- 20 Haziran 2017
- 87
- 60
- 18
- 42
Ben ikili test yaptırdım.. Orada erkek dendi 14. Haftaydı.. Değişme olurmu acababizde gecen hafta kontrolumuz vardı 14+4 dük ikili veya üçlü test yaptırmadım cinsiyetimizde erkek
İnş canım Direkt 4 lü dedi ben de sormadım ilkinde 2 ki ve 3lü yaptırmıştımMaşallah canım bu da güzel çıkar inş. 3 lü ye doktorun mu gerek görmedi? Bana yapalım dedi
Olmaz erkekte fazla yanılma olmuyorBen ikili test yaptırdım.. Orada erkek dendi 14. Haftaydı.. Değişme olurmu acaba
Canım ilk Ne zaman demişti kız diye? Bana da kız dedi 12 de ama degisirmi bilemedmBende dun gittim 2li test temiz çıktı cinsiyette degismemis kizhayirli saglikli evlat olsunda cinsiyetin onemli degil 15 haftalik olduk
D3 verildi 2 li testten sonraki kan değerlerime göre b12 iğnesi verdi. Şuanda kan ilacı kullanıyorum bir deHanimlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz kacinci haftada basladiniz?
Bana d3 damlasi verdi saglik ocagi ama icemiyorum. dr vitamin falan vermedi ne yapacagimi sasirdim ne kullancam ben
Canım normal sezeryan fark etmeksizin medicalpark 6000 liv 8500 medcana 10700 fiyat verdi yeni sordum öğrendim bildiklerim bunlarMerhaba kızlarBenim de üçüncü evladım olacak nasipse. . 2 tüp bebek sonrası normal yolla gelen mucizemiz 2oglum var, onlarda 13. Haftada direk erkek demişti doktorumuz.. Ama bunda kıza benziyor dedi .. hayırlı evlat olsun elbet ama gönül istiyor değişik olsun .. kızı da tatmak istiyoruz inşallah hepimizin gönlüne göre olur.. ben şey sorucam.. sezeryan olup şimdiki doğumda sezeryan ücretlerini öğrenen varmı, bu yıl fiyatlar nasıl?
Abowwww sanki ne yapıyorlar yaaaCanım normal sezeryan fark etmeksizin medicalpark 6000 liv 8500 medcana 10700 fiyat verdi yeni sordum öğrendim bildiklerim bunlar
Vala sanki bizim yerimize doğuruyolar uçmuşlar ben de çok kararsız kaldım hala bi hastaneye baslayamadımAbowwww sanki ne yapıyorlar yaaa
Hangi ildesin canimVala sanki bizim yerimize doğuruyolar uçmuşlar ben de çok kararsız kaldım hala bi hastaneye baslayamadım
Ankara cnm sen?Hangi ildesin canim
BursaAnkara cnm sen?
zannetmiyorum canım değişeceginiBen ikili test yaptırdım.. Orada erkek dendi 14. Haftaydı.. Değişme olurmu acaba
12 haftalikti doktor kiz dediCanım ilk Ne zaman demişti kız diye? Bana da kız dedi 12 de ama degisirmi bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?