ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Merhaba kızlar Benim de üçüncü evladım olacak nasipse. . 2 tüp bebek sonrası normal yolla gelen mucizemiz 2oglum var, onlarda 13. Haftada direk erkek demişti doktorumuz.. Ama bunda kıza benziyor dedi .. hayırlı evlat olsun elbet ama gönül istiyor değişik olsun .. kızı da tatmak istiyoruz inşallah hepimizin gönlüne göre olur.. ben şey sorucam.. sezeryan olup şimdiki doğumda sezeryan ücretlerini öğrenen varmı, bu yıl fiyatlar nasıl?

Bende dun gittim 2li test temiz çıktı cinsiyette degismemis kiz hayirli saglikli evlat olsunda cinsiyetin onemli degil 15 haftalik olduk

Hanimlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz kacinci haftada basladiniz?
Bana d3 damlasi verdi saglik ocagi ama icemiyorum. dr vitamin falan vermedi ne yapacagimi sasirdim ne kullancam ben

Hanimlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz kacinci haftada basladiniz?
Bana d3 damlasi verdi saglik ocagi ama icemiyorum. dr vitamin falan vermedi ne yapacagimi sasirdim ne kullancam ben
D3 verildi 2 li testten sonraki kan değerlerime göre b12 iğnesi verdi. Şuanda kan ilacı kullanıyorum bir de

Kızlar selam, nasipse aralığın başında kızımızı kucağımıza alıcaz Ara ara buraya da uğramak istiyorum, rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Canım normal sezeryan fark etmeksizin medicalpark 6000 liv 8500 medcana 10700 fiyat verdi yeni sordum öğrendim bildiklerim bunlar

Bende Dr Sami ulusa gidiyorum bedava =) tabi özel gibi olmuyor ama gerek yok okadar paraya diye kendimce düşünüyorum. Bi özel oda tutarız inş doğum sonrası yetiyor

Merhaba kızlar bende ankara tobb hastanesine gidiyorum 7500 tl doğum ama epidural sezeryan olunca değişiyo dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…