Benim 12. Haftada %70 erkek demişti 14. Haftada %90 kız dedi bakalım 2 hafta sonra noolcak Bi de ikili test yüksek risk dedi. Nifty test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz. O da en erken salı günü belli olacak. Çok stresliyim. Cinsiyeti hiç düşünemiyorum bile şu an. Önemli olan sağlıklı olmadıYa tabi ki saglikli olsun ama gonlum hep kız diyor insallah 12. Haftada kiz diyip 16. Hafta da erkek demez yikilirim
Tahriş olmuştur dedi canım yada dislerinden olabilir dedi bende dedim midemden gelmiş gibiydi baya çöktü dedim tekrarlarsa gel dedi ama çok şükür tekrarlamadiCanm dr ne dedi
benim dr bana vitamin felan vermedi sadece troit ilacim var birde bulanti ilaciOcean mumy kullanıyorum.bide tiroit ilacı
Walla benimde hala geçmedi yalnız değilsin nefes darlığı burun tıkanıklığı halsizlik devamlı acıkıyorm ama canım bişey yemek istemiyor şu günler bir geçse hamileliğin tadını çıkar diyenleri anlamıyorumKendimi bitmis tükenmis hissediyorum ne zaman bitecek bu halsizlik bulanti ve ruh bozukluklarim bilmiyorum. Kimseyle gorusmek konusmak disari cikmak bile istemiyorum zaten cikinca da tansiyonum düşüyor bütün gun ekstra halsiz oluyorum. Benim gibi olan var mi hic iyi hissetmiyorum
Aynen bakiyorum etrafimda bir suru hamile var ama bir tek ben böyleyimWalla benimde hala geçmedi yalnız değilsin nefes darlığı burun tıkanıklığı halsizlik devamlı acıkıyorm ama canım bişey yemek istemiyor şu günler bir geçse hamileliğin tadını çıkar diyenleri anlamıyorum
Bede ayni problemleri yasiyorum buruntikanikligi gece uyuyamiyordum surekli ac hissi allahtan yemekbyiyebiliyorum.3 sefer kulak burun bogaza gittim.hamilelikte olabiliyormus 20 haftdan sonra gecer dedi.ilac yazamam zaten burun spreyi verebilirim dedi (deniz suyu)cok zor gercekten klimali ortamda tetikliyor.Walla benimde hala geçmedi yalnız değilsin nefes darlığı burun tıkanıklığı halsizlik devamlı acıkıyorm ama canım bişey yemek istemiyor şu günler bir geçse hamileliğin tadını çıkar diyenleri anlamıyorum
Şu günleri bir atlatsak sağlıkla kavuşsak başka bişey istemiyorum. Bende tam geçti diyorum dün bile yemek yerken fenalık geçiriyodum protein grubunu asla tüketemiyorumAynen bakiyorum etrafimda bir suru hamile var ama bir tek ben böyleyimherkes hamileligin tadini cikariyor bende yediklerimi çıkariyorum
Ay canım bende gittim birde ağır alerjim var doktor alerji ilacını iç dedi ama ben içmiyorum banada deniz suyu verdi bide moralimi bozdu sen 2 sene rahatlığı unut diye doğumdan sonra emzirme dönemindede böyle diyeBede ayni problemleri yasiyorum buruntikanikligi gece uyuyamiyordum surekli ac hissi allahtan yemekbyiyebiliyorum.3 sefer kulak burun bogaza gittim.hamilelikte olabiliyormus 20 haftdan sonra gecer dedi.ilac yazamam zaten burun spreyi verebilirim dedi (deniz suyu)cok zor gercekten klimali ortamda tetikliyor.
Ya bu doktor bana niye ısrarla yaş riski çkmş diyo anlamadımki .şuan içim rahatladı yazdıklarından ben değerlerden hiç bişey anlamdım oda anlatamadıki sadece firma verdi gönderdi pappa değeri nedir pekiYaş riski değil canım seninki.beta ve pappa değerinden kaynaklanan ikili test riskli görünüyor.bu durumda doktorlar kombine riski dikkate alıyorlar ki senin kombine riski korkulacak değerde değil.(kombine risk:nt+pappa ve beta hcg ile hesaplanan değer).doktor 3 lü test istemiş ikili testte ki riski azaltmak için..devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz ama büyük ihtimal 3 lü testte problem çıkmayacaktır.sonrada 20.haftada detaylı ultrasyon yapılacak..
Senin ikili tes riskinin yüksek olmasının sebebi beta değerinin yüksek çıkması canım.pappa değerin normal sınırlarda.pappa ve betanın 1 değerini normal kabul ediyorlarYa bu doktor bana niye ısrarla yaş riski çkmş diyo anlamadımki .şuan içim rahatladı yazdıklarından ben değerlerden hiç bişey anlamdım oda anlatamadıki sadece firma verdi gönderdi pappa değeri nedir peki
Prilam dr bulantı hapı birebir dene istersenAynen bakiyorum etrafimda bir suru hamile var ama bir tek ben böyleyimherkes hamileligin tadini cikariyor bende yediklerimi çıkariyorum
Hanimlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz kacinci haftada basladiniz?
Bana d3 damlasi verdi saglik ocagi ama icemiyorum. dr vitamin falan vermedi ne yapacagimi sasirdim ne kullancam ben
Ben prof Batuhan özmen gidiyorum riskli gebeliklere bakıyor. sezeryansa başlayabilirsin özel muayenesi 300 dogum herşey üniv hastanesinde ve çok güzeldi. En fazla 6 tutar heralde muaynelerle dogum filan.Ankara cnm sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?