Bağırsak hareketleri gibi olur ilk başta kelebek uçuyormuş gibi bunda hissetmedim henüz ilkinde 20. Haftada hissetmiştim.çok güzel birsey biran önce hissetmek istiyorum.o zaman hamile olduğunu anlıyor insanKızlar bebeğinin ilk hareketlerini hisseden var mı? Ben birşeyler yaşıyorum ama anlayamıyorum ne olduğunu 16+3 oldum. Hisseden varsa nasıl birşey hissediyor anlatabilir mi?
Ya hafif gaz birikmesi hareketi gibi şişip inme gibi solda göbek deliginin hemen 4cm yanında. Genelde solda olur dedi hemsireKızlar bebeğinin ilk hareketlerini hisseden var mı? Ben birşeyler yaşıyorum ama anlayamıyorum ne olduğunu 16+3 oldum. Hisseden varsa nasıl birşey hissediyor anlatabilir mi?
Canım o hamile kalmadan belli bir süre önce yapılması gerekiyorKızlar tamamlayıcı sağlık sigortası var araştırın bi hastanelerde indirimli muayene ve doğum yapabiliyorsunuz. Doğumdan sonra da bebek için yaptırabilirsiniz. Daha uyguna geliyor .bizim iş yeri anlaşmalı hastaneye gidiyoruz aylık bir tutar yatırıyoruz gayet indirimli
Ağrı benim de vardı dün gittim şükür iyi kanama olmadı doktor ne dedi bu haftada kanama normal diyorlar geneldebenimde sağ kasığında iki gündür agrı vardı.13 hafta 5 günlük hamileyim.dun kanamam oldu.yuvarlak içi kan dolu bir balonduk düştü.acıls gıtım.kalp atışı vardı şükür.kesıldı.başına böyle bir şey gelen oldımu
Ayrıntısını bilmiyorum canım ama bebek için de yapılabilirCanım o hamile kalmadan belli bir süre önce yapılması gerekiyor
BennKızlar bebeğinin ilk hareketlerini hisseden var mı? Ben birşeyler yaşıyorum ama anlayamıyorum ne olduğunu 16+3 oldum. Hisseden varsa nasıl birşey hissediyor anlatabilir mi?
Ben hissediyorum ama benim ikinci hamileliğin. İlk hamileliğinde 20. Haftada hissetmişti. Bağırsak hareketi gibi bir hareket hissediyorsun. Bu hareketten sonra gaz çıkartırsa bağırsak hareketidir çıkartmaz sa bebeğin hareketidir öyle düşünKızlar bebeğinin ilk hareketlerini hisseden var mı? Ben birşeyler yaşıyorum ama anlayamıyorum ne olduğunu 16+3 oldum. Hisseden varsa nasıl birşey hissediyor anlatabilir mi?
Aynı haftadayız bende de sağ kasıkta şiddetli ağrı var doktorum normal dedibenimde sağ kasığında iki gündür agrı vardı.13 hafta 5 günlük hamileyim.dun kanamam oldu.yuvarlak içi kan dolu bir balonduk düştü.acıls gıtım.kalp atışı vardı şükür.kesıldı.başına böyle bir şey gelen oldımu
bugün gittim doktora.düşük riskim devam edıyo hala.progestan hap ve igne ye devam birde oksapar kan sulandırıcı vurduruyomAynı haftadayız bende de sağ kasıkta şiddetli ağrı var doktorum normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?