- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Benim de 2 marttıBe
Brnim Sat 28 şubat
Benim yeni ölçüldü unuttum valla sonucu ama normalmiş şükürMerhaba ikili test için ense kalınlığı ölçülen varmı???
Cuma gidecem bende 12. Hafta oluyor ne zamn olculuyorBenim yeni ölçüldü unuttum valla sonucu ama normalmiş şükür
İnternette 11-14 diyordu biz 11 de gitmiştik baktı ama haftaya dediCuma gidecem bende 12. Hafta oluyor ne zamn olculuyor
Benimde 3 mart2 marttı
11-14 haftalarda ölçülüyor canımCuma gidecem bende 12. Hafta oluyor ne zamn olculuyor
Ben yeni yaptırdımEe iliki tarama yaptıran var mı kızlar.
Benim de aynen öndeBenimde 3 mart ☺ Ama bebiş bugün 5 gün önde görünüyordu ultrasonda...
Ben yaptırdım ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yapıldı ama kan tahliliyle beraber sonucum daha gelmedi...Ee iliki tarama yaptıran var mı kızlar.
10 gün sonra dedi,yani bayramdan sonra...Hayırlı sonuçlar al kardeşim inşallah benmde perşembe. Ne zamn çıkar dedi Dr sonuc?
Kanama olunca fitil olarak vermiyor doktor bende yasadim ayni durumu hep ictim cok yanti ediyorSlm arkdslar hamileliğimn basından beri progestan kullnıyorm fitil olark kanamam olmustu.gunde 1 kere ye düşürdü dr bu sabak akıntım kanlı karısık geldı korktm bende napsam.progestan lekelenme yapıyormus sanrm
Biz yaptırdık 1 çıktıMerhaba ikili test için ense kalınlığı ölçülen varmı???
4 mart benimBenimde 3 martAma bebiş bugün 5 gün önde görünüyordu ultrasonda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?