ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Ben yaklaşık 8 sene önce tüylenme problemi yüzünden doktora gittim hormon testleri yaptırdim cnm herşey normal dedi doktor temiz çıktı . Acaba bu hormonlar sonradan değişiyor mu?

Ben yaklaşık 8 sene önce tüylenme problemi yüzünden doktora gittim hormon testleri yaptırdim cnm herşey normal dedi doktor temiz çıktı . Acaba bu hormonlar sonradan değişiyor mu?
8 sene uzun bir süre canım inşallah bir sorun yoktur.ama çok fazla düşünme takıntı haline getirme sakın.

8 sene uzun bir süre canım inşallah bir sorun yoktur.ama çok fazla düşünme takıntı haline getirme sakın.
Işte o konuda biraz problem yaşıyorum. Öyle ağlayıp sizlamiyorum Rabbim hayırlısıni versin diyorum ama bat tarihine yakın dusunmeden edemiyorum elimde olmuyor. Sen ne yaptın peki tüp bebek denedin mi

bende yumurta rezervi azlığı vardı yeni çocuk düşünmeye başlamıştık. olusan yumurtaları nasıl kaliteli hale getiririm diye denemediğim şey kalmadı :/ 7-8 ay çok göz yaşı döktüm.son 2-3 ay üzerine düşmedim.tüp bebek merkezi arayısına girdim. tüp bebeğe başlayacakken kendiğilinden hamile kaldım..canım tevekkül et olur üzülme sakın M Mstfamls

Çok sevindim senin adına: ) tsk ederim Allah razı olsun hayırlısı artık nasip

slm arkadaşlar nasılsınız inş herkes iyidir benim karnimin sol tarafı ağrıyor bir kaç gündür rahatsız etmiyor ama çok hissediyorum normalmi bilgisi olan varmı

Griyuvam sağlık ocağında sadece hormonlara mi bakıyorlar?
İstersen genel cerrah polikiliğinede gidebilirsin eşine de bakarlar aöylersin gebelik düşünüyoruz hormonlarımıza baktırmak istiyoruz . Ayrıca sağlık ocağınada git sana detaylı bilgi verip yardımcı oluyor ebeler .

C

tamam cnm Tsklr önce sağlık ocağına gideyim o zaman

Kızlar ben 21.haftamın içindeyim ve ayrıntılı ultrason yaptırdım. Herşeyi normal fakat beyninde iki lobunda da birer tane 4mm kist çıktı. Doktor bu sık rastladığımız bir durum, beklemenizi öneririm bu kistlerin %90 ı 28.haftaya kadar geçiyor dedi. Fakat tabi düşünmekten kendimi alı koyamıyorum. Çünkü bir anormallik olan bebeklerde daha çok görülüyormuş tabi bu bir olasılıkmış ve düşük ihtimalliymiş. Var mı böyle birşey yaşayan duyan bilen?

Ayrıntılı da bana da bireyler söylendiydi şükür birsey çıkmadı doktor öyle diyorsa doğrudur internetten çok olumsuz bilgiler var okuyup moralini bozma bende cuma gidecem inş

Kızlar erkek bebek ismi bulamıyorum bir türlü =) bana fikir verir misiniz. Ben bulamassam gene doğana kadar kalır öyle biliyorum

Daha bu sabah düşündüm hep yukardaydı sabahtan beri alttan hareket ediyo ayakları alta gelince öle hissediyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…