Yaklaşık 3 hafta öndeyim 12. Haftadayım ve 2 kilo aldım...benimle yakın tarih olan arkadaslar kac kılo aldınız yada kilo aldınıxı
Bende 1 kilo aldım sizbenimle yakın tarih olan arkadaslar kac kılo aldınız yada kilo aldınıxı
İnşaallah yaaBenimde ilk gebeliğimde 8. Haftada başlamıştı ve yoğun olarak devam etti,inşallah senin öyle olmaz...Çok yoğun olmasına karşın hiç kilo vermemiş aksine almıştım
Ama sonra hepsi bitiyo gelip geçiyor...
Teşekkür ederim canım.Kızım 12 yaşında...İnşaallah yaa
Allah bağışlasın
Öbür çocuğunuz kaç yaşında ?
MaaşallahhTeşekkür ederim canım.Kızım 12 yaşında...
Sağolasın ☺Maaşallahh
Bende 10. Haftaya gircem canım 8 haftalıkken bulantılarım basladi tiksinti kusma var kilo almadim verdim 4 kilobenimle yakın tarih olan arkadaslar kac kılo aldınız yada kilo aldınıxı
3.5 yasında kızım tam oyun zamanları zorluyor beni bakalmküçük kızınız heralde allah yardımcınız olsun .bnmde bu hamileliğim biraz zor geçiyor.benimde bir kızım var 8 yaşında ama
3 ay bugün bitti 3 kilo vermişim ben çok kusuyorum mide bulandım çok birşey yiyemiyorumbenimle yakın tarih olan arkadaslar kac kılo aldınız yada kilo aldınıxı
Selam,senin gebelik haftan mı değişti tatlım ,noldu?benimle yakın tarih olan arkadaslar kac kılo aldınız yada kilo aldınıxı
Merhaba sağlıklı bir gebelik dilerim.tahmini doğum tarihimiz aynı ama bugün nasıl 3 ayınız bitti??3 ay bugün bitti 3 kilo vermişim ben çok kusuyorum mide bulandım çok birşey yiyemiyorum
hayır bugün kürtaj oldum kaldırmak istedim yapamadımSelam,senin gebelik haftan mı değişti tatlım ,noldu?Sat ni mi bilmiyordun? 11 filan diyordun yanlışmı hatırlıyorum?
Merabalar bisey soracaktım hormon testini sağlık ocağı yapiyor muDahiliye ye gitsen desen ki ben gebelik düşünüyorum . Onşar zaten hormonlarına bakarlar . Eczane den de git folikasit al . Günde bir tane kullan . Vitamindir. Zararlı değil. Reçetesiz veriyorlar zaten .
Aaaa aaaahayır bugün kürtaj oldum kaldırmak istedim yapamadım
boş gebelik.kesede bebek yok kalp atışı yok.kese boyutu 8 haftalık olması gerekirken 11 haftalık ama boştuAaaa aaaa
Ahhh kıyamam ben sana ya...Çok geçmiş olsun canım...Ne halde olduğunu çok iyi anlıyorum bende 2 kürtaj yaşadım...Ahhh...Noldu niye oldu??
Ahh canım...Ne desem boş sana biliyorumboş gebelik.kesede bebek yok kalp atışı yok.kese boyutu 8 haftalık olması gerekirken 11 haftalık ama boştu
Ben 9 haftalik oldum sali gunu kanamam oldu ama ertesi gun gecti allaha sukur bebek de iyi kalp atisi var dedi dr. Progestan verdi iciyorum ama iki gundur mide bulantim cok azaldi 9. Haftada azalmaya baslar mi cok merak ediorum endise mi etsem mutlu mu olsam bilemedimSlm kizlar. Nasil oldunuz. Mide bulantilariniz ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?