Birde son adet tarihinden kasıt adet başlangıcı mıCanım biliyo öusun benim de 6 hafta oldu bulantılarım hep kesilfi bazen diyorum acaba hamile değilmiyim
Hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah . Son adet tarihine göre hesaplanıyor. Ben cuma gittim keseyi gördüm 5+5 gğnlükken yani 3 hafta sonra da kalp atışını duyarım inşallahKızlar bende allahın izniyle Aralık annesiyim
12.12.2019 a denk geliyo hesaplarıma göre
Bu arada bebeklerimiz hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Kızlar size sorum keseyi ne zaman gördünüz
Ve kalp atışını ne zaman duydunuz
Vereceğiniz tarihler yumurtlamaya göremi adete göremi belirtirseniz sevinirim
Bende inşallah perşembe günü gideceğim kese görmeye..
Bana doktor 6. Hafta duyariz dedi kalp atisini bana erken dedi o zamn :/Hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah . Son adet tarihine göre hesaplanıyor. Ben cuma gittim keseyi gördüm 5+5 gğnlükken yani 3 hafta sonra da kalp atışını duyarım inşallah
Hayırlusı olsun ben birde şuan grip oldum çok kötüyümBana doktor 6. Hafta duyariz dedi kalp atisini bana erken dedi o zamn :/
Merhaba canım . Olmuo mu bebeğinBENDE ISTIREMMMMM
Yok 8 aydir istiyz olmuyorMerhaba canım . Olmuo mu bebeğin
Yeni evli misinYok 8 aydir istiyz olmuyor
Evet 8 aylik.evliyim eğlendiğimiz zamandan beri isteyriz ama olmuyor nasip dedik bekliyorzYeni evli misin
Canım benim de 7.ayımda oldu kaç aydır olmadı . Doktora gittin mi yoksa sana birkaç tavsiye vereceğimEvet 8 aylik.evliyim eğlendiğimiz zamandan beri isteyriz ama olmuyor nasip dedik bekliyorz
Gitmedim kendim.icin ver tavsiye valla cok.lazimCanım benim de 7.ayımda oldu kaç aydır olmadı . Doktora gittin mi yoksa sana birkaç tavsiye vereceğim
Canım ben öncelikle folik asit kullandım ve yumurtlama günlerime dikkat ettim hamile kaldığım ay farklı birşey denedim amuda kalktım ve Allah'ın izniyle o ay oldu sana tavsiyem folik asitini kullan saplık ocağına git hormonlarına baksınlar. Emin ol ki hiçbir sıkıntınjz yok. İlişkiden sonra belinle beraber kendini havaya kalfır eşinde bacaklarından tutsun biraz sallasın o şekilde dene Allahın izniyle olacak inşallah.Evet 8 aylik.evliyim eğlendiğimiz zamandan beri isteyriz ama olmuyor nasip dedik bekliyorz
Valla hepsini denedim ama folik asit kullanmadim saglik ocagina gidip ne diyeyimCanım ben öncelikle folik asit kullandım ve yumurtlama günlerime dikkat ettim hamile kaldığım ay farklı birşey denedim amuda kalktım ve Allah'ın izniyle o ay oldu sana tavsiyem folik asitini kullan saplık ocağına git hormonlarına baksınlar. Emin ol ki hiçbir sıkıntınjz yok. İlişkiden sonra belinle beraber kendini havaya kalfır eşinde bacaklarından tutsun biraz sallasın o şekilde dene Allahın izniyle olacak inşallah.
Dahiliye ye gitsen desen ki ben gebelik düşünüyorum . Onşar zaten hormonlarına bakarlar . Eczane den de git folikasit al . Günde bir tane kullan . Vitamindir. Zararlı değil. Reçetesiz veriyorlar zaten .Valla hepsini denedim ama folik asit kullanmadim saglik ocagina gidip ne diyeyim
Canım seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum etrafdakileri baskıları hiç saymıyorum ben okuduğum halde benim başımın etini yediler çocuk çocuk diye . Psikolojimi bozdular. Herkeze ters çıktım bu konuda . İnsanlar diyordu. Benim oğlum günah sen istemiyorsun benim oğlum istiyor. Ne çektim ne sen sor ne ben söyliyim. Ama onunda vakti var kuzum .Valla hepsini denedim ama folik asit kullanmadim saglik ocagina gidip ne diyeyim
Adetlerin düzenli mi peki .Yarin ilk isim.gidip.almak insAllah ise yarar
Oy oy dert cok ya ne bilim oluruna biraktim artik çünkü umut etmekten cokkk yoruldumCanım seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum etrafdakileri baskıları hiç saymıyorum ben okuduğum halde benim başımın etini yediler çocuk çocuk diye . Psikolojimi bozdular. Herkeze ters çıktım bu konuda . İnsanlar diyordu. Benim oğlum günah sen istemiyorsun benim oğlum istiyor. Ne çektim ne sen sor ne ben söyliyim. Ama onunda vakti var kuzum .
Evet cok sukur bekarkende duzneliydi evlendikten sonrada. Sadece şu son 3 aydir biraz erken biraz gec oluyorumAdetlerin düzenli mi peki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?