Kanlanmadan ziyade kan oturdu belli bir bölgede sadece ve bu sabah biraz daha büyümüş boyutu. Tansiyonum da normalde hep düşük ama yine de bi ölçtüreyim dediğin gibi.Bu haftada mide yanması olabiliyormuş rahim yukarı dogru çıktıı için. Ayrıca göz kanlanması için tansiyonunu ölçtür canm annemin yükselince gözü kanlanır ordan geldi aklıma.
İlac icme bence dayancaz artik yapcak birsey yok allah sabrimizi veriyoNasilsiniz kizlar nasil geciyor günler en 13 haftalik oldum basim cok agriyor gece bile devam ediyor agri doktorlarda tatilde parol iciyorum ama yinede gecmiyor
Benim de 11+3 gunluk çarsamba gunu dr gitcem 12+1 olacak insallah şansimi deneyecegim umarim birseyler soyler cinsiyetle alakali cok merak ediyorumArkadaşlar cınsıyet ögrenen oldu mu ? Ben sat a göre 24 Mart ama geç döllenme benımkı cınsıyetı merak edıyorm 10.haftadayım, sankı hıç geçmeyecek bu bulantı halsızlık
Ne hıssedıyorsun pekı ? Anneler cınsıyetı hısseder mı kıBenim de 11+3 gunluk çarsamba gunu dr gitcem 12+1 olacak insallah şansimi deneyecegim umarim birseyler soyler cinsiyetle alakali cok merak ediyorum
Ben cok kararsiz biri oldugum icin hissettigim hakkinda bile karar veremiyorumNe hıssedıyorsun pekı ? Anneler cınsıyetı hısseder mı kıben kızım olacak gıbı hıssedıyorım mesela
Hakkında hayırlısıBen cok kararsiz biri oldugum icin hissettigim hakkinda bile karar veremiyorumbir kiz gibi geliyor bir erkek
Benim de sat 24 Mart ben 13 Haziran a randevu aldım belki o gün öğrenirimArkadaşlar cınsıyet ögrenen oldu mu ? Ben sat a göre 24 Mart ama geç döllenme benımkı cınsıyetı merak edıyorm 10.haftadayım, sankı hıç geçmeyecek bu bulantı halsızlık
Kaçıncı haftadaydınızGecen hafta ogrendim ben kiz dedi doktor
12 haftalikti bacak arasini gordu doktor kiz dediKaçıncı haftadaydınız
Bizde haftaya ikili teste gideceğiz 12 haftalık oluyoruz belki bize de söyler12 haftalikti bacak arasini gordu doktor kiz dedi
Sagol canim rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinBizde haftaya ikili teste gideceğiz 12 haftalık oluyoruz belki bize de söylerhayırlı olsun
Sizın gönlünüzden ne gecıyordu , benım gönlümden hıssıyatımdan hep kız gecıyor hatta ısım bıle düşündüm hazırladım acelem varmış gıbı12 haftalikti bacak arasini gordu doktor kiz dedi
Rabbim sağlıklı olarak kucağıniza almayı nasıp etsın , ben 4.ayımda hamıle kaldım o zamana kadar psıkolojım bozulmak uzereydı.. sabretmek zor masalah sız ıyı sabretmıssınız tebrık ederım umarım bebısınızle musmutlu olursunuzSagol canim rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinbizim için once saglik tabi 6 sene bekledik cok ugrastik kendiliginden geldi melegimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?