Selam alanlar da varmış ben de bir tek ben sanıyordum siz kaç kilo aldınız?Aslında ne güzel önemli olan bebekte sorun yoksa süper çünkü sonra da çok rahatsız olunuyormus.Ben aldım malasef ve şuan bile çok rahatsızım yürüyüşe başlarsam dengelerim inş.yapimda kilo almaya müsait malesef
Ya dün bir pırpır hissi vardı önce gaz sancısı sandım ama değilmiş bizimkiymişBebişini hisseden var mı benmki kıpırdıyor ve sertlesiyor suanlık tekme falan yok yani
Doktorumuz en geç bu günlerde gitmemizi söylediKacinci haftadasiniz ayrintili icin erken degil mi
Ben tobb etü hastanesine gidiyorum sizinki biraz daha pahalıymış iyi olsunlarda gerisi önemli değilNe güzel canım benim doktorumda medipark Sinan tan ı önerdi 2 hafta sonra gidecem 350 YTL hangi hastaneye gidiyorsun
Canım tam bilmiyorum ama sizi çağırdıysa orada yapılacaktır benceDevlet hastaneleri yapıyormu bi bilginiz varmı banada 20 haftada ayrintili ultrasona çağırdılar ama ordami yapılacak yoksa başka yere mi yonlendirilecek bilmiyorum
Kac haftalilsinzDoktorumuz en geç bu günlerde gitmemizi söyledi
18 haftalığızKac haftalilsinz
Ben duştan sonra aklıma geldikçe bebeyağı süruyodum artık badem kakao kantaron yağı karıştırıp düzenli sürmeye başlıcam arada göğüslerinizede sürün diyolarKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
Slm dün kont vardı 4 ayda 7 kilo maalesef.Benim tedavi ile oldu ilk aylarda çok hareketsiz kaldım.dok ekmek sadece sabah 1 dilim ve kesinlikle hamur işi yeme dedi.Seker çıkabilirmiş ileriki aylarda ve hergun yürüyüş.diger ay kont.de sadece 1.5 kilo almalısın dedi ve çok haklı.keske zayif hamile kalabilseydim.ins sizde çok almazsınızSelam alanlar da varmış ben de bir tek ben sanıyordum siz kaç kilo aldınız?
.Slm dün kont vardı 4 ayda 7 kilo maalesef.Benim tedavi ile oldu ilk aylarda çok hareketsiz kaldım.dok ekmek sadece sabah 1 dilim ve kesinlikle hamur işi yeme dedi.Seker çıkabilirmiş ileriki aylarda ve hergun yürüyüş.diger ay kont.de sadece 1.5 kilo almalısın dedi ve çok haklı.keske zayif hamile kalabilseydim.ins sizde çok almazsınız
Yinede onlar sağlıklı olsunda yapacak birsey yok ben çok acıkıyorum 3 haftadır.o surecide meyve yoğurt sütle gecistiriyorum.cokta kafaya takma içimizdeki minnoş için herşey.
Vallahi ben de kimyasal bi menopozdan sonra sürpriz bi hamilelik yaşıyorum,evet çok küçük bit mucize 6. Ve 8. Hftalar sadece kanamalarıödan dolayı yattım.14.haftaya kadar da devam ettim yürüyüş hareket sıfır sadece işe gidip geldim.ben de 17.haftadayım ve 3.20 gram aldım yalnız ben maltafor kullanınca birden fırladı ben de 76.200 ile başladım 79.400 devam ediyorum☹☹☹
Bende başlayacak alamadım birtürlüBen duştan sonra aklıma geldikçe bebeyağı süruyodum artık badem kakao kantaron yağı karıştırıp düzenli sürmeye başlıcam arada göğüslerinizede sürün diyolar
Günaydın kızlarGünaydın :))
Ben acı badem yagı kullanmaya başladım faydası oluyor diyorlar bakalımKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?