Cok mu geldı yoksa cıkarırken bogaz takrıs oluyo o sekıldemıydı agrın falan olursa ihmal etme amanKizlarr bugün sabah aç karnina istifar ettim normalde aç karnina sarı su geliyordu bugün bildigimiz kan geldi varmi basına gelen
Klozetin içi bildigimiz kan oldu canim ilk defa başıma geldi okadar istifar ettim 2 aydir hiç böyle olmamıştı şimdi dr geldim bakalimCok mu geldı yoksa cıkarırken bogaz takrıs oluyo o sekıldemıydı agrın falan olursa ihmal etme aman
Ocean mumy kullanıyorum.bide tiroit ilacıHanimlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz kacinci haftada basladiniz?
Bana d3 damlasi verdi saglik ocagi ama icemiyorum. dr vitamin falan vermedi ne yapacagimi sasirdim ne kullancam ben
Canim ablamin eltisinde oleydi raporunda artik ole yaziyodu yas faktorunden yani ama dogdu Allah a sukur hic bi sorunu yok doktora her gittiginde sogurcakmisin diyolardi doktorlarMerhaba arkadaşlar .14 haftalık gebeyim .Doktorum 2 li test istedi . 2 li testin ultrasonunda hiç bir sıkıntı yok fakat kan sonucunda sadece yaş riski çıkmış dedi 25 yaşındayım ve bana anlaşmalı olduğu bi kart verdi.3 lü test için fiayt aldım 3100 tl dedi ve maddi olarak bunu yaptırabilcek güçte değilim .Ne kesin yaptır diyo ne yaptırma diyo böyle birşey yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim sonuçlarım bunlar
3lu test devlette yapiyor ben mecbur gittim devlete tansiyon sorunum var sordu doktor ben yaptrmak istemedimMerhaba arkadaşlar .14 haftalık gebeyim .Doktorum 2 li test istedi . 2 li testin ultrasonunda hiç bir sıkıntı yok fakat kan sonucunda sadece yaş riski çıkmış dedi 25 yaşındayım ve bana anlaşmalı olduğu bi kart verdi.3 lü test için fiayt aldım 3100 tl dedi ve maddi olarak bunu yaptırabilcek güçte değilim .Ne kesin yaptır diyo ne yaptırma diyo böyle birşey yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim sonuçlarım bunlar
İşte bnim anlamadğım bu test fransaya gönderiliyomuş ve hiç bna devlettn fln bahsetmedi sadece anlşmlı olduğu yerlerin kartını veriyo burdanda fiyat al fln diyo kalbimi hiç bozmadım rabbim biliyo ama böyle arada bırakıyolar insanı ya3lu test devlette yapiyor ben mecbur gittim devlete tansiyon sorunum var sordu doktor ben yaptrmak istemedim
Yaptırma arkadaşım. Tedavisi yok bu sendrom varsa bile.. aldırmayı dusunmuyorsan hiç kalbini bulandırma.. ben 3 çocuğum da da yaptırmayi tercih etmedim.. yine sen bilirsinİşte bnim anlamadğım bu test fransaya gönderiliyomuş ve hiç bna devlettn fln bahsetmedi sadece anlşmlı olduğu yerlerin kartını veriyo burdanda fiyat al fln diyo kalbimi hiç bozmadım rabbim biliyo ama böyle arada bırakıyolar insanı ya
Yaptırmak hiç aklımdan geçmedine eşimin ne benim içimiz ferah temiz fakat eşimin ailesi ısrarla yaptrmam gerektiğini ya bişey çıkarsa falan diyolar çok strese girdim yaniYaptırma arkadaşım. Tedavisi yok bu sendrom varsa bile.. aldırmayı dusunmuyorsan hiç kalbini bulandırma.. ben 3 çocuğum da da yaptırmayi tercih etmedim.. yine sen bilirsin
Bence devlette yaptır inş güzel çıkar kafanda soru işareti kalmaz bu testler kesin sonuç vermiyor zatenYaptırmak hiç aklımdan geçmedine eşimin ne benim içimiz ferah temiz fakat eşimin ailesi ısrarla yaptrmam gerektiğini ya bişey çıkarsa falan diyolar çok strese girdim yani
Canım 3lü testi devlet yapıyor. Hatta özelde bile ben 160 TL ye yaptırdım başka özele git illa ora olmak zorunda değil. Tabi ben 4yılönceden bahsediyorum. Kızıma da 250 /1 risk çıkmıştı hatta ense kalınlığı 3 tü. Maşallah sapasağlam doğdu kendini hiç üzme boş yere kalbini ferah tutMerhaba arkadaşlar .14 haftalık gebeyim .Doktorum 2 li test istedi . 2 li testin ultrasonunda hiç bir sıkıntı yok fakat kan sonucunda sadece yaş riski çıkmış dedi 25 yaşındayım ve bana anlaşmalı olduğu bi kart verdi.3 lü test için fiayt aldım 3100 tl dedi ve maddi olarak bunu yaptırabilcek güçte değilim .Ne kesin yaptır diyo ne yaptırma diyo böyle birşey yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim sonuçlarım bunlar
Benim ense kalınlığında falan hiç bir sıkkntı yok sadece ultrasında yaş riski çıkmış ve daha 25 yaşındymCanım 3lü testi devlet yapıyor. Hatta özelde bile ben 160 TL ye yaptırdım başka özele git illa ora olmak zorunda değil. Tabi ben 4yılönceden bahsediyorum. Kızıma da 250 /1 risk çıkmıştı hatta ense kalınlığı 3 tü. Maşallah sapasağlam doğdu kendini hiç üzme boş yere kalbini ferah tut
Yaş riski değil canım seninki.beta ve pappa değerinden kaynaklanan ikili test riskli görünüyor.bu durumda doktorlar kombine riski dikkate alıyorlar ki senin kombine riski korkulacak değerde değil.(kombine risk:nt+pappa ve beta hcg ile hesaplanan değer).doktor 3 lü test istemiş ikili testte ki riski azaltmak için..devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz ama büyük ihtimal 3 lü testte problem çıkmayacaktır.sonrada 20.haftada detaylı ultrasyon yapılacak..Benim ense kalınlığında falan hiç bir sıkkntı yok sadece ultrasında yaş riski çıkmış ve daha 25 yaşındym
Canm dr ne dediKizlarr bugün sabah aç karnina istifar ettim normalde aç karnina sarı su geliyordu bugün bildigimiz kan geldi varmi basına gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?