ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Bana 10 haftada kiz gibi dedi nub teorisine gore hatta anlatti doktorum ama degisebilirde 3 haftaya netlesir dedi bakalim

Hanimlar saglik ocagindan 12. Haftada kullanmaya baslamam icin damla verdiler ama ilacin iceriginde hamileler kullanmamalidir yaziyor Hicbse anlamadim valla siz kullanmaya basladiniz mi d3 vitamini damlasini

Hanimlar saglik ocagindan 12. Haftada kullanmaya baslamam icin damla verdiler ama ilacin iceriginde hamileler kullanmamalidir yaziyor Hicbse anlamadim valla siz kullanmaya basladiniz mi d3 vitamini damlasini
Kullan canim bende kullaniyorum bi sakincasi yok d vitamini cok onemli

Inan cinsiyet dusunemedim gebe kaldigimdan beri kanama oldum dusuk tehlikem hala devam ediyor hep saglikli olsun diye dua ettim cok zor gunler gecirdim cok bekledik ama isim konusunda esimle hep kizimiz okirsa elfida verelim demistik oylede olucak cinsiyet degismzse

Ocean marka D 3 damla kullanıyorum günde 1 damla zeytin yag var. Saglık ocagınun verdiğini kullanmak zorunda degiliz ama dra başka marka kullandığımızı söylemeliyiz

Bende dün dr a gıttm kendim gördm hemen bacak arasını aaa erkek mi bi cıkntı gördm dedm dr güldü yüzde 80 dedi ama bikac haftaya kesin deriz dedi peki sizce

Eklentiler

• 5B84A1DC-ECC8-4B89-9CAC-947FD6716B3F.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 117
Bende dün dr a gıttm kendim gördm hemen bacak arasını aaa erkek mi bi cıkntı gördm dedm dr güldü yüzde 80 dedi ama bikac haftaya kesin deriz dedi peki sizce
Tahmini dogum gunumuz ayni Bende yarin gidicem dr umarim bana da soyler cinsiyetini bulundugum sehirde özel hastane yok devlettekiler de soyler mi bilmiorum ugrasmayi sevmiyorlar pek

Bence daha erken temmuzun 10 undan sonra gidin 3 ay bitince. Bana 12 haftalıkken kız olabilir dedi ama emin degilim dedi. Yani 4 aylık olunca daha net olur ama iyi bir hastanede Dr olmalı.

bugun dr gittim daha kucuk gozukmez deyiverdi cihazlari zaten berbat ultrason kagidi bile vermiyor bozukmus ultrasonda cocugu goremiyoruz bile. Allah askina burda cocuk goren var mi

Eklentiler

• C225C507-BC3D-4FAC-A24C-67A32F0D1742.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 133
bugun dr gittim daha kucuk gozukmez deyiverdi cihazlari zaten berbat ultrason kagidi bile vermiyor bozukmus ultrasonda cocugu goremiyoruz bile. Allah askina burda cocuk goren var mi
Göremedim bende çok kötüymüş görüntü gerçekten bende cinsiyetini merak ediyorum 12 gün sonra gidicem Ozman da 14hafta oluyorum. Bi kıza söylemişler aynı hastanede o haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…