ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Canım bazen kan oturması banada oluyo ama nokta gibi mesela geçiyo senin büyük bi alansa bilemedim bi doktora sorma şansın varsa telefonda falan sorabilirsin ama yinede korkma bebekle alakası yoktur inşallah. 3 aydır bulantı vardır yeni bitti şimdide mide yanması başladı benim de demir ilacınada başlattı doktor

Bu haftada mide yanması olabiliyormuş rahim yukarı dogru çıktıı için. Ayrıca göz kanlanması için tansiyonunu ölçtür canm annemin yükselince gözü kanlanır ordan geldi aklıma.
Kanlanmadan ziyade kan oturdu belli bir bölgede sadece ve bu sabah biraz daha büyümüş boyutu. Tansiyonum da normalde hep düşük ama yine de bi ölçtüreyim dediğin gibi.

Evet canm öyle oluyor işte beyazı gözünün demi. Evet normalde hamileyken düşer canm benmde düşük ama düşük olması yüksek olmasından iydir dedi hemsire.

Nasilsiniz kizlar nasil geciyor günler en 13 haftalik oldum basim cok agriyor gece bile devam ediyor agri doktorlarda tatilde parol iciyorum ama yinede gecmiyor

Arkadaşlar cınsıyet ögrenen oldu mu ? Ben sat a göre 24 Mart ama geç döllenme benımkı cınsıyetı merak edıyorm 10.haftadayım, sankı hıç geçmeyecek bu bulantı halsızlık

Arkadaşlar cınsıyet ögrenen oldu mu ? Ben sat a göre 24 Mart ama geç döllenme benımkı cınsıyetı merak edıyorm 10.haftadayım, sankı hıç geçmeyecek bu bulantı halsızlık
Benim de 11+3 gunluk çarsamba gunu dr gitcem 12+1 olacak insallah şansimi deneyecegim umarim birseyler soyler cinsiyetle alakali cok merak ediyorum

12 haftalikti bacak arasini gordu doktor kiz dedi
Sizın gönlünüzden ne gecıyordu , benım gönlümden hıssıyatımdan hep kız gecıyor hatta ısım bıle düşündüm hazırladım acelem varmış gıbı sonra dedım ya hıssıyat ta yanılırsam ??? Anneler hısseder bence degıl mı

Sagol canim rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizim için once saglik tabi 6 sene bekledik cok ugrastik kendiliginden geldi melegimiz
Rabbim sağlıklı olarak kucağıniza almayı nasıp etsın , ben 4.ayımda hamıle kaldım o zamana kadar psıkolojım bozulmak uzereydı.. sabretmek zor masalah sız ıyı sabretmıssınız tebrık ederım umarım bebısınızle musmutlu olursunuz

Benimde randevum 19 haziranda cinsiyeti kesinleştireceğiz inşallah. Doktor %60 kız demişti. İçimden de kız gibi geliyor ama Kısmet tabi belli de olmaz. Merakla gün sayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…