Aynen Oturur pozisyondayken vuruyorsa ayaklarini asagida hissediyor olabiliriz
bende aşağıda daha belirgin hissediyorum bazende çok minik yukarıda . ayakları aşağıda olduğunu zannediyordum ama tarama testine girdim kafası aşagıdaymıs.Daha bu sabah düşündüm hep yukardaydı sabahtan beri alttan hareket ediyo ayakları alta gelince öle hissediyoruz galiba
Evet sanırım öyle yukarı çıkmadılar dahaDaha bu sabah düşündüm hep yukardaydı sabahtan beri alttan hareket ediyo ayakları alta gelince öle hissediyoruz galiba
Kızlar ben de ayrıntılıya girdim plesentası rahim ağzına yakınmış. Varmı benim gibi olan
biz Ares koymaya karar verdik gibi ..Kızlar erkek bebek ismi bulamıyorum bir türlü =) bana fikir verir misiniz. Ben bulamassam gene doğana kadar kalır öyle biliyorum
Hayır kanaman yok ama bu durumda ne yapılır ki olur mu kanaman ilerdeKanamaniz var mi peki
Banada öyle dedi rahim ağzına çok yakınmış inşallah yukarı çıkar canım2 gün önce bende girdim benim de plesenta aşağı yerleşimli dedi doktor
Banada öyle dedi rahim ağzına çok yakınmış inşallah yukarı çıkar canım
Bende de oluyor ama psikolojik mi yoksa normal bir durum mu kestiremiyorumBu arada arada sancım oluyor benim ya plesentanın durumundan ötürü galiba
Ben dün yaptırdım yaptırmamak için bir sebeb yokki yaptırmayayım diye düşünmedim bile doktoruma da sormadımKızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyosunuz? Beni sağlık merkezinden arayıp yaptırmanızı öneriyoruz dediler doktorumda sen bilirsin farketmez dedi bende kararsız kaldım sizler yaptırdınız mı?
Ben de yaptırdımKızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyosunuz? Beni sağlık merkezinden arayıp yaptırmanızı öneriyoruz dediler doktorumda sen bilirsin farketmez dedi bende kararsız kaldım sizler yaptırdınız mı?
Ben dün yaptırdım yaptırmamak için bir sebeb yokki yaptırmayayım diye düşünmedim bile doktoruma da sormadım
Bende yaptırmaya karar verdim biraz araştırıp yenidoğanları bazı enfeksiyonlardan koruyomuşBen de yaptırdım
Merhaba hayırlı olsun doktorunuz mu vermişti vitaminiKIZLAR meraba , ben de aralik annesi olucam insallah... benim kafami cok karistiran seyler var devamli arastiriyorum netten ..
Ilk 3 ay d vitamini kullandim ,kullanilmamasi gerekiyormus sanirim bisey olur mu
Canım eger düşükse tabiki kullan ben hep kullandımKIZLAR meraba , ben de aralik annesi olucam insallah... benim kafami cok karistiran seyler var devamli arastiriyorum netten ..
Ilk 3 ay d vitamini kullandim ,kullanilmamasi gerekiyormus sanirim bisey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?