Aç tok farketmiyo canımİkili test icin aç veya tok gelin diye birsey dedi mi dr size
Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah canım peki sonucları ne kadar süre de cıktı?Ben yaptırdım ense kalınlığına normal dedi ve kız olabilir dedi.kan sonucunda 10 gün sonra çıkcak.
Enteresan özel benm muayenehane e nabızda çıkmazki. Birde kalp ayısına göre cinsiyet belirlenip us dedim Dr um güldü hurafe dedi. 170 benimkinin kalp hızı aa kız Ozamn benmki dedim güldü ama kız olabilir dedi.Kızlar 2li test sonucu nda bhcg değerine göre cinsiyet tahmini yapılıyor buradan test edelim ne kadar doğru .50 nin altındaysa erkek benim 26 . ilkinde tutmuştu bakalım. Test sonuçlarınız e nabız dan takip edin erken çıkıyor.özelde 3 günde çıktı benimki.
Enteresan özel benm muayenehane e nabızda çıkmazki. Birde kalp ayısına göre cinsiyet belirlenip us dedim Dr um güldü hurafe dedi. 170 benimkinin kalp hızı aa kız Ozamn benmki dedim güldü ama kız olabilir dedi özeldeki e nabızda yok canım devlete yaptıranlar baksın diye dedim hurafe bencede ama yüzde 70 falan tutuyor işte
1 oğlum var 2 oğlan annesi olmak da güzel bir oğlan bir kız annesi de sağlıklı olsunda senin gönlünde ne varUmutt19 sen ne istion kız erkek.
Devlet çıldırtıyor insanı hadi biz özetle gidiyoruz ya gidemeyenlerBende ikili test yaptrmak icin arastirma hastanesine gittim tansiyon sorunum ciktigi icin dosyam olsun istedim ama gitmez olaydim doktoe hicbisey demedi testi ozelde yaptir dedi labaratuvar sorunluymus bebek iyimi kotumu hic bisey demedi bende zaten ozele gidiyorum ordan cikip ozele geldim 40 tlye yaptrdik ikili testi enseyide olctu normal dedi doktor bide kiz dedi 12 4 gunluk olduk heralde daha degismez
Ay ne güzel erkenden cinsiyet belli olmuş bayramdan sonra gidicem bendeBende ikili test yaptrmak icin arastirma hastanesine gittim tansiyon sorunum ciktigi icin dosyam olsun istedim ama gitmez olaydim doktoe hicbisey demedi testi ozelde yaptir dedi labaratuvar sorunluymus bebek iyimi kotumu hic bisey demedi bende zaten ozele gidiyorum ordan cikip ozele geldim 40 tlye yaptrdik ikili testi enseyide olctu normal dedi doktor bide kiz dedi 12 4 gunluk olduk heralde daha degismez
Aynen canim oyle düşündüm rabbim iyi doktorla karsilastirsinDevlet çıldırtıyor insanı hadi biz özetle gidiyoruz ya gidemeyenler
Bacak arasini gosterdi doktor degismez heralde benim icin saglikli olsunda 6 sene uzerine geliyorAy ne güzel erkenden cinsiyet belli olmuş bayramdan sonra gidicem bende
Aynı durumdayız canm benmde bir oglum var tatlım.1 oğlum var 2 oğlan annesi olmak da güzel bir oğlan bir kız annesi de sağlıklı olsunda senin gönlünde ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?