Selam,geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz...Ben 9 haftalik oldum sali gunu kanamam oldu ama ertesi gun gecti allaha sukur bebek de iyi kalp atisi var dedi dr. Progestan verdi iciyorum ama iki gundur mide bulantim cok azaldi 9. Haftada azalmaya baslar mi cok merak ediorum endise mi etsem mutlu mu olsam bilemedimBu arada ilk hamileligimde bulantim 4.5 ay a kadar sürmüstu
12 hafta 2 günlükMerhaba sağlıklı bir gebelik dilerim.tahmini doğum tarihimiz aynı ama bugün nasıl 3 ayınız bitti??
Hayirli olsun canim. Bende hic disari cikmiyorum 3 haftadir eve kapandim cikinca direk fenalasiyorum bulanti halsizlikHerkese merhaba, bende bir aralık annesi olucam inşallah bugün tam 10+3 olduk. Okadar çok bebek istiyordumki yıllardır şimdi nasip oldu ama bulantı halsizlik hiçbişeyden tat alamama sıkıntıları psikolojimi bozdu, sizler günlük hayatınızı nasıl devam ettiriyosunuz ben dışarı bile çıkamıyorm((
Gerçekten allah hepimize sabır versin ve bi an önce geçsin bu durumlar ev berbat durumda eşim idare etsede arada söleniyo bende düzensizliğe hiç gelemem ama insan yerinden kalkamıyınca çok zor oluyomuş devamlı bir hastalık hali maalesefHayirli olsun canim. Bende hic disari cikmiyorum 3 haftadir eve kapandim cikinca direk fenalasiyorum bulanti halsizlikama iki gundur daha iyiyim umarim tekrar artmaz
Hayırlı olsun bende de aynı durumlar var gece yanımda su bulunduruyorm kasık ağrısı da var doktor kanama olmadığı sürece korkma dedi normal sanırım tüm yaşadığımız ağrılar bende birde alerji var ve ilacımı da doktor içmesen daha iyi dedi . Sosyal hayatım resmen sıfırlandı devamlı bir bakımsız hal çok zormuş gerçektenMerhaba arkadaşlar 10cu haftadayim bütün hamilelik belirtileri var ama ilk olarak migde ağrısı sırt ağrısı ve ağzında kuruluk vardı sonradan kaşık ağrısı başladı hala devam ediyor bulantilarim 6ci hafta başladı sabahları fena oluyorum bende dışarı çıkınca kötü hissediyordum ama yavaş yavas geçti çok şükür
Olsun nabalim onlar sağlıkla gelsin de katlanicazHayırlı olsun bende de aynı durumlar var gece yanımda su bulunduruyorm kasık ağrısı da var doktor kanama olmadığı sürece korkma dedi normal sanırım tüm yaşadığımız ağrılar bende birde alerji var ve ilacımı da doktor içmesen daha iyi dedi . Sosyal hayatım resmen sıfırlandı devamlı bir bakımsız hal çok zormuş gerçekten
Benim 8 Aralık doğum tarihim,SAT 3 mart ve dolayısıyla bugün yani 26 Mayıs 2019 Tam 12+0 hafta...12 hafta 2 günlük
Geçiyor canım hepsi geçip gidiyor... sonra bir bakmışsın ne olacağını bile bile tekrar tekrar istiyorsunHepimizin haftalari birbirine çok yakın olduğu için herkeste şuan aynı sorunlar var sanırım bulantı tiksinti halsizlik ama geçecek inşaallah hepsini unutucaz minnoslarimizi sağlıcakla kucagimiza alınca
Brnim Sat 28 şubatBenim 8 Aralık doğum tarihim,SAT 3 mart ve dolayısıyla bugün yani 26 Mayıs 2019 Tam 12+0 hafta...
Masallah duyuluyor kizlar 6+5 haftalık duyuldu bnm kiIki kat artiyorsa sorun yoktur bence canim.. ben cuma gidecem doktora 6 haftalik oluyor adet tarihime gore ins kalp atisi duyulur
Hemde nasıl bnde ilk pozitif çıktığında inanmadım sanki adet olacakmış gibi ağrı sivilce wardi şimdi yedi haftalık oldumMerhababende test yaptım pozitif çıktı ama hala inananmıyorum kan vermeye yarın gidicem ama felaket bir bel ağrım var sizlerde de oluyormu?
Merhaba En son ne zamn dr gittiniz acaba cinsiyet tahmini yaptilar miBe
Brnim Sat 28 şubat
Ben 7. Haftamda gittim persembe kontrole gidicem ama cinsiyet tahmini için erken sanırım yaparlarmi bilmiyorumMerhaba En son ne zamn dr gittiniz acaba cinsiyet tahmini yaptilar mi
Ben bugün gittim 2 li test yapıldı,cinsiyet tahmini yaptı ama kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyor,kesin sonucu 16.haftada söyleyeceğim dedi.Ben 7. Haftamda gittim persembe kontrole gidicem ama cinsiyet tahmini için erken sanırım yaparlarmi bilmiyorum
Aminn inşaallah sağ sağlim dogsunlarda kız erkek farketmezBen bugün gittim 2 li test yapıldı,cinsiyet tahmini yaptı ama kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyor,kesin sonucu 16.haftada söyleyeceğim dedi. ☺ Hayırlısı olsun...Sağ salim doğsun gerisi boş...
2 marttıSağolasın ☺Biraz geciktik kardeş için ama kısmet...
SAT ne zaman senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?