ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Kızlar bugün muayenem vardı ikili test için ka falan verdim doktor yüzde 70-80 kız görünüyor dedi ben cok umutlanmak istemiyorum erkekse organları daha gec oluşacak olabilir yüzde yüz belli değil dedi..Sizce erkeğe dönme ihtimali çok yüksek mi ?

Kızlar 2 li tarama testi 14. Haftaya kadar yazıyor int de yani 14. Hafta bitimine kadarmi bilen varmi aranizda

Kızlar 2 li tarama testi 14. Haftaya kadar yazıyor int de yani 14. Hafta bitimine kadarmi bilen varmi aranizda
Bence 14 ün bitmesini beklememek gerekiyor...çünkü olasılığı en yüksek test bu diğer 3 lü 4 lü testlerin bunun kadar yüksek değil,kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum Allah sağlık versin hepimize...

Dün kanlı akıntım geldı dr a gıttm suyun azalmıs dedi daha 11. Haftamdaym cok erkn degl mi kan ve idrar istedi sonuclar bugn cıkcak bakalm moralım sıfır

Canını sıkma bol su iç canım sarıl sarıl kanaması olup saglıklı doguranlar gördüm. Başka Dr a daha git. Bi ilaç bişey verir.

Aminn inşaallah

Merhaba kızlar ben size birşey soracağım şimdiden göbeği çıkan varmı 11.haftadayım sanki bu hafta göbeğim çıktı ama hamile kalmadan öncede biraz göbeğim olduğu in benimmi fazla büyüdü şimdiden diye sormak istedim

Valla sabah göbeğim yok oluyor öğleden sonra davul gibi oluyor

O birazda şişlik kızlar bu haftalarda fazlaca gazlıyız:)

Vala canım benimde çıktı sabah ac karnına özellikle bakıyorum var yani bide göbekte hamilelik çizgisi de cıktı

Vala canım benimde çıktı sabah ac karnına özellikle bakıyorum var yani bide göbekte hamilelik çizgisi de cıktı
Yaa yalnız diilim demekki:))aynen bende sabah bakıyorm baya var yani sonra gaz bu ya diyorum ama geçmiyo o şişlik sağlıkla büyüsünler inşallah canım

Ben yaptırdım ense kalınlığına normal dedi ve kız olabilir dedi.kan sonucunda 10 gün sonra çıkcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…