Hayırlısı olsun insallahYa suan aynı düşünce bende de varama genelde kızdan erkeğe pek dönmüyor diyorlar hani kordondan falan bazen erkek sanıp sonradan kız olduğu anlaşılıyormuş ama kızda nasıl olur bakalım görücez birde sanırım pozisyonla alakali benim ufaklık tam yüzünü dönmüştü bize doğru o yüzden rahat gördü gibi doktor ama bakalım
Basindan beri hep sari yogun akimtim vardi. Suanda 14 haftalgmkızlar akıntı durumunuz nasl
Gebelik 42 hafta olarak hesaplanıyor ya doktor o 2 haftayı düştü ultrason tam 40 hafta olarak baz alıyor açıklamasını yaptı ilk söylediğinde korkmuştum gelişim geriliği falan var diye düşünmüştüm endişelenme gayet sağlıklı dedi bakalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırızBenimde 18 mart ama ultrasyona göre suan 13 haftalık görünüyor değişiyor demekki
gözünüzaydın allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin :)Selam kızlar epeydir yazmak kısmet olmuyordu. Bugün ikili test için gittik ve bebişin erkek olduğunu öğrendik. Ultrasona göre burun kemiği ve ense kalınlığı iyi görünüyor dedi ama tabiiki test sonuçları haftaya çıkacak. Her ultrason ayrı bir heyecan ya nasıl bir mucizehepimize sağlıklı doğumlar sağlıkla alalım kucaklarımıza
bendede var doktor hormon değişikliği sebebiyle renk değişimi akıntı olur demişti kaşınma yanma yoksa enfeksiyon yoktur dedi ilaç vermediBasindan beri hep sari yogun akimtim vardi. Suanda 14 haftalgm
Merhaba ben 12 haftalıkken muayeneye gittim sonrasında 4 gün hastanede yattım. Bebeğin cinsiyeti için doktor erkeğe benziyor dediMerhaba En son ne zamn dr gittiniz acaba cinsiyet tahmini yaptilar mi
Çok teşekkür ederim hepimize inşallah hayırlı doğumlar sağlıklı bebişlergözünüzaydın allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin :)
İnşallah güçlenir kan sulandırıcı ve progestan vermedi miMerhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..dün doktor kontrolüm vardı kese 7 haftalık bebek 6+1 haftalıkmış ve bebeğimin kalp atımı zayıfmış 100ün üstünde olması gerekiyormuş bizim 89 sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktorbenimle benzer durumu yaşayanlar var mı
Başka Dr da git canını sıkma geriden gelmesi normal ki ama kalp atımı neden yavaş bilmiyorum ben de daha öncekilerden 6 haftalıkken kalbi durdu 9 haftalıkken kürtaj oldm şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum suan saglıklı gidiyor.Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..dün doktor kontrolüm vardı kese 7 haftalık bebek 6+1 haftalıkmış ve bebeğimin kalp atımı zayıfmış 100ün üstünde olması gerekiyormuş bizim 89 sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktorbenimle benzer durumu yaşayanlar var mı
Kan sulandırıcı verdi canım kullanıyorum ..inşallah güçlenirİnşallah güçlenir kan sulandırıcı ve progestan vermedi mi
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı haftaya tekrar kontrolüm var yine benzer şeyler söylerse başka doktora gideceğimBaşka Dr da git canını sıkma geriden gelmesi normal ki ama kalp atımı neden yavaş bilmiyorum ben de daha öncekilerden 6 haftalıkken kalbi durdu 9 haftalıkken kürtaj oldm şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum suan saglıklı gidiyor.
İnşallah canım.Gebelik 42 hafta olarak hesaplanıyor ya doktor o 2 haftayı düştü ultrason tam 40 hafta olarak baz alıyor açıklamasını yaptı ilk söylediğinde korkmuştum gelişim geriliği falan var diye düşünmüştüm endişelenme gayet sağlıklı dedi bakalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız ☺
Allah yardımcın olsn benm Bi akrabam doguma kadr kanaması oldu sakın canını sıkma inşallah saglıcakla doğar.Bu 3. Kanamam yarm saayit önce tekrar oldu iğne vuruldm geldm yatıyorm dua edn arkadslar .ne zamn gececek bu kanamalar sorunlar dr bebegın eşi asagıda demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?