ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Kızlar ben 4 ay 1 haftalığım kabızlık sorunum başlafı . Bu şekilde olan var mı ne yapıyosunuz çok korluyorum çok kilo alcam diye ayrıca iştahımda arttı hep tuzlu şeyler yiyorum. Turşu salata çekirdek vs . Kilo alcam diye çok korluorum ayrıca karnı büyüyen varmı

Canım ben baştan beri hergun akşam yemeğinden 1 saat sonra 6 adet kuru kayısı ve 2 bardak su.sende bagirsak çalıştıran meyvalar tüketebilirsin erik incir hurma ins fayda olur benim gobis biraz çıktı ama oncesindende var biraz

Ne yaptın Bi sıkıntı yoktur inşallah.

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolde bebeğim böbreğinde parlaklık var dedi doktor ve mutlaka ayrıntılı bakılması lazım dedi down riski acısından iki testim normal.cikmisti ama.icime.kurt düştü böyle birşey yaşayan var mi

Ne yaptın Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Yokmuş canım altıma kaçırdım galiba ben ya bu arada cinsiyete erkeğe benziyor yuvarlaklık var yumurtalıklarını görüyorum erkek gibi dedi 15 haftada doğrumudur ki. Arkadaki hemşireler bu erkek dedi hatta. Ama ben ruyamda kızım olacagını görmüştüm inanamıyorum o yüzden

Canım tek işede suyun gelmesin. :) aslnda bacak arasını görmüşse net olması lazm ama gibi deyince bu Dr lar insanı tereddüte bırakıyor. 16 bitince bida baktr canm netleşir. Senin oglunmu vardı kız mı istiodun.bana 11 i geçmişti Dr kız dedi 16. Haftada pipi göründü nasip hayırlısı.

Ayrıntılıya gircenya zaten 20. Haftalarda. Daha şimdiden belli olmaz boşver sen ı Dr u. Aynı şekilde Bi arkadasn bebegini kalbinde parlaklık var dedi bişey çıkmadı. Paralar saçma bosuna 20. Haftadaki ultrasona görüncekse bekle canm.

Bir özelde baktrıcam devlette zar zor bende bacak arasını gördüm gösterdi yumurtalıklarını var bunun erkek gibi dedi 16 hafta sonuna doğru özele. giderim inşallah kesinleşir. Yok kızım var da bir ruya gördüm kız bu diye tutturdum sadece =) tersine çıkacak galiba

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun öncelikle, ben de aralık annesiyim nasipse daha gebeliğin başından beri sol ayağım şişiyor acaba sizde de oluyor mu? Bir de benim karnım bir günde belli oldu ve yaklaşık 2 kilo aldım sizin karınlarınız be durumda ilk gebeliğim bu arada

Iyi akşamlar kızlar 3 lu tarama yaptıran varmı aranızda benim sonuçlar yuksekmi normalmi anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_20190705-211659_Samsung Internet.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım ayagının şişmesi normal değil bence. Pıhtılaşma olabilir o da ciddi bir durum Dr una sor acile git birazda abart pıhtılaşma testi yapsnlar

Slm arkadaşlar inş herkes iyidir.bir sorum olacaktı bu ayrıntılı ult. Kendi doktorumuzmu bakacak yada başka bir bölüm olup orda incelenip rapor mu yazılacak.3.lü tarama testi ayrıntılı ultrasyonmu oluyor.Bende 17. Haftamda kont var inş herşey yolundadır ve cinsiyetini öğreniriz.Her dönem ayrı bir heyecanmış

Kızlar cinsiyet erkeğe benziyor dedi doktorum. Sanki yumurtalıkları var sanki bunun dedi. Kesin konuşmadı sizce değişir mi cinsiyeti ben sürekli kusuyorum kesin kız diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…