Evet zaten o dönem içierinde çok yıpranıyorsun.Oy oy dert cok ya ne bilim oluruna biraktim artik çünkü umut etmekten cokkk yoruldum
Evet zaten o dönem içierinde çok yıpranıyorsun.
[/QUOTE evet hemde cok ama bu ay artik oluruna biraktim bide esimde varikosel var ama doktor dedi engel degil olur çocuk sperm sayisi dusuk degil cok ufak bi engel o var
Yazimda yanlis olmus ufak bi sorun var esimde varikosel var doktor engel degil.dedi ama sperm sayisi fazla dusuk degilEvet zaten o dönem içierinde çok yıpranıyorsun.
Canım o dediklerimi bir dene . Allahın izniyle inşallah olur çYazimda yanlis olmus ufak bi sorun var esimde varikosel var doktor engel degil.dedi ama sperm sayisi fazla dusuk degil
InsAllah peki folik asit kullandiktan sonra kac ay icinde hamile kalinir buyuk ihtimalleCanım o dediklerimi bir dene . Allahın izniyle inşallah olur ç
InsAllah peki folik asit kullandiktan sonra kac ay icinde hamile kalinir buyuk ihtimalle
Canım ben 1 ay kullandım adet oldum sonra ki ay hamile kaldım. 3 ay kullanmak gerekiyorInsAllah peki folik asit kullandiktan sonra kac ay icinde hamile kalinir buyuk ihtimalle
Anladim cnm insAllah kullanicmCanım ben 1 ay kullandım adet oldum sonra ki ay hamile kaldım. 3 ay kullanmak gerekiyor
Evet canim son adetinin ilk gunu sayiliyor.Birde son adet tarihinden kasıt adet başlangıcı mı
Ben anneme az çnce sordum o da ilk hamileliğinde hiç belirti yaşamamış kusmamış . Anneme çekmiş olabilirimEvet canim son adetinin ilk gunu sayiliyor.
Bazilari hic bulanti kusma yasamiyor. Her hamilelikte olmuyormus. Benim ikki cok kotuydu umarim bunda olmaz ya da hafif atlatirim. Tek belirti bulanti degil o yuzden korkup kendini boyle dusuncelere kaptirma
Canım birde benim o ay vize haftamdı olmaz dedim keain çğnkü çok stresli bi dönem oluyo vize zamanı . Valla oldu demek ki umudu kestiğin anda geliyor.Anladim cnm insAllah kullanicm
Öyle deme 1 sene olmamış daha canımBilemiyorum ya insAllah kisa zamanda nasip olur umudum hiç yok ama
Öyle de ne bilim.ya kendi kendime.diyorum bi defa iliskiye girip kalanlar nasil hamile galiyorÖyle deme 1 sene olmamış daha canım
Valla onu bizde diyorduk ama emin ol çoğu yeni evliler böyle ama eninde sonunda oluyor kuzum kaç yaşındasınÖyle de ne bilim.ya kendi kendime.diyorum bi defa iliskiye girip kalanlar nasil hamile galiyor
Özelden yazayim yaşımı hayirlisi olsunValla onu bizde diyorduk ama emin ol çoğu yeni evliler böyle ama eninde sonunda oluyor kuzum kaç yaşındasın
32. Sen?Ben anneme az çnce sordum o da ilk hamileliğinde hiç belirti yaşamamış kusmamış . Anneme çekmiş olabilirimsağol canım benim kaç yaşındaydın
Canım benimde ilk yaptım 33.32 ertesi gün 50.33 çıktı ben 5 hafta 5 günlğkken gittim doktora karnımda görülmedi diğer türlü görüldü test yaptığımda da silik çıkmıştı geö döllenme sanırım bizimkisiArkadaşlar evde silik çizgi görünce adete bir gün kala Cuma günü beta HCG yaptırdım.. 13.1 çıktı ... Dün yani Pazar günü adeti 1gun geçti tekrar yaptırdım 36.4 çıktı.. yüksek bir değer değil ama ikiye katlamis görünüyor.. sağlıklı gebeliktir inşallah değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?