ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

20 hafta çok oynamıyor bekliyorum ama genelde gece oynuyor .gerçi gün içerisinde çok uzanamıyorum şu an saymak için erken hareketlerini uyuma düzeni oluyor evet ama değişiyor dönem dönem

Bizde 18 haftalık olduk ilk 3 ay kilo verdim son 1 ayda 3 kilo almışım doktorum diyetisyene yönlendirdi çok fazla diye

Cinsiyeti nedir ? Ben 18 oldum elimle yoklayinca hafif bir sey hissediyorum baska yok daha,cinsiyeti erkek

Cinsiyeti nedir ? Ben 18 oldum elimle yoklayinca hafif bir sey hissediyorum baska yok daha,cinsiyeti erkek
bizim cinsiyetimizde erkek 20+3 olduk 3. gebeliğim cok hareketli masallah bizimkide ben 17. haftadan beri hissediyorum haftaya pazartesi detaylı ultrason randevumuz var bakalım nasıl kuzumm

bu konudan haberiniz var mı ?

Bende daha hissetmedim arada pırpır bişey oluyo ama daha anlayamadım ilk gebeliğim çok sabırsızım:) kilo konusunda da her gün artık dikkat edicem diye kalkıyorm ama çikolata pilav makarna ekmek çok yiyorm

sağolun kızlar inşAllah sizler sağlıkla alırsınız kucagınıza ilk 4 aya yakın kanama oldum ama kesede kanama alanı yoktu düzelmişti herşey aynı gun muayene oldumhersey yolundaydı akşamında kanama başladı acile gittik doktor eşi aşaya gelmiş dedi normal doğurtular beni suni sancıyla cok zordu

Allahım sabır versin senin kadar olmaz ama çok üzgünüm

çook geçmiş olsun allah sabır versin

Canım bizimde 7. Ayda oldu. Ben sağlık ocağına gittim önece hormonlarımıza baktırdım. Sonra folik asit kullandım Allahın izniyle oldu. Sende önce bi sağlık ocağına git 1 2 ay daha beklemeni tavsiye ederim

Griyuvam sağlık ocağında sadece hormonlara mi bakıyorlar?

merhaba,seni korkutmak istemem ama bende senin gibi aynı hataya düştüm. çocuk sahibi olmanın kolay olabileceğini zannediyordum.adet düzenim normal hiçbir sıkıntım yoktu ama doktora gittiğimde hormonların normal düzeyde olmadığını bu şekilde çocuk sahibi olamassın tüp bebek şansı bile çok az dedi doktor.şimdi çevremde arkadaşlarıma ilk tavsiyem evlenmeden önce hormon testlerinin yaptırmaları yönünde. herşey normalse öyle beklemelerini söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…