- 25 Eylül 2018
- 161
- 93
- 48
Ben 12. Haftaya kadar 3 kilo vermiştim şuan 19.haftadayım 2 kilosunu geri almışımHanimlar kilo aldiniz mi aldiysaniz kac kilo aldiniz ? Benim bulantim gecti bir haftadir ama midem cok kuculmus hala pek birsey yiyemiyorum kilo almayi birak şimdiye kadar 8 kilo verdim ama bebegin masallah kilosu önden gidiyor nasil oldu anlamadim
Benimkide göstermiyprdu özele gittim en son erkek çıktı. Ama hep sırtı dönük yatıyor yahu yüzünü göremedik17. Haftamdayim hala ara sıra bulantılarım oluyor ama çok şükür başlardaki gibi degil ben ilk aylar hiç birşey yiyemedim tiksinti oldu herşeyden tiksindim ev bile kokuyordu ozaman 5 kilo verdim sonra tiksintim azaldi yemeye basladim şimdiye kadar tekrar 2 kilo almışım ilerleyen zamanlarlarsa inşaallah cok kilo almam zaten cok zayif degilim 3 lu taramam bormal çıktı birtek cinsiyetini ogrenemedim göstermiyor
Aynen bende hamur işi yedim bulantıdan sonuç 5kiloBende 4buçuk kilo almışım hatta doktorum bu ay fazla falan dedi ama okdr midem bulanıyodu ki bende devamlı hamur işi yedim sanırım ondan aldım
Bakalım dr 20 haftada ayrintili ultrasyon var dedi ozaman gösterir belki bizimkideBenimkide göstermiyprdu özele gittim en son erkek çıktı. Ama hep sırtı dönük yatıyor yahu yüzünü göremedik
İnsallah canm ne 4 lü test ne amniyosentez istedm yapacak bişey yok artk rabbime kalms bu testleri hic yaptrmamak lazm aslında psikolojımzı bozuyorBu gibi çok sonuç var bu testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyor canım genelde sağlıklı doğuyorlar moralini bozma
En iyisini yapmissin canim ben 3 lu testi bile yaptirmadim rabbim saglik versin butun bebislereİnsallah canm ne 4 lü test ne amniyosentez istedm yapacak bişey yok artk rabbime kalms bu testleri hic yaptrmamak lazm aslında psikolojımzı bozuyor
Ferrum verdi bana drBide dr unuz hangi kan ve demir ilacını basladı bende bugun tetanoz aşım var alıcam ilaclarımı
Kacinci haftadasiniz ayrintili icin erken degil miHerkese merhaba bugün detaylı ultrasona girdik herşey yolunda çıktı çok şükür darısı tüm bekleyen annelern başına sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziben ankarada özkaya tıp merkezinde yaptrdım doktorumuz orayı önermişti memnun kaldık herkese tavsiye edebilirim doktor ilgiliydi fiyatı da 250 tl
Vitamin olarakta sidefer ve osteozinc kullanıyorum bütün vitaminler var nerdeyse bulantı falan yapmadı çok şükür
Ne güzel canım benim doktorumda medipark Sinan tan ı önerdi 2 hafta sonra gidecem 350 YTL hangi hastaneye gidiyorsunHerkese merhaba bugün detaylı ultrasona girdik herşey yolunda çıktı çok şükür darısı tüm bekleyen annelern başına sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziben ankarada özkaya tıp merkezinde yaptrdım doktorumuz orayı önermişti memnun kaldık herkese tavsiye edebilirim doktor ilgiliydi fiyatı da 250 tl
Vitamin olarakta sidefer ve osteozinc kullanıyorum bütün vitaminler var nerdeyse bulantı falan yapmadı çok şükür
Bende çok hafif kıpırdanmalar hissediyorumBebişini hisseden var mı benmki kıpırdıyor ve sertlesiyor suanlık tekme falan yok yani
Devlet hastaneleri yapıyormu bi bilginiz varmı banada 20 haftada ayrintili ultrasona çağırdılar ama ordami yapılacak yoksa başka yere mi yonlendirilecek bilmiyorumHerkese merhaba bugün detaylı ultrasona girdik herşey yolunda çıktı çok şükür darısı tüm bekleyen annelern başına sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziben ankarada özkaya tıp merkezinde yaptrdım doktorumuz orayı önermişti memnun kaldık herkese tavsiye edebilirim doktor ilgiliydi fiyatı da 250 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?