ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Selam,geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz...
Benimde 9. haftada bi azalma gösterdi.Ama zaten çok fazla bi bulantım olmadı bu gebeliğimde çoğunlukla mide yanması yaşıyorum.İlk gebeliğimde 5 ay süren şiddetli bir bulantı ve yanında kusma vardı...Napalım olsun o kadar,sağ salim doğsunlarda...

Herkese merhaba, bende bir aralık annesi olucam inşallah bugün tam 10+3 olduk. Okadar çok bebek istiyordumki yıllardır şimdi nasip oldu ama bulantı halsizlik hiçbişeyden tat alamama sıkıntıları psikolojimi bozdu, sizler günlük hayatınızı nasıl devam ettiriyosunuz ben dışarı bile çıkamıyorm((

Hayirli olsun canim. Bende hic disari cikmiyorum 3 haftadir eve kapandim cikinca direk fenalasiyorum bulanti halsizlik ama iki gundur daha iyiyim umarim tekrar artmaz

Merhaba arkadaşlar 10cu haftadayim bütün hamilelik belirtileri var ama ilk olarak migde ağrısı sırt ağrısı ve ağzında kuruluk vardı sonradan kaşık ağrısı başladı hala devam ediyor bulantilarim 6ci hafta başladı sabahları fena oluyorum bende dışarı çıkınca kötü hissediyordum ama yavaş yavas geçti çok şükür

Hayirli olsun canim. Bende hic disari cikmiyorum 3 haftadir eve kapandim cikinca direk fenalasiyorum bulanti halsizlik ama iki gundur daha iyiyim umarim tekrar artmaz
Gerçekten allah hepimize sabır versin ve bi an önce geçsin bu durumlar ev berbat durumda eşim idare etsede arada söleniyo bende düzensizliğe hiç gelemem ama insan yerinden kalkamıyınca çok zor oluyomuş devamlı bir hastalık hali maalesef

Hayırlı olsun bende de aynı durumlar var gece yanımda su bulunduruyorm kasık ağrısı da var doktor kanama olmadığı sürece korkma dedi normal sanırım tüm yaşadığımız ağrılar bende birde alerji var ve ilacımı da doktor içmesen daha iyi dedi . Sosyal hayatım resmen sıfırlandı devamlı bir bakımsız hal çok zormuş gerçekten

Olsun nabalim onlar sağlıkla gelsin de katlanicaz

Hepimizin haftalari birbirine çok yakın olduğu için herkeste şuan aynı sorunlar var sanırım bulantı tiksinti halsizlik ama geçecek inşaallah hepsini unutucaz minnoslarimizi sağlıcakla kucagimiza alınca

Geçiyor canım hepsi geçip gidiyor... sonra bir bakmışsın ne olacağını bile bile tekrar tekrar istiyorsun
Şükredelim halimize,bu durumda olmayı isteyen çok kadın var...

Ben 7. Haftamda gittim persembe kontrole gidicem ama cinsiyet tahmini için erken sanırım yaparlarmi bilmiyorum
Ben bugün gittim 2 li test yapıldı,cinsiyet tahmini yaptı ama kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyor,kesin sonucu 16.haftada söyleyeceğim dedi. Hayırlısı olsun...Sağ salim doğsun gerisi boş...

Aminn inşaallah sağ sağlim dogsunlarda kız erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…