20 hafta çok oynamıyor bekliyorum ama genelde gece oynuyor .gerçi gün içerisinde çok uzanamıyorum şu an saymak için erken hareketlerini uyuma düzeni oluyor evet ama değişiyor dönem dönem20+2 oldum ve baya baya tekme atıyor benimki. Bazen baya hopluyorum. Ve gün içinde çok zor duruyor sürekli hareket halinde olduğunu hissediyorum. Gelişimi bir hafta önden gidiyor. Sizin hareketler nasıl? Gün içinde hareketlerini takip ediyor musunuz neler yaptığınızda ve ne sıklıkla hareket ediyor? Doktor uyuma düzeni olduğundan falan bahsetti ama sanki pek uyumuyor gibi geliyor bana:)
Cinsiyeti nedir ? Ben 18 oldum elimle yoklayinca hafif bir sey hissediyorum baska yok daha,cinsiyeti erkek20+2 oldum ve baya baya tekme atıyor benimki. Bazen baya hopluyorum. Ve gün içinde çok zor duruyor sürekli hareket halinde olduğunu hissediyorum. Gelişimi bir hafta önden gidiyor. Sizin hareketler nasıl? Gün içinde hareketlerini takip ediyor musunuz neler yaptığınızda ve ne sıklıkla hareket ediyor? Doktor uyuma düzeni olduğundan falan bahsetti ama sanki pek uyumuyor gibi geliyor bana:)
bizim cinsiyetimizde erkek 20+3 olduk 3. gebeliğim cok hareketli masallah bizimkide ben 17. haftadan beri hissediyorum haftaya pazartesi detaylı ultrason randevumuz var bakalım nasıl kuzummCinsiyeti nedir ? Ben 18 oldum elimle yoklayinca hafif bir sey hissediyorum baska yok daha,cinsiyeti erkek
Canimm cok üzücü. Vardir bir hayri demekten baska bir kelime yok.kızlar ben bebeğimi kaybettim 18 haftadahiç bi sorun görünmüyordu
Canım başın sağolsun ,meleğine bol bol dua edelimkızlar ben bebeğimi kaybettim 18 haftadahiç bi sorun görünmüyordu
Başın sağolsun canım allah sabır versin sanakızlar ben bebeğimi kaybettim 18 haftadahiç bi sorun görünmüyordu
Merhabalar ben varım 18. Haftamdayim benzer dönemlerse sorunlarımız ortaktır sanırımBenim gibi serklajli hamisler varmi aramizda :)
selam kanaman falan olmus muydu canım?kızlar ben bebeğimi kaybettim 18 haftadahiç bi sorun görünmüyordu
Allahım sabır versin senin kadar olmaz ama çok üzgünümsağolun kızlar inşAllah sizler sağlıkla alırsınız kucagınızailk 4 aya yakın kanama oldum ama kesede kanama alanı yoktu düzelmişti herşey aynı gun muayene oldumhersey yolundaydı akşamında kanama başladı acile gittik doktor eşi aşaya gelmiş dedi normal doğurtular beni suni sancıyla cok zordu
Öyle canım inanmak çok zor 6 sene sonra kendiğilinden olmuştuAllahım sabır versin senin kadar olmaz ama çok üzgünüm
Benimki de erkek.Cinsiyeti nedir ? Ben 18 oldum elimle yoklayinca hafif bir sey hissediyorum baska yok daha,cinsiyeti erkek
çook geçmiş olsunsağolun kızlar inşAllah sizler sağlıkla alırsınız kucagınızailk 4 aya yakın kanama oldum ama kesede kanama alanı yoktu düzelmişti herşey aynı gun muayene oldumhersey yolundaydı akşamında kanama başladı acile gittik doktor eşi aşaya gelmiş dedi normal doğurtular beni suni sancıyla cok zordu
Canım bizimde 7. Ayda oldu. Ben sağlık ocağına gittim önece hormonlarımıza baktırdım. Sonra folik asit kullandım Allahın izniyle oldu. Sende önce bi sağlık ocağına git 1 2 ay daha beklemeni tavsiye ederimArkadaşlar bizim de 1 senelik evliyiz hiç korunmadik ama henüz gebelik gerceklesmedi. Belli olur diye doktora gitmekte acele etmedik ancak vakti geldi artık. Acaba muayeneler tahliller rahim filmi falan ne kadar tutar tahminen bilgi verir misiniz?
Griyuvam sağlık ocağında sadece hormonlara mi bakıyorlar?Canım bizimde 7. Ayda oldu. Ben sağlık ocağına gittim önece hormonlarımıza baktırdım. Sonra folik asit kullandım Allahın izniyle oldu. Sende önce bi sağlık ocağına git 1 2 ay daha beklemeni tavsiye ederim
merhaba,seni korkutmak istemem ama bende senin gibi aynı hataya düştüm. çocuk sahibi olmanın kolay olabileceğini zannediyordum.adet düzenim normal hiçbir sıkıntım yoktu ama doktora gittiğimde hormonların normal düzeyde olmadığını bu şekilde çocuk sahibi olamassın tüp bebek şansı bile çok az dedi doktor.şimdi çevremde arkadaşlarıma ilk tavsiyem evlenmeden önce hormon testlerinin yaptırmaları yönünde. herşey normalse öyle beklemelerini söylüyorum.Arkadaşlar bizim de 1 senelik evliyiz hiç korunmadik ama henüz gebelik gerceklesmedi. Belli olur diye doktora gitmekte acele etmedik ancak vakti geldi artık. Acaba muayeneler tahliller rahim filmi falan ne kadar tutar tahminen bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?