ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Maşallahh
Maşallahh ben yiyip içemediğimden idrarımda ketonlar proteinler cirit atıyordu ölü gibiydim ya
Vallahi o kadar halsizdim ki iki hamilelikte de yerimden kalkamiyordum kalkinca başim dönüyordu ama tahlil bile istemiyorlar bununla ilgili cok ilginc o kadar da cok doktor gezdim

Benim ilk hamileliğimde hep 2nhafta önden gidiyordu boyu kilosu 4kilo doğdu satten. Bunda şimdilik hep haftaısylq uyumlu bunda yeyip yeyip kendime mi alıyorum ki aman. ALLahım
Benim de ilk hamileligimde kizim cok kucuk dogdu bu tombus olacak gibi bir his var icimde

Canim boyu da uzunmus gonlunu ferah tut bence birsey yoktur. Bende 13. Haftada gittim en son 25 gr olmasi gerekirken 95 gramdi 3 hafta onden gidio resmen kilosu cuma gunu tekrar gitcem 16 haftalik olduk bende merak ediyorum kilosu suan nasil olmus
benim ilk gebeliğimde kızım 23 haftalıkken 650 grmdı bu gebeliğimde böyle görünce korktum ama yanlıs görmüşüm canım boyu 18 cm 238 gr mıs

Vallahi o kadar halsizdim ki iki hamilelikte de yerimden kalkamiyordum kalkinca başim dönüyordu ama tahlil bile istemiyorlar bununla ilgili cok ilginc o kadar da cok doktor gezdim
Canım gerçekten çok şaşırdım. Yani ben o kadar zor bir dönem geçirdim ki birde üniversite okuyorum. O hasta halimle sınavlara gidiyodum bayılcak gibi oluyodum bigün minibüs bekliyodum yani bayıldım bayılcam hemen acile gittim. Zaten beni direk yatırdılar. İdrarda keton 1 poztifti ben dedimki iyiyim hemen çıktım hastaneden . 3 gün geçti tekrardan kötü oldum. Acile gittik dediler yine yatırcaz desim sabah geleyim . Evde yıkancak çamaşır vardı desim onları yıkayım eşimin giymeye bişeyi kalmamış. Hemde üst baş alırım dedim. Gittik eve ben resmen komaya girdim . Kusmaktan boğuluyodum çamaşırı yıkadım baktım bayılcam eşim aldı dedi git yat baktı baygınlık geçiriyorum dedi ben seni götürcsm yok dedim gitmem hastaneyi hiç sevmiuoruö aldı zorla götürdü . Keton 3 pozitif olmuş birde protein çıktı idrarda biraz daha beklesem Allah korusun çok kötü sonuçlar doğurcaktı. Yani o kadar kötüydüm ki Allah kimseye yaşatmasın o baygınlık halimde birde gelenim gidenim bitmiyofu . İnsanlarda anlayışda yok şimdi bebek aşağıdaymış doktor dedi yat kendini çeksin yukarı . Ben çok iş yaptım sanırım ondan . Böyle birşey yaşafonmı

Kaç haftalıksın? Canım ben 19 haftalık oldum. 61 kilo ile hamile kaldım boyum 167 59 kiloya düştüm. Ama şuan 1 kilo almışımdır. Bebek artık büyüdü . Ben bol su içiyorum salata yiyom hep ama çikolata canım çok istiyo hep turşu ekşi şeyler yiyorum .

2 li sonucum riskli cıkmıs anlayan varsa baksn lütfen kafayı yicem daha bugn alma sansım oldu cok gec kaldm sonucu almak için sonucu boyle olup saglıklı dogum yapan oldu mu yada hata payı var mıdır
Bu gibi çok sonuç var bu testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyor canım genelde sağlıklı doğuyorlar moralini bozma

Senin de cok zor gecmis cevremde hic hamileligi zor gecen yok masallah hepsi bir kere kusmadan tamamliyor 9 ayi bende kendimi hep sanssiz hissederdim yalniz degilmisim

Senin de cok zor gecmis cevremde hic hamileligi zor gecen yok masallah hepsi bir kere kusmadan tamamliyor 9 ayi bende kendimi hep sanssiz hissederdim yalniz degilmisim
Valla eşimde herkez şaşırıyo şimdide doktor dedi bebek aşağıda yat kendini çeksin yukarı dedü anlamadım bu nasıl iştir

Çok sağol canım inan ben ikisini aynı sanıyordum ınt baktım anlayamadım dok kont gelmedi daha bu hafta gittigimde yönlendirecek artik

Hanimlar kilo aldiniz mi aldiysaniz kac kilo aldiniz ? Benim bulantim gecti bir haftadir ama midem cok kuculmus hala pek birsey yiyemiyorum kilo almayi birak şimdiye kadar 8 kilo verdim ama bebegin masallah kilosu önden gidiyor nasil oldu anlamadim

Aslında ne güzel önemli olan bebekte sorun yoksa süper çünkü sonra da çok rahatsız olunuyormus.Ben aldım malasef ve şuan bile çok rahatsızım yürüyüşe başlarsam dengelerim inş.yapimda kilo almaya müsait malesef

17. Haftamdayim hala ara sıra bulantılarım oluyor ama çok şükür başlardaki gibi degil ben ilk aylar hiç birşey yiyemedim tiksinti oldu herşeyden tiksindim ev bile kokuyordu ozaman 5 kilo verdim sonra tiksintim azaldi yemeye basladim şimdiye kadar tekrar 2 kilo almışım ilerleyen zamanlarlarsa inşaallah cok kilo almam zaten cok zayif degilim 3 lu taramam bormal çıktı birtek cinsiyetini ogrenemedim göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…