ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Ben 12. Haftaya kadar 3 kilo vermiştim şuan 19.haftadayım 2 kilosunu geri almışım

Benimkide göstermiyprdu özele gittim en son erkek çıktı. Ama hep sırtı dönük yatıyor yahu yüzünü göremedik

Bende 4buçuk kilo almışım hatta doktorum bu ay fazla falan dedi ama okdr midem bulanıyodu ki bende devamlı hamur işi yedim sanırım ondan aldım

Arkadaşlar bizim de 1 senelik evliyiz hiç korunmadik ama henüz gebelik gerceklesmedi. Belli olur diye doktora gitmekte acele etmedik ancak vakti geldi artık. Acaba muayeneler tahliller rahim filmi falan ne kadar tutar tahminen bilgi verir misiniz?

QUOTE="Mstfamls, post: 60549614, member: 936969"]
Arkadaşlar bizim de 1 senelik evliyiz hiç korunmadik ama henüz gebelik gerceklesmedi. Belli olur diye doktora gitmekte acele etmedik ancak vakti geldi artık. Acaba muayeneler tahliller rahim filmi falan ne kadar tutar tahminen bilgi verir misiniz?
[/QUOTE]
not
Bence rahim filmi için erken özel hastanede normal muayene ol kan testini devlete de verebilirsin üniversite hastaneleri özel muayene de rahim filmi ücretsiz tabi özel gibi olmaz

Bu gibi çok sonuç var bu testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyor canım genelde sağlıklı doğuyorlar moralini bozma
İnsallah canm ne 4 lü test ne amniyosentez istedm yapacak bişey yok artk rabbime kalms bu testleri hic yaptrmamak lazm aslında psikolojımzı bozuyor

Bide dr unuz hangi kan ve demir ilacını basladı bende bugun tetanoz aşım var alıcam ilaclarımı

İnsallah canm ne 4 lü test ne amniyosentez istedm yapacak bişey yok artk rabbime kalms bu testleri hic yaptrmamak lazm aslında psikolojımzı bozuyor
En iyisini yapmissin canim ben 3 lu testi bile yaptirmadim rabbim saglik versin butun bebislere

Herkese merhaba bugün detaylı ultrasona girdik herşey yolunda çıktı çok şükür darısı tüm bekleyen annelern başına sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ben ankarada özkaya tıp merkezinde yaptrdım doktorumuz orayı önermişti memnun kaldık herkese tavsiye edebilirim doktor ilgiliydi fiyatı da 250 tl
Vitamin olarakta sidefer ve osteozinc kullanıyorum bütün vitaminler var nerdeyse bulantı falan yapmadı çok şükür

Birde inanılmaz bir burun tıkanıklığı yaşıyorum hep vardı alerjiden ama son zamanlarda çok arttı benim gibi olan varmı ? Yada önerisi olan? deniz suyu sinuskit hepsini yapıyorum alerji ilacıda içtim artık doktor üç demişti bir gün fayda ediyor.

Kacinci haftadasiniz ayrintili icin erken degil mi

Ne güzel canım benim doktorumda medipark Sinan tan ı önerdi 2 hafta sonra gidecem 350 YTL hangi hastaneye gidiyorsun

Devlet hastaneleri yapıyormu bi bilginiz varmı banada 20 haftada ayrintili ultrasona çağırdılar ama ordami yapılacak yoksa başka yere mi yonlendirilecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…