ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Kızlar ben de ayrıntılıya girdim plesentası rahim ağzına yakınmış. Varmı benim gibi olan

Kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyosunuz? Beni sağlık merkezinden arayıp yaptırmanızı öneriyoruz dediler doktorumda sen bilirsin farketmez dedi bende kararsız kaldım sizler yaptırdınız mı?

Ben dün yaptırdım yaptırmamak için bir sebeb yokki yaptırmayayım diye düşünmedim bile doktoruma da sormadım

KIZLAR meraba , ben de aralik annesi olucam insallah... benim kafami cok karistiran seyler var devamli arastiriyorum netten ..
Ilk 3 ay d vitamini kullandim ,kullanilmamasi gerekiyormus sanirim bisey olur mu

KIZLAR meraba , ben de aralik annesi olucam insallah... benim kafami cok karistiran seyler var devamli arastiriyorum netten ..
Ilk 3 ay d vitamini kullandim ,kullanilmamasi gerekiyormus sanirim bisey olur mu
Merhaba hayırlı olsun doktorunuz mu vermişti vitamini

Canım eger düşükse tabiki kullan ben hep kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…