ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Kızlar bebeğinin ilk hareketlerini hisseden var mı? Ben birşeyler yaşıyorum ama anlayamıyorum ne olduğunu 16+3 oldum. Hisseden varsa nasıl birşey hissediyor anlatabilir mi?
Bağırsak hareketleri gibi olur ilk başta kelebek uçuyormuş gibi bunda hissetmedim henüz ilkinde 20. Haftada hissetmiştim.çok güzel birsey biran önce hissetmek istiyorum.o zaman hamile olduğunu anlıyor insan

Kızlar tracy hogg yeni anneler mucize çözümler kitabını tavsiye ederim şimdiden okuyun doğumdan sonrada elinizde olacak sürekli. Ben sallayarak uyumaya karşıydım o kitap sayesinde oğlum kendi uyuyor kendi oynuyor. Çok müdahale etmedim büyürken 1 yaşında şimdi . inş bu da öyle olur

benimde sağ kasığında iki gündür agrı vardı.13 hafta 5 günlük hamileyim.dun kanamam oldu.yuvarlak içi kan dolu bir balonduk düştü.acıls gıtım.kalp atışı vardı şükür.kesıldı.başına böyle bir şey gelen oldımu

Kızlar bebeğinin ilk hareketlerini hisseden var mı? Ben birşeyler yaşıyorum ama anlayamıyorum ne olduğunu 16+3 oldum. Hisseden varsa nasıl birşey hissediyor anlatabilir mi?
Ya hafif gaz birikmesi hareketi gibi şişip inme gibi solda göbek deliginin hemen 4cm yanında. Genelde solda olur dedi hemsire

Canım o hamile kalmadan belli bir süre önce yapılması gerekiyor

Ağrı benim de vardı dün gittim şükür iyi kanama olmadı doktor ne dedi bu haftada kanama normal diyorlar genelde

BennBende anlaymyrm çok değişik bir duygu ama elimi karnıma koyduğumda bile baya hissedyrm zayıfım ondanmı acaba için bi tuhaf oluyo hareket edince .Ben gazla karıştrdığımo düşünmüştüm daha erken diye .Bigün ultrason günümde çok oynuyodu gerçktnde uktrasona girdim hiç durmuyodu yani

Ben hissediyorum ama benim ikinci hamileliğin. İlk hamileliğinde 20. Haftada hissetmişti. Bağırsak hareketi gibi bir hareket hissediyorsun. Bu hareketten sonra gaz çıkartırsa bağırsak hareketidir çıkartmaz sa bebeğin hareketidir öyle düşün

Arkadaşlar merhaba bende kısmet okursa aralık annesi olacağım ve ayrıntılı ultrason için dr.arastiroyorum . Doç.dr.aytul çorbacıoğluna giden yada duyan var mı acaba benim gebeliğim riskli ve çok onemli

Aynı haftadayız bende de sağ kasıkta şiddetli ağrı var doktorum normal dedi

Slm arkadaşlar nihayet kendime uygun bi sayfa buldumaynı dönem dönem için bilgilerimizi paylaşmak çok iyi olacak.Benim uzun uğraşlar sonucu olan bi hamilelik çok şükür inş Allahım Hepimizin kucağına almayı nasip eder.

Dün kontrolümüz vardı kızlar cinsiyeti belli oldu kızımız olucakmış inşallah dörtü test yaptı 2 hafta sonrada detaylı ultrasona giricekmişim bikaç doktor ismi önerdi onlardan birini seçicem birde biraz fazla kilo almışım dört buçuk kilo çok fazla protein tüketemiyorm hamur işi yiyince böle oldu beslenme önerileriniz varsa yazın kızlar neler yiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…