ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Hayırlısı olsun insallah

Benimde 18 mart ama ultrasyona göre suan 13 haftalık görünüyor değişiyor demekki
Gebelik 42 hafta olarak hesaplanıyor ya doktor o 2 haftayı düştü ultrason tam 40 hafta olarak baz alıyor açıklamasını yaptı ilk söylediğinde korkmuştum gelişim geriliği falan var diye düşünmüştüm endişelenme gayet sağlıklı dedi bakalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız

gözünüzaydın allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin :)

Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..dün doktor kontrolüm vardı kese 7 haftalık bebek 6+1 haftalıkmış ve bebeğimin kalp atımı zayıfmış 100ün üstünde olması gerekiyormuş bizim 89 sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktor benimle benzer durumu yaşayanlar var mı

İnşallah güçlenir kan sulandırıcı ve progestan vermedi mi

Başka Dr da git canını sıkma geriden gelmesi normal ki ama kalp atımı neden yavaş bilmiyorum ben de daha öncekilerden 6 haftalıkken kalbi durdu 9 haftalıkken kürtaj oldm şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum suan saglıklı gidiyor.

Bende kullanıyorum kan sulandırıcı haftaya tekrar kontrolüm var yine benzer şeyler söylerse başka doktora gideceğim

Gittiğin hastane iyi miydi canm benm saglık ocagında 130 çıka. Kalp atısı 1 hafta sonra hastanede 170 çıktı. Yani alete göre değişiyor. İyi bir hastane mi gittiğin. İlk gebelik mi

Kan sulandırıcı iğne verdi demi aynı zamnda coraspin de verdimi?

Bi sayfada okudum eger 6 haftalıksa 90 #100 arası olurmuş kalp atımı seninki 89 yani anormal degil kesede küçük görünüyorsa haftasıa göre geç döllenmedir. Gebelikte endişe stres zararlı olabiliyor rahatla.

İnşallah canım.

Bu 3. Kanamam yarm saayit önce tekrar oldu iğne vuruldm geldm yatıyorm dua edn arkadslar .ne zamn gececek bu kanamalar sorunlar dr bebegın eşi asagıda demisti

Bu 3. Kanamam yarm saayit önce tekrar oldu iğne vuruldm geldm yatıyorm dua edn arkadslar .ne zamn gececek bu kanamalar sorunlar dr bebegın eşi asagıda demisti
Allah yardımcın olsn benm Bi akrabam doguma kadr kanaması oldu sakın canını sıkma inşallah saglıcakla doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…