ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

bugün gittim doktora.düşük riskim devam edıyo hala.progestan hap ve igne ye devam birde oksapar kan sulandırıcı vurduruyom
[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun tatlım. Neden düşük riski var rahim agzı yetmezliği mi dikmiceklermi

Hadi Bi kızda bana inşallah :) saglıcakla al kucağına canm. Protein bendede aynı durumda ekmek çok yiyorum. Azaltmak iyi olcak işte mide bulantısı ı alıyordiye yiyorum. Bence protein mangalda tüket canm şiş olarak Ozamn daha az kokuyor. Yumurtayı ekmek arası yapıyorum içine karabiber maydanoz marul 1 dal yeşil sogan tere vb ekliyorum yerken ve sonrasında kokmuyor. Yogurt tüketmeliyiz en az 1 kase. Tatlıya sakn yumulma o da kilo yapar. Meyve ye aralarda. Ceviz fındık elinin altında olsn günde bir avuç yemeye çalış. Tok tutar hamur işi istemez canın. Ve bol su.

D vitaminlerini kac damla iciyorsunuz? Koledan damla verdi dr ama kac damla oldugunu yazmamis eczane

İnşallah canım sağlıkla allah gönlüne göre versin seninde:) tatlı benim canım hiç istemiyodu zaten kız çıktı ama hamur işi deli gibi kuruyemiş hiç yemiyodum dikkat edicem artık yumurtayıda mutlaka denicem sabah ekmek yeniliyo zaten bende yoğurt yemesem bile ayran çok içiyorum bir süre bu kilolarda kalırsam süper olucak hamur işini kesicem bugünden itibaren:)

Arkadslar cok zor durumdaym konuma bakar msnz 16 haftalkk gebelik kanama dusuk tehlikesi adli konum...

Damlayı bende 8 damla kullanıyorum arkadaşla aynı sende öyle kullan.eczaci değil doktorum öyle söylemişti ama ne zamana kadar kullanilacak bilmiyorum.Bende çok kilo aldım benim tup bebek tedavisi olunca başlarda çok hareketsiz kaldım.Dok 40 dk yürü dedi ama iki hafta önce çok az kanamam oldu korkuyorum plesenta rahim ağzına yakın dedi.5 ayı doldurana kadar dikkat edeceğim sonrasında yürürüm inş

Allahım kucaginiza almayı nasip etsin.Banada 12.hafta sonunda yüzde 50 kız dedi dedi ama 4 aylik kontrole kesinleşir dedi.findik,ceviz,süt,yeşil mercimek,kuru baklagil,yoğurt,kasar peyniri bunlar bebeğe çok faydalıymış,ben balık yağida kullanıyorum inş hepsi faydalı olur sağlıklar ilerlet hepinizinki

EHerErgün yumurta yiyebildiğiniz kadar yiyin.muz ebeğe kilo aldırıyor. Ceviz mutlaka günde 2 tane yoğurt 2 kase en az

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kaşar peyniri ilk defa duydum çok severim mutlaka tüketicem banada birsürü vitamin verdi doktor sidefer kullanıyorm demir omega folik içinde birde ayrı d vit magnezyum kalsiyum hepsini verdi düzgün beslenemedim diye

Rahat yatabiliyor musnz..sırtüstü yasak diyolar soluma yatmaktan sıkıldm.yatakta dönerkn bile zorlanıyrm

Rahat yatabiliyor musnz..sırtüstü yasak diyolar soluma yatmaktan sıkıldm.yatakta dönerkn bile zorlanıyrm
Ben sabah Bi kalktım iç çamasır ım ve pijamam da hafif ıslaklık. Kokusuz idrar gibi koku yok. Altımamı kaçırdım diyorum keşke diyorum.bu haftada suyum gelmiş olamaz demi. Kızllar Bi cevap verin hadi. Kızımla yattım bugun tekme atıp durdu. Korku sardı içimi

Merhaba kızlar. Nasip olursa bende Aralık annesi olucam.whatsapp gurubuna benide ekleyebilir isiniz?

Kızlar 2 gündür kasıklarımın altında ağrılar oluyo. Dinlendikçe daha iyi oluyorum bide sanki ishal öncesi ağrı gibi oluyo geçiyo 2 gündür yoruldum üşüdüm ondan mı sizce doktorada yeni gittik herşey yolunda dedi tekrar aramak istemiyorum varmı benim gibi olan normalmi sizce?

Bana da doktor plesenta rahim ağzına yakın demişti ve birlikte olma yasağı koydu. Zamanla yukarı çıkacak demişti. 4hafta sonra kontrole gittiğimde düzelmiş yukarı çıkmış dedi.

Valla bende yatarken zorlanmaya başladım hiçbir türlü rahat edemiyorum maalesef. Ama kendimce bir yöntem buldum yanıma yastık alıyorum bacak arama koyuyorum karnımı da destekliyor daha rahat oluyor.

Bana da doktor plesenta rahim ağzına yakın demişti ve birlikte olma yasağı koydu. Zamanla yukarı çıkacak demişti. 4hafta sonra kontrole gittiğimde düzelmiş yukarı çıkmış dedi.
Inş bende o günleri umud ederek sabırla bekliyorum hareketsizlikten kilo ve ödem var.bugune şükür sağlıkla geçiririz inş canım

Rahim büyümesinden de olabilir diyorlar inş öyledir içini fereh tut

Canım suyun gelmiş gibi... Hadi rüyada falan orgazm olms olsan pijamayla kadar ıslanmazki.

saglikla kucaginiza alın kızınızı.hangi doktorları önerdi acaba bende doktor arıyorum dq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…