ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Allahım benim prensede inşallah hala prenses tir Bi pipi çıkarmamıştır. İnş. zira 11 +5 te kız gibi görüyorum demişti 2 hafta sonra randevum.
Ne kadar erken öğrenmişssiniz özele gidiyorsunuz galiba. Ben de 14 haftada söyler diye umuyorum zira diğer randevum 14ün içinde inş söyler yoksa özele gidicem sabırsızım =)

Ne kadar erken öğrenmişssiniz özele gidiyorsunuz galiba. Ben de 14 haftada söyler diye umuyorum zira diğer randevum 14ün içinde inş söyler yoksa özele gidicem sabırsızım =)
Ya canm Dr gibi diosa söylese nolcak ki.

Canm 16 daha garanti özele gitcen bide göstermedi etmedi dicek bi ton para bekle geç olsn güç olmasın inşallah.

Senin kızın var minicik pipi görmek istion demi heidicim inşallah görürsün gününü oglan ne kadar zor bilşyonmu 5 kız a bedel mübarekler.
Aynen canım ama ben de gidip geliyorum bazen kızıma arkadaş kız istiyorum bazen değişiklik olsun diye sırf erkek yoksa en çon kız çocugunu severim. İnşallah başta sağlıklı olsunda

Aynen canım ama ben de gidip geliyorum bazen kızıma arkadaş kız istiyorum bazen değişiklik olsun diye sırf erkek yoksa en çon kız çocugunu severim. İnşallah başta sağlıklı olsunda
Kızım kaç yasında bende senle aynı duggularxayım arkadaş ama deli gibi kız istiom kız evlat öz evlat derler kimse kusura bakmasın. Her annenin Bi kızı olmalı. Olmazsada artk pes ama daha giremem o topa:))

Kızım kaç yasında bende senle aynı duggularxayım arkadaş ama deli gibi kız istiom kız evlat öz evlat derler kimse kusura bakmasın. Her annenin Bi kızı olmalı. Olmazsada artk pes ama daha giremem o topa:))
Öyle canım kız gibisi var mı ya. Allah hayırlı evlat versin tabi. Senin kaç çocuk var ki

Öyle canım kız gibisi var mı ya. Allah hayırlı evlat versin tabi. Senin kaç çocuk var ki
1 oğlum var canm hamd olsn. Ama dursaydı kayıplar oldu 3lemiştim nasip ama canm en azından evlat sevgisini tattık. Simdide kız evlat sevgisini tadarsam daha ne:)

1 oğlum var canm hamd olsn. Ama dursaydı kayıplar oldu 3lemiştim nasip ama canm en azından evlat sevgisini tattık. Simdide kız evlat sevgisini tadarsam daha ne:)
İnşallah canım Allah ikimizede gönlümüze göre versin. Tabi olmayan isteniyor

Yok
Ben de ikinci ama bende daha hissedemedm. Zayıflar daha çabuk hissediyormuş ben balık etlıyım 65 kiloyum göbek vardı yani biraz.
canim kilom hic yok hicte almadim simdoye kadar gobegimde hic yok daha cokmadi

Sanmam canım kızlar pek değişmiyor. Şu doktor bide bana deseydi keşke
Ayni gun fakulteye gittim ben doktor hic bisey demedi yuzume bile bakmadi sonra ozele gittim cinsiyetini de soyledi valla devlet cok zor ilgisiz doktorlar

bizde gecen hafta kontrolumuz vardı 14+4 dük ikili veya üçlü test yaptırmadım cinsiyetimizde erkek

Kızlar size bir sorum olacak. Bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda beta hcg değerinizin kaç olduğunu biliyor muydunuz?

Ben çarşamba günü ilk kez kalp atışı için doktora gideceğim heyecanlıyım. Hamile olduğumu öğrendiğimde değerim 11070 çıkmıştı. Ben gecikmenin 23.günü test yapmıştım o yüzden değerim yüksek☺☺

Çok şükür tahlillerim temiz çıktı hatta bebeği de gördük ama doktor 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…