Neden ki? Tam zamanıymış göstermedi mi söylemediler mibenim 4 mart hala öğrenemedimhaftaya inşallah
12ci haftada gitmistik erken dedi 15ci haftada soylerim dedi 15 olmadi daha haftaya inşallahNeden ki? Tam zamanıymış göstermedi mi söylemediler mi
Banada söylemedi 12 gittim 14te gideceğim inşallah söyler12ci haftada gitmistik erken dedi 15ci haftada soylerim dedi 15 olmadi daha haftaya inşallah
2019 aralık anneleri ben suan 10+6 yım aranızda cinsiyet ogrenen var mi. Kacinci haftada ogrenilir
Valla ben anlayamadım pek. İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur.Bende dün dr a gıttm kendim gördm hemen bacak arasını aaa erkek mi bi cıkntı gördm dedm dr güldü yüzde 80 dedi ama bikac haftaya kesin deriz dedi peki sizce
12. Hafta içinde tahminde bulunuyorlar ama 14. Haftaya kadar kesin demiyorlar. Bana da doktor 12 haftanın içindeyken kıza benziyor ama kesin değil 2 hafta sonra kesin olur demişti. Tabi bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor. Bazıları çok geç gösteriyormuş.2019 aralık anneleri ben suan 10+6 yım aranızda cinsiyet ogrenen var mi. Kacinci haftada ogrenilir
Ya tabi ki saglikli olsun ama gonlum hep kız diyor insallah 12. Haftada kiz diyip 16. Hafta da erkek demez yikilirimBenim 12.haftada kız dedi yüzde 70-80 şimdi haftaya 15.haftada tekrar kontrolüm var bakalım değişir mi cinsiyetimiz
2 hafta sonra ne dedi peki kızmiymis12. Hafta içinde tahminde bulunuyorlar ama 14. Haftaya kadar kesin demiyorlar. Bana da doktor 12 haftanın içindeyken kıza benziyor ama kesin değil 2 hafta sonra kesin olur demişti. Tabi bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor. Bazıları çok geç gösteriyormuş.
Gitmedik. Normalde 4 hafa sonraya vermişti randevuyu. Çok merak ederseniz 2 hafta sonra cinsiyet kesin olur randevu alıp gelebilirsiniz dedi. Bende beklemeyi tercih ettim. Haftaya salı randevum.2 hafta sonra ne dedi peki kızmiymis
Ayy hayırlısı olsun inşallahGitmedik. Normalde 4 hafa sonraya vermişti randevuyu. Çok merak ederseniz 2 hafta sonra cinsiyet kesin olur randevu alıp gelebilirsiniz dedi. Bende beklemeyi tercih ettim. Haftaya salı randevum.
Ya tabi ki saglikli olsun ama gonlum hep kız diyor insallah 12. Haftada kiz diyip 16. Hafta da erkek demez yikilirim
Bende var enfeksiyon az vardi suda acilan tek kullanimlik ilac vermisti doktor ama yine basladi akinti sarımsı cumartesi gidecem bakalim artik ins cogalmamistirkızlar akıntı durumunuz nasl
Heralde drlarda Bi taktik 2 hafta sonra kesin olur randevu al gel bende parayo cukkalamıs olurum:))Gitmedik. Normalde 4 hafa sonraya vermişti randevuyu. Çok merak ederseniz 2 hafta sonra cinsiyet kesin olur randevu alıp gelebilirsiniz dedi. Bende beklemeyi tercih ettim. Haftaya salı randevum.
Benimde 18 mart ama ultrasyona göre suan 13 haftalık görünüyor değişiyor demekkiMerhaba sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim inşallah bende Aralık annesi olacağım sat 17 Mart ultrasona göre 11+2 günlük hamileyim benim bulantım 5. Haftada başladı 10. Haftada azaldı kusma yok artık ama geceleri mide yanması ve mide bulantısı oluyor sadece iştahım açıldı verdiğim kg lar geri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?