- 6 Mart 2019
- 382
- 316
- 23
bende 18inde öğrenecem siz kaç haftalıksınızBenimde randevum 19 haziranda cinsiyeti kesinleştireceğiz inşallah. Doktor %60 kız demişti. İçimden de kız gibi geliyor ama Kısmet tabi belli de olmaz. Merakla gün sayıyorum.
Kullan canim bende kullaniyorum bi sakincasi yok d vitamini cok onemliHanimlar saglik ocagindan 12. Haftada kullanmaya baslamam icin damla verdiler ama ilacin iceriginde hamileler kullanmamalidir yaziyorHicbse anlamadim valla siz kullanmaya basladiniz mi d3 vitamini damlasini
Inan cinsiyet dusunemedim gebe kaldigimdan beri kanama oldum dusuk tehlikem hala devam ediyor hep saglikli olsun diye dua ettim cok zor gunler gecirdim cok bekledik ama isim konusunda esimle hep kizimiz okirsa elfida verelim demistik oylede olucak cinsiyet degismzseSizın gönlünüzden ne gecıyordu , benım gönlümden hıssıyatımdan hep kız gecıyor hatta ısım bıle düşündüm hazırladım acelem varmış gıbısonra dedım ya hıssıyat ta yanılırsam ??? Anneler hısseder bence degıl mı
bende 18inde öğrenecem siz kaç haftalıksınız
bende 14+1 im :)) aynı gün doğurabiliriz14+1 oldu
Tahmini dogum gunumuz ayniBende dün dr a gıttm kendim gördm hemen bacak arasını aaa erkek mi bi cıkntı gördm dedm dr güldü yüzde 80 dedi ama bikac haftaya kesin deriz dedi peki sizce
Aaa senin 19 aralikmis pardonBende dün dr a gıttm kendim gördm hemen bacak arasını aaa erkek mi bi cıkntı gördm dedm dr güldü yüzde 80 dedi ama bikac haftaya kesin deriz dedi peki sizce
bendede sabahları başladı ara ara gidiyo geliyoKızlar ya bulantı devam mı benm azalcana artıyor sanki.
benim 4 mart hala öğrenemedimKızlar son adet tarihi 18 mart civarı olup cinsiyet öğrenen var mı. Ne zaman öğrenirim.
Göremedim bende çok kötüymüş görüntü gerçekten bende cinsiyetini merak ediyorum 12 gün sonra gidicem Ozman da 14hafta oluyorum. Bi kıza söylemişler aynı hastanede o haftadabugun dr gittim daha kucuk gozukmez deyiverdicihazlari zaten berbat ultrason kagidi bile vermiyor bozukmus ultrasonda cocugu goremiyoruz bile. Allah askina burda cocuk goren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?