Çok yakın takiptesiniz bizi4 mart benim
1 iyi mi demek canımBiz yaptırdık 1 çıktı
Kızlar 2 li tarama testi 14. Haftaya kadar yazıyor int de yani 14. Hafta bitimine kadarmi bilen varmi aranizda
Bence 14 ün bitmesini beklememek gerekiyor...çünkü olasılığı en yüksek test bu diğer 3 lü 4 lü testlerin bunun kadar yüksek değil,kaçırmamak gerekir diye düşünüyorumKızlar 2 li tarama testi 14. Haftaya kadar yazıyor int de yani 14. Hafta bitimine kadarmi bilen varmi aranizda
Ben yaptırdım tam 12 haftalıkken.Kızlar merhabalar ikili testi yaptıran var mı?
Aminn inşaallahBence 14 ün bitmesini beklememek gerekiyor...çünkü olasılığı en yüksek test bu diğer 3 lü 4 lü testlerin bunun kadar yüksek değil,kaçırmamak gerekir diye düşünüyorumAllah sağlık versin hepimize...
1 iyi mi demek canım
[/QUOT
3 ün altında olması gerekiyor iyi
Valla sabah göbeğim yok oluyor öğleden sonra davul gibi oluyorMerhaba kızlar ben size birşey soracağım şimdiden göbeği çıkan varmı 11.haftadayım sanki bu hafta göbeğim çıktı ama hamile kalmadan öncede biraz göbeğim olduğu in benimmi fazla büyüdü şimdiden diye sormak istedim
Bende yaptırdım daha dün 13.haftanın son günü sonucları ne zaman cikiyo ki ben devlette yaptırdım ta 18 hazirana randevu verdi cinsiyetle ilgili de bisey demedi bakalım hayırlısı olsun insallahBen yaptırdım tam 12 haftalıkken.
Vala canım benimde çıktı sabah ac karnına özellikle bakıyorum var yaniMerhaba kızlar ben size birşey soracağım şimdiden göbeği çıkan varmı 11.haftadayım sanki bu hafta göbeğim çıktı ama hamile kalmadan öncede biraz göbeğim olduğu in benimmi fazla büyüdü şimdiden diye sormak istedim
Yaa yalnız diilim demekki:))aynen bende sabah bakıyorm baya var yani sonra gaz bu ya diyorumVala canım benimde çıktı sabah ac karnına özellikle bakıyorum var yanibide göbekte hamilelik çizgisi de cıktı
Ben yaptirmayacagımKızlar merhabalar ikili testi yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?