ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Selam alanlar da varmış ben de bir tek ben sanıyordum siz kaç kilo aldınız?

Bu mide buantisi,her seyden tiksinme hamilelikten sonra gececek di mii ?? Yoksa tum evi yakip yeni ev kurmayi dusunucem koltuk bile kokuyor bana ayy Allahim yardim ettt

Devlet hastaneleri yapıyormu bi bilginiz varmı banada 20 haftada ayrintili ultrasona çağırdılar ama ordami yapılacak yoksa başka yere mi yonlendirilecek bilmiyorum
Canım tam bilmiyorum ama sizi çağırdıysa orada yapılacaktır bence

Selam alanlar da varmış ben de bir tek ben sanıyordum siz kaç kilo aldınız?
Slm dün kont vardı 4 ayda 7 kilo maalesef.Benim tedavi ile oldu ilk aylarda çok hareketsiz kaldım.dok ekmek sadece sabah 1 dilim ve kesinlikle hamur işi yeme dedi.Seker çıkabilirmiş ileriki aylarda ve hergun yürüyüş.diger ay kont.de sadece 1.5 kilo almalısın dedi ve çok haklı.keske zayif hamile kalabilseydim.ins sizde çok almazsınız

Bizim minnoş kızmış dok ayrıntılı ult için 21. veya 22. Haftada üniversite hastanesinde yaptirabilirsin dedi.benim gittiğim hastanede özel ama yapılmiyormus. Randevu aldık inş herşey normal çıkar.

.

Vallahi ben de kimyasal bi menopozdan sonra sürpriz bi hamilelik yaşıyorum,evet çok küçük bit mucize 6. Ve 8. Hftalar sadece kanamalarıödan dolayı yattım.14.haftaya kadar da devam ettim yürüyüş hareket sıfır sadece işe gidip geldim.ben de 17.haftadayım ve 3.20 gram aldım yalnız ben maltafor kullanınca birden fırladı ben de 76.200 ile başladım 79.400 devam ediyorum

Yinede onlar sağlıklı olsunda yapacak birsey yok ben çok acıkıyorum 3 haftadır.o surecide meyve yoğurt sütle gecistiriyorum.cokta kafaya takma içimizdeki minnoş için herşey

20+2 oldum ve baya baya tekme atıyor benimki. Bazen baya hopluyorum. Ve gün içinde çok zor duruyor sürekli hareket halinde olduğunu hissediyorum. Gelişimi bir hafta önden gidiyor. Sizin hareketler nasıl? Gün içinde hareketlerini takip ediyor musunuz neler yaptığınızda ve ne sıklıkla hareket ediyor? Doktor uyuma düzeni olduğundan falan bahsetti ama sanki pek uyumuyor gibi geliyor bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…