ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz

Normalde 3 güne dedi ama canım bayram girdiya bayramdan sonra arayın dedi sekreter.

Kızlar 2li test sonucu nda bhcg değerine göre cinsiyet tahmini yapılıyor buradan test edelim ne kadar doğru .50 nin altındaysa erkek benim 26 . ilkinde tutmuştu bakalım. Test sonuçlarınız e nabız dan takip edin erken çıkıyor.özelde 3 günde çıktı benimki.

Enteresan özel benm muayenehane e nabızda çıkmazki. Birde kalp ayısına göre cinsiyet belirlenip us dedim Dr um güldü hurafe dedi. 170 benimkinin kalp hızı aa kız Ozamn benmki dedim güldü ama kız olabilir dedi.

Bende bugün ikili test yaptırdım sonucu bayramdan sonra çıkcakmış aslında randevum daha geçti dün böle vajinada ağrı gibi bişey hissettim doktorda gel bakalım dedi gitmişken testide yaptrdık çok şükür herşey yolunda hatta karnımda zıpladığını bile gördük:) inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar ya çok stresliymiş

Bende ikili test yaptrmak icin arastirma hastanesine gittim tansiyon sorunum ciktigi icin dosyam olsun istedim ama gitmez olaydim doktoe hicbisey demedi testi ozelde yaptir dedi labaratuvar sorunluymus bebek iyimi kotumu hic bisey demedi bende zaten ozele gidiyorum ordan cikip ozele geldim 40 tlye yaptrdik ikili testi enseyide olctu normal dedi doktor bide kiz dedi 12 4 gunluk olduk heralde daha degismez

Devlet çıldırtıyor insanı hadi biz özetle gidiyoruz ya gidemeyenler

Ay ne güzel erkenden cinsiyet belli olmuş bayramdan sonra gidicem bende

Kızlar benim ilk üç ay hiç bulantım ve kusmam olmadı çok şükür. Şuan 13+2 yim. Birkaç gündür acayip midemde yanma ve baş ağrım var. Dün baya kötü oldum afedersiniz sabaha kadar aşırı derecede istifra ettim. Bugün aynaya bir baktım gözüme kan oturmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Darbe falan da almadım ama bir gün önce kendimi çok sıktığım için ona bağlıyorum. Ondan dolayı olması mümkün mü? Doktora da gidemedim tabi malum Bayram.

Bu haftada mide yanması olabiliyormuş rahim yukarı dogru çıktıı için. Ayrıca göz kanlanması için tansiyonunu ölçtür canm annemin yükselince gözü kanlanır ordan geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…