hep söyleniyor sağlıklı bir bebekse rabbim veriyor fakat değilse alıyor vücut kabul etmiyor .ben çok düşünmüyorum daha birkez doktora gittim kalp atışı için bile gitmedim.çok kendimi kasmıyorum,umarım herşey yolunda gideEvetbende art arda çocuk doğurma taraftarı olmadım hiç,ama arayı çok açıncada farklı sorunlar ortaya çıkıyor,yaşa bağlı problemler olabiliyor...mesele bundan önce 2 tane kaybım oldu ve şuan diken üzerindeyim...umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Tabiki ama bilinçaltı kabul etmiyo sanırım...Düşünmemeye çalışıyorumamin inşallah.çok fazla düşünmemeye çalış.ya zaten hep söyleniyor sağlıklı bir bebekse rabbim veriyor fakat değilse alıyor vücut kabul etmiyor .ben çok düşünmüyorum daha birkez doktora gittim kalp atışı için bile gitmedim.çok kendimi kasmıyorum,umarım herşey yolunda gide
inşallah .peki ilk gebeliğinizle arada fark varmıTabiki ama bilinçaltı kabul etmiyo sanırım...Düşünmemeye çalışıyorumTeşekkür ederim...inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Farklı tabiki ama öyle çok büyük farklar yok şimdilik...inşallah .peki ilk gebeliğinizle arada fark varmı
var canım hiç olmaz mı ikisi de birbirinden çok farklı kızım da yani ilk bebeğim de hiçbir aksilik yaşamadık sadece tek yaşadım aksilik orta kulak iltahaplı olması çektim bütün hamilelik dönemi boyunca ama onun dışında ne mide bulantım ne istifra ne de farklı bir şey yaşamadım 54 kiloyla hamile kaldım 84 kiloyla dogurdum yani 30 kg aldım canım tatlı şeyleri çok istiyordu tatlı şeyler yiyordum .Ama bunda o kadar çok mide bulantım var ki Evden bile midem bulanıyor yemek yemekten midem bulanıyor canım daha çok ekşi ve meyve istiyor heşey yiyemiyorum midem bulanıyor İlk üç hafta boyunca kasık ve bela ağrım çok oldu Şu an kasıkla bel agrım yok ama mide bulantım çok fazla.Yani bu hamileliğimi çok zor geçiriyorum inşallah daha kötü şeyler yaşamamFarklı tabiki ama öyle çok büyük farklar yok şimdilik...
İlk gebeliğimde çok yoğun mide bulantısı ve kusma vardı 5 ay kadar sürmüştü şimdi bulantıdan ziyade yanma var,ilk gebeliğimde siyatik sinirinde problem çıkmıştı şimdi bel ve
kasık ağrım oluyor.ilkinde 18 kilo almıştım şimdi yaşayıp öğreneceğiz inşallah...
Sende varmı değişiklik?
İnşallah canım,ama bu yaşadıkların zaten hamileliğin olmazsa olmazlarıvar canım hiç olmaz mı ikisi de birbirinden çok farklı kızım da yani ilk bebeğim de hiçbir aksilik yaşamadık sadece tek yaşadım aksilik orta kulak iltahaplı olması çektim bütün hamilelik dönemi boyunca ama onun dışında ne mide bulantım ne istifra ne de farklı bir şey yaşamadım 54 kiloyla hamile kaldım 84 kiloyla dogurdum yani 30 kg aldım canım tatlı şeyleri çok istiyordu tatlı şeyler yiyordum .Ama bunda o kadar çok mide bulantım var ki Evden bile midem bulanıyor yemek yemekten midem bulanıyor canım daha çok ekşi ve meyve istiyor heşey yiyemiyorum midem bulanıyor İlk üç hafta boyunca kasık ve bela ağrım çok oldu Şu an kasıkla bel agrım yok ama mide bulantım çok fazla.Yani bu hamileliğimi çok zor geçiriyorum inşallah daha kötü şeyler yaşamam
ben zaten cinsiyet tahminlerini saçma buluyotum tamamen .tatlıda erkekse benim neden kızım var.kızımda bulantı yoktu mesela kız da bulanır derler hiçbirisine inanmıyorumİnşallah canım,ama bu yaşadıkların zaten hamileliğin olmazsa olmazlarıAllah beterinden korusun.Ben kızımda doğuma gittiğimde 70 kiloydum,40+2 de doğum yaptım.Hamileyken ekşi ve tuzlu çok yiyordum,şimdikindede aynı ekşi tuzlu ve acı... İlk gebeliklerimiz birbirinden çok farklıymış ikimizinde kızı var demekki belirtilere göre cinsiyet tahmini yapmamak gerekiyor
senin cinsiyet heyecanı yakındır şimdiİnşallah canım,ama bu yaşadıkların zaten hamileliğin olmazsa olmazlarıAllah beterinden korusun.Ben kızımda doğuma gittiğimde 70 kiloydum,40+2 de doğum yaptım.Hamileyken ekşi ve tuzlu çok yiyordum,şimdikindede aynı ekşi tuzlu ve acı... İlk gebeliklerimiz birbirinden çok farklıymış ikimizinde kızı var demekki belirtilere göre cinsiyet tahmini yapmamak gerekiyor
Öyle tabikii ne kadar şükretsek az benim aşırı bulantım oldugu için içmekte sıkıntı yaşıyorum ilaclarimi yoksa cok sukur bi sikayetim yokAllah sağlık versin inşallah...Benim bulantı hapım yok ama iğnem var,folik asitim var,aspirinim var,progestanım var birde troid ilacım var...Hepsini sıraya koydum bazıları için alarm bile kurdumyeterki bebeğim dursun... ilaçlar hiç dert değil canım bir bakmışsın geçivermiş zaman...şuan yerinde olmak isteyen o kadar çok kadınn varki...Şükret...
İnanır mısın hiç merak etmiyorum,yeterki sağlıklı olsun,sağlıkla doğsunsenin cinsiyet heyecanı yakındır şimdi
Merhaba hoş geldin...Ben 12. Haftanın içindeyim...belirtilerim var ufak ufak,mide yanması,sık idrara çıkma vs vsİyi akşamlar
Ben de Kasım sonu -Aralık başı
Hiç belirtim olamamıştı hamileliğe dair
Kaçıncı haftalardasınız?
Hoşbulduk ben de 11. DeyimMerhaba hoş geldin...Ben 12. Haftanın içindeyim...belirtilerim var ufak ufak,mide yanması,sık idrara çıkma vs vs
Benim kusma olmadı bu gebeliğimde,senin İlk gebeliğin mi?Hoşbulduk ben de 11. Deyim
Mide ile ilgili benim
Bulantı anca başladı
Kusuyorum arada
Evet benim ilkBenim kusma olmadı bu gebeliğimde,senin İlk gebeliğin mi?
Benimde ilk gebeliğimde 8. Haftada başlamıştı ve yoğun olarak devam etti,inşallah senin öyle olmaz...Çok yoğun olmasına karşın hiç kilo vermemiş aksine almıştımEvet benim ilk
Bişeyim yoktu yeni başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?