ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Ayrintiliya girinceye kadar devam ederse ve başka şeyler isterlerse siye korkuyorum

Ben zayıfım ama göbeğim çıktı dışardan gçren anlamıyo evdeyken rahat giyinince belli kocaman

Kızlar cinsiyet erkeğe benziyor dedi doktorum. Sanki yumurtalıkları var sanki bunun dedi. Kesin konuşmadı sizce değişir mi cinsiyeti ben sürekli kusuyorum kesin kız diyordum
Ben hic inanmiyorum miden cok bulanirsa kiz bulanmazsa erkek veya tatli yersen erkek eksi yersen kiz diye soylenen hurafelere. İlk cocugum kiz ikinci de erkekmis ikisinde de cok midem bulandi aşiri zayifladim ikisindede

Ben hic inanmiyorum miden cok bulanirsa kiz bulanmazsa erkek veya tatli yersen erkek eksi yersen kiz diye soylenen hurafelere. İlk cocugum kiz ikinci de erkekmis ikisinde de cok midem bulandi aşiri zayifladim ikisindede
Ya bende çok kusuyorum ama nasıl becerip 4kilo aldım bilmiyorum. Ve göbeğim kocaman çıktı. Daha 16 haftalık sonum hayır olsun inş ilkinde 5kilo vermiştim

Ya bende çok kusuyorum ama nasıl becerip 4kilo aldım bilmiyorum. Ve göbeğim kocaman çıktı. Daha 16 haftalık sonum hayır olsun inş ilkinde 5kilo vermiştim
İlk hamileligimde 10 kilo vermistim bu hamileligimde 16. Haftamdayim henuz 8 kilo verdim daha ne kadar veririm bilmiyorum Bulantilarim gecti ama iştahim hala hic yok

İkisi farklı şeyler canım tarama kan ve ultrason sonucuyla yapılıyor. Ayrıntılı 20 23. Haftada genelde başka doktor bakıyor uzun uzun her detayı ultrason dan bakıyor ücretli devlette yapıyorlar mı bilmiyorum

İlk hamileligimde 10 kilo vermistim bu hamileligimde 16. Haftamdayim henuz 8 kilo verdim daha ne kadar veririm bilmiyorum Bulantilarim gecti ama iştahim hala hic yok
Canın nasıl o kadar kilo veriyosun ben 4 kilo verdim her gittiğimde hastaneye yatırıyolardı hiperemezis teşhisiyle . Ne yapıyosun o durumda

ya kızlar dün doktor kontrolum vardı biraz moralim bozuldu acıkcası bebek 18 cm 500 gr olmus cok değilmi kilosu yaa 18+4 üm suan doktor bişey demedi ama cok huzursuz oldum sekerim falan mı var acaba yaa

ya kızlar dün doktor kontrolum vardı biraz moralim bozuldu acıkcası bebek 18 cm 500 gr olmus cok değilmi kilosu yaa 18+4 üm suan doktor bişey demedi ama cok huzursuz oldum sekerim falan mı var acaba yaa
Canim boyu da uzunmus gonlunu ferah tut bence birsey yoktur. Bende 13. Haftada gittim en son 25 gr olmasi gerekirken 95 gramdi 3 hafta onden gidio resmen kilosu cuma gunu tekrar gitcem 16 haftalik olduk bende merak ediyorum kilosu suan nasil olmus

2 li sonucum riskli cıkmıs anlayan varsa baksn lütfen kafayı yicem daha bugn alma sansım oldu cok gec kaldm sonucu almak için sonucu boyle olup saglıklı dogum yapan oldu mu yada hata payı var mıdır

Eklentiler

• BFA13870-6428-4DCA-A8A4-67532B584449.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 62
Canim boyu da uzunmus gonlunu ferah tut bence birsey yoktur. Bende 13. Haftada gittim en son 25 gr olmasi gerekirken 95 gramdi 3 hafta onden gidio resmen kilosu cuma gunu tekrar gitcem 16 haftalik olduk bende merak ediyorum kilosu suan nasil olmus
Benim ilk hamileliğimde hep 2nhafta önden gidiyordu boyu kilosu 4kilo doğdu satten. Bunda şimdilik hep haftaısylq uyumlu bunda yeyip yeyip kendime mi alıyorum ki aman. ALLahım

Yaa hayır bende çok merak ediyorm hisseden var mı sabırsızlanıyorum artık elim hep karnımda baya da büyüdü zaten
Yemek yeyip yarım saat sonra sırt üstü yatınca acayip hissediyorum. Sürekli içimde bişeyler kayıyor sanki dısardan Bile görünüyor. Benim ikinci gebeliğim ilkinde çok geç hissettim

Merhaba arkadaşlar benim de ilk gebeliğim 18.haftaya bugün girdim fakat birkac gündür sanki hisseder gibi oluyordum ama anlam veremiyordum birde ilk hamilelikte daha geç hissediliyormuş diye yanlış yorumladığımı düşündüm her seferinde.
Fakat az önce düz yatarken karnımda bir seğirme gibi bir his oldu kuvvetli bir his hemen karnımı açtım resmen sağ tarafta bir yumru yükseldi indi Sonra hemen eşime seslendim o da karşıdan gördü resmen ve çok şaşırdı çünkü daha karnımda çok çıkmadı gerçekten çok değişik bir histi ya.. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..Bu şekilde yatarken gözle gören var mı aranızda ?

CAnım selam benim de karnım çıktı kiloma gerçekten özen göstermeme rağmen çünkü doktor kızıyor kilo alıyorum hem de çok büyük bi hızla 76.200 başladım şimdi 79 a dayandım bir de ben aşırı kansızım hareket edecek halim yok var mı bi tavsiyesi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…