Merhaba gecmiş olsun. Bana da eşi aşağıda dendi ama şükür kanama vs yok. İlerleyen haftalarda yukarı çıkabilirmiş ama öyle söyledi doktorum.Bu 3. Kanamam yarm saayit önce tekrar oldu iğne vuruldm geldm yatıyorm dua edn arkadslar .ne zamn gececek bu kanamalar sorunlar dr bebegın eşi asagıda demisti
Ben özel muaynehaneye gidiyorum ama Dr üniv hastanesinde yapıyor Cebeci tıpta. Ama özel hastane büyük bir hastane degilse hiç girme. Olumsuz çok sey duydum. Çünkü bebek yogun bakım ünit olan yerler olmalı acil bi durumdaKızlar doğum yapacagınız yere karar verdiniz mi? Ben cok kararsızım ilk gebeliğim özel mi devlet mi bilemiyorum kafam karısık. Siz nerelerde yapacaksınız doğumu nasipse
Dr Sami Ulus ta yapacağım ilkini etlik te Zübeyde de yapmıştımKızlar doğum yapacagınız yere karar verdiniz mi? Ben cok kararsızım ilk gebeliğim özel mi devlet mi bilemiyorum kafam karısık. Siz nerelerde yapacaksınız doğumu nasipse
Ben de ikinci ama bende daha hissedemedm. Zayıflar daha çabuk hissediyormuş ben balık etlıyım 65 kiloyum göbek vardı yani biraz.Kizlar bebeginizi hissettinizmi 14 haftalık oldum ama hic bisey hissetmiyorum ilk oldugu icinmi acaba
Liv hastanesi belki duymussundur özel olrak orayı düşünüyorum 8500 fiyat verdi. Zekai tahir doğum evinde de ebe tanıdığımız var cok arada kaldımBen özel muaynehaneye gidiyorum ama Dr üniv hastanesinde yapıyor Cebeci tıpta. Ama özel hastane büyük bir hastane degilse hiç girme. Olumsuz çok sey duydum. Çünkü bebek yogun bakım ünit olan yerler olmalı acil bi durumda
Tam teşekküllü olması çok daha iyi.
Zübeyde hanım evime en yakın olan aslında ama hiç düşünmedim. Ne kadar süre önce yapmıstınız orada doğumu önerir misiniz? Zekai tahirde ebe tanıdığımız var oraya yoğunlaştım o nedenle özel olursa da liv hastasini düşünüyorum kararsızımDr Sami Ulus ta yapacağım ilkini etlik te Zübeyde de yapmıştım
özel saglık sigortası yaptırın Ozamn daha uygun olur liv i duydum ama bilgim yok 8500 muaynelerle beraber değil mi? Zekai tahirde iyi diyorlar bide ebe yakının girerse dogumu a süper olmaz mı?Liv hastanesi belki duymussundur özel olrak orayı düşünüyorum 8500 fiyat verdi. Zekai tahir doğum evinde de ebe tanıdığımız var cok arada kaldım
Benim de ilk bende hissedemedim. Bazen seyirme gibi oluyo sol tarafımda ama emin değilim bebek mi değil miKizlar bebeginizi hissettinizmi 14 haftalık oldum ama hic bisey hissetmiyorum ilk oldugu icinmi acaba
Evet muayeneler dahil. Aynen kendimi yalnız hissetmem tabi belki arada kendisi olunca annem eşim kısa süreli de olsa yanımda olabilirler. 8500 de az para değilözel saglık sigortası yaptırın Ozamn daha uygun olur liv i duydum ama bilgim yok 8500 muaynelerle beraber değil mi? Zekai tahirde iyi diyorlar bide eve yakının girerse dogumu a süper olmaz mı?
Evet ilk olacak kısmetse. Normal istiyorum özeller biraz da sezeryan eğimli oluyo sanırım. Şuan muayeneye gittiğim doktor eşi aşağıda dedi 20. Haftalara kadar yukarı çıkmazsa sezeryan olursun dediÇokmuş cidden ilkocuk mu sizin. Eger ilkse daha böyle canım cicim yapcak bulun bide normal dogum mu düşünüyorsunuz
Gözün aydın canım saglıkla kucagına da alırsın inş biz de öğrenseydik bi. Üçlü taramaya girdin mi orda mı göründü cinsiyet kontrole mi gittin yoksaEvet kızlar 14+5bugün bir prenses geliyor Rabbim yardımcımız olsun
etliknten hiç memnun kalmadım 3 yıl olduZübeyde hanım evime en yakın olan aslında ama hiç düşünmedim. Ne kadar süre önce yapmıstınız orada doğumu önerir misiniz? Zekai tahirde ebe tanıdığımız var oraya yoğunlaştım o nedenle özel olursa da liv hastasini düşünüyorum kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?