Ayrintiliya girinceye kadar devam ederse ve başka şeyler isterlerse siye korkuyorumAyrıntılıya gircenya zaten 20. Haftalarda. Daha şimdiden belli olmaz boşver sen ı Dr u. Aynı şekilde Bi arkadasn bebegini kalbinde parlaklık var dedi bişey çıkmadı. Paralar saçma bosuna 20. Haftadaki ultrasona görüncekse bekle canm.
Ben zayıfım ama göbeğim çıktı dışardan gçren anlamıyo evdeyken rahat giyinince belli kocamanCanım ben baştan beri hergun akşam yemeğinden 1 saat sonra 6 adet kuru kayısı ve 2 bardak su.sende bagirsak çalıştıran meyvalar tüketebilirsin erik incir hurma ins fayda olur benim gobis biraz çıktı ama oncesindende var biraz
Ben hic inanmiyorum miden cok bulanirsa kiz bulanmazsa erkek veya tatli yersen erkek eksi yersen kiz diye soylenen hurafelere. İlk cocugum kiz ikinci de erkekmis ikisinde de cok midem bulandi aşiri zayifladim ikisindedeKızlar cinsiyet erkeğe benziyor dedi doktorum. Sanki yumurtalıkları var sanki bunun dedi. Kesin konuşmadı sizce değişir mi cinsiyeti ben sürekli kusuyorum kesin kız diyordum
Ya bende çok kusuyorum ama nasıl becerip 4kilo aldım bilmiyorum. Ve göbeğim kocaman çıktı. Daha 16 haftalık sonum hayır olsun inş ilkinde 5kilo vermiştimBen hic inanmiyorum miden cok bulanirsa kiz bulanmazsa erkek veya tatli yersen erkek eksi yersen kiz diye soylenen hurafelere. İlk cocugum kiz ikinci de erkekmis ikisinde de cok midem bulandi aşiri zayifladim ikisindede
İlk hamileligimde 10 kilo vermistim bu hamileligimde 16. Haftamdayim henuz 8 kilo verdim daha ne kadar veririm bilmiyorumYa bende çok kusuyorum ama nasıl becerip 4kilo aldım bilmiyorum. Ve göbeğim kocaman çıktı. Daha 16 haftalık sonum hayır olsun inş ilkinde 5kilo vermiştim
İkisi farklı şeyler canım tarama kan ve ultrason sonucuyla yapılıyor. Ayrıntılı 20 23. Haftada genelde başka doktor bakıyor uzun uzun her detayı ultrason dan bakıyor ücretli devlette yapıyorlar mı bilmiyorumSlm arkadaşlar inş herkes iyidir.bir sorum olacaktı bu ayrıntılı ult. Kendi doktorumuzmu bakacak yada başka bir bölüm olup orda incelenip rapor mu yazılacak.3.lü tarama testi ayrıntılı ultrasyonmu oluyor.Bende 17. Haftamda kont var inş herşey yolundadır ve cinsiyetini öğreniriz.Her dönem ayrı bir heyecanmış
Canın nasıl o kadar kilo veriyosun ben 4 kilo verdim her gittiğimde hastaneye yatırıyolardı hiperemezis teşhisiyle . Ne yapıyosun o durumdaİlk hamileligimde 10 kilo vermistim bu hamileligimde 16. Haftamdayim henuz 8 kilo verdim daha ne kadar veririm bilmiyorumBulantilarim gecti ama iştahim hala hic yok
Yok serum bile takmadilar valla iki hamileligimde deCanın nasıl o kadar kilo veriyosun ben 4 kilo verdim her gittiğimde hastaneye yatırıyolardı hiperemezis teşhisiyle . Ne yapıyosun o durumda
Canim boyu da uzunmus gonlunu ferah tut bence birsey yoktur. Bende 13. Haftada gittim en son 25 gr olmasi gerekirken 95 gramdi 3 hafta onden gidio resmen kilosu cuma gunu tekrar gitcem 16 haftalik olduk bende merak ediyorum kilosu suan nasil olmusya kızlar dün doktor kontrolum vardı biraz moralim bozuldu acıkcası bebek 18 cm 500 gr olmus cok değilmi kilosu yaa 18+4 üm suan doktor bişey demedi ama cok huzursuz oldum sekerim falan mı var acaba yaa
Yaa hayır bende çok merak ediyorm hisseden var mı sabırsızlanıyorum artık elim hep karnımda baya da büyüdü zatenKızlar hissetmeye başladınız mı
Benim 2. Gebeliğim 1 kere hissettim. Çok güzel bir duygu olduğu için sabırsızlanıyorumYaa hayır bende çok merak ediyorm hisseden var mı sabırsızlanıyorum artık elim hep karnımda baya da büyüdü zaten
Ne güzel benim ilk gebeliğim daha var sanırımBenim 2. Gebeliğim 1 kere hissettim. Çok güzel bir duygu olduğu için sabırsızlanıyorum
MaşallahhYok serum bile takmadilar valla iki hamileligimde de
Benim ilk hamileliğimde hep 2nhafta önden gidiyordu boyu kilosu 4kilo doğdu satten. Bunda şimdilik hep haftaısylq uyumlu bunda yeyip yeyip kendime mi alıyorum ki aman. ALLahımCanim boyu da uzunmus gonlunu ferah tut bence birsey yoktur. Bende 13. Haftada gittim en son 25 gr olmasi gerekirken 95 gramdi 3 hafta onden gidio resmen kilosu cuma gunu tekrar gitcem 16 haftalik olduk bende merak ediyorum kilosu suan nasil olmus
Yemek yeyip yarım saat sonra sırt üstü yatınca acayip hissediyorum. Sürekli içimde bişeyler kayıyor sanki dısardan Bile görünüyor. Benim ikinci gebeliğim ilkinde çok geç hissettimYaa hayır bende çok merak ediyorm hisseden var mı sabırsızlanıyorum artık elim hep karnımda baya da büyüdü zaten
CAnım selam benim de karnım çıktıYa bende çok kusuyorum ama nasıl becerip 4kilo aldım bilmiyorum. Ve göbeğim kocaman çıktı. Daha 16 haftalık sonum hayır olsun inş ilkinde 5kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?