ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Birde son adet tarihinden kasıt adet başlangıcı mı
Evet canim son adetinin ilk gunu sayiliyor.
Bazilari hic bulanti kusma yasamiyor. Her hamilelikte olmuyormus. Benim ikki cok kotuydu umarim bunda olmaz ya da hafif atlatirim. Tek belirti bulanti degil o yuzden korkup kendini boyle dusuncelere kaptirma

Ben anneme az çnce sordum o da ilk hamileliğinde hiç belirti yaşamamış kusmamış . Anneme çekmiş olabilirim sağol canım benim kaç yaşındaydın

Arkadaşlar evde silik çizgi görünce adete bir gün kala Cuma günü beta HCG yaptırdım.. 13.1 çıktı ... Dün yani Pazar günü adeti 1gun geçti tekrar yaptırdım 36.4 çıktı.. yüksek bir değer değil ama ikiye katlamis görünüyor.. sağlıklı gebeliktir inşallah değilmi?

Canım benimde ilk yaptım 33.32 ertesi gün 50.33 çıktı ben 5 hafta 5 günlğkken gittim doktora karnımda görülmedi diğer türlü görüldü test yaptığımda da silik çıkmıştı geö döllenme sanırım bizimkisi

Kızlar nasıl durumlar sizde. Ben azönce dr dan geldim sat11 Mart 5 haftalık ama içerde kanama görünüyor çok riskli değil ama dikkat etmelisin dedi progestan verdi düşük tehdidi için bir de ben gebelik öncesi diofol kullanıyordum ağzımda pas tadı var acaba folik asitten mi dedim o da bir ihtimal olabilir dedi ve değiştirdi centax verdi. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…