Canım ben baştan beri hergun akşam yemeğinden 1 saat sonra 6 adet kuru kayısı ve 2 bardak su.sende bagirsak çalıştıran meyvalar tüketebilirsin erik incir hurma ins fayda olur benim gobis biraz çıktı ama oncesindende var birazKızlar ben 4 ay 1 haftalığım kabızlık sorunum başlafı . Bu şekilde olan var mı ne yapıyosunuz çok korluyorum çok kilo alcam diye ayrıca iştahımda arttı hep tuzlu şeyler yiyorum. Turşu salata çekirdek vs . Kilo alcam diye çok korluorum ayrıca karnı büyüyen varmı
Ne yaptın Bi sıkıntı yoktur inşallah.Ben sabah Bi kalktım iç çamasır ım ve pijamam da hafif ıslaklık. Kokusuz idrar gibi koku yok. Altımamı kaçırdım diyorum keşke diyorum.bu haftada suyum gelmiş olamaz demi. Kızllar Bi cevap verin hadi. Kızımla yattım bugun tekme atıp durdu. Korku sardı içimi
Haftaya randevu alıcam bende 16 haftanın içindeyimkızlar detaylı ultrasona hangi haftalarda giriliyor
Yokmuş canım altıma kaçırdım galiba ben yaNe yaptın Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Canım tek işede suyun gelmesin. :) aslnda bacak arasını görmüşse net olması lazm ama gibi deyince bu Dr lar insanı tereddüte bırakıyor. 16 bitince bida baktr canm netleşir. Senin oglunmu vardı kız mı istiodun.bana 11 i geçmişti Dr kız dedi 16. Haftada pipi göründü nasip hayırlısı.Yokmuş canım altıma kaçırdım galiba ben yabu arada cinsiyete erkeğe benziyor yuvarlaklık var yumurtalıklarını görüyorum erkek gibi dedi 15 haftada doğrumudur ki. Arkadaki hemşireler bu erkek dedi hatta. Ama ben ruyamda kızım olacagını görmüştüm inanamıyorum o yüzden
Ayrıntılıya gircenya zaten 20. Haftalarda. Daha şimdiden belli olmaz boşver sen ı Dr u. Aynı şekilde Bi arkadasn bebegini kalbinde parlaklık var dedi bişey çıkmadı. Paralar saçma bosuna 20. Haftadaki ultrasona görüncekse bekle canm.Arkadaşlar merhaba bugün kontrolde bebeğim böbreğinde parlaklık var dedi doktor ve mutlaka ayrıntılı bakılması lazım dedi down riski acısından iki testim normal.cikmisti ama.icime.kurt düştü böyle birşey yaşayan var mi
Bir özelde baktrıcam devlette zar zor bende bacak arasını gördüm gösterdi yumurtalıklarını var bunun erkek gibi dedi 16 hafta sonuna doğru özele. giderim inşallah kesinleşir. Yok kızım var da bir ruya gördüm kız bu diye tutturdum sadece =) tersine çıkacak galibaCanım tek işede suyun gelmesin. :) aslnda bacak arasını görmüşse net olması lazm ama gibi deyince bu Dr lar insanı tereddüte bırakıyor. 16 bitince bida baktr canm netleşir. Senin oglunmu vardı kız mı istiodun.bana 11 i geçmişti Dr kız dedi 16. Haftada pipi göründü nasip hayırlısı.
anladım canım bende 18+0 oldum bugun p.tesi günü randevum var detaylı randevusuda alırım ozamanHaftaya randevu alıcam bende 16 haftanın içindeyim
1 sayfa daha olması canım oradan anlaşılır ekte olabilirIyi akşamlar kızlar 3 lu tarama yaptıran varmı aranızda benim sonuçlar yuksekmi normalmi anlamadim
Ben int üzerinden baktim sonuçlara canim daha dr gostermedim o dediğin sayfada ne yaziyorki1 sayfa daha olması canım oradan anlaşılır ekte olabilir
Ekine bak vardır mutlaka yüzde olarak risk yazıyorBen int üzerinden baktim sonuçlara canim daha dr gostermedim o dediğin sayfada ne yaziyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?