ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

3 ay bugün bitti 3 kilo vermişim ben çok kusuyorum mide bulandım çok birşey yiyemiyorum
Merhaba sağlıklı bir gebelik dilerim.tahmini doğum tarihimiz aynı ama bugün nasıl 3 ayınız bitti??

Merhaba . ay ben konuyu gec farketmisim
Sat 8 mart 10+6 gebeyim. Aralik annesi olucam Allah kismet ederse.
Yemeklerden tiksinti ve bulantim azaldi.
Umarm boyle devam eder. Bebisimde bnde iyiyiz. Tum gebelere saglik diliyorum bebisleriyle bilrikte.
Bebek istyenlerede Allah nasip etsin bebeklerini insallah.

Dahiliye ye gitsen desen ki ben gebelik düşünüyorum . Onşar zaten hormonlarına bakarlar . Eczane den de git folikasit al . Günde bir tane kullan . Vitamindir. Zararlı değil. Reçetesiz veriyorlar zaten .
Merabalar bisey soracaktım hormon testini sağlık ocağı yapiyor mu

hayır bugün kürtaj oldum kaldırmak istedim yapamadım
Aaaa aaaa
Ahhh kıyamam ben sana ya...Çok geçmiş olsun canım...Ne halde olduğunu çok iyi anlıyorum bende 2 kürtaj yaşadım...Ahhh...Noldu niye oldu??

Aaaa aaaa
Ahhh kıyamam ben sana ya...Çok geçmiş olsun canım...Ne halde olduğunu çok iyi anlıyorum bende 2 kürtaj yaşadım...Ahhh...Noldu niye oldu??
boş gebelik.kesede bebek yok kalp atışı yok.kese boyutu 8 haftalık olması gerekirken 11 haftalık ama boştu

boş gebelik.kesede bebek yok kalp atışı yok.kese boyutu 8 haftalık olması gerekirken 11 haftalık ama boştu
Ahh canım...Ne desem boş sana biliyorum Çok çok geçmiş olsun...Allah tez zamanda tekrar versin...çocuğun var çok şükür onun için metanetli olmaya çalış...Rabbim beterinden korusun...

Slm kizlar. Nasil oldunuz. Mide bulantilariniz ne durumda
Ben 9 haftalik oldum sali gunu kanamam oldu ama ertesi gun gecti allaha sukur bebek de iyi kalp atisi var dedi dr. Progestan verdi iciyorum ama iki gundur mide bulantim cok azaldi 9. Haftada azalmaya baslar mi cok merak ediorum endise mi etsem mutlu mu olsam bilemedim Bu arada ilk hamileligimde bulantim 4.5 ay a kadar sürmüstu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…