- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine insallah.Arkadaşlar merhaba,
Ben öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 39 yaşına yeni girmiş ve 11 yıllık evliyim. 1 oğlum var Allah bağışlasın 7,5 yaşında.
Yaklaşık 4 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz 2 yıl önce bir kayıp yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Son iki yıldır gebelik oluşmadı. Tabi ub süreçte sürekli doktorlara da gittik geldik. Bir kaç operasyon falan da geçirdim.
Şimdi tüp bebek tedavisine karar verdik. Sebepsiz iffetlide tanısı konuldu. Asıl sorum şu . Şuan tüp bebek tedaisine başlasam mı? Neden bu şekilde düşünüyorum onu anlatayım sizlere;
Benim annem 72 yaşında ve Parkinson Plus sendromu hastası 10 yıldır. Şuan da benden uzakta memlekette babam, bakıcı ablamız ve annem. Annem yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatmakta. Bundan 3 ay önce bir yoğun bakım dönemi daha olmuştu. Apar topar kalktık gittik 2 hafta falan kaldım orda ama iş güç çocuk tabi geri dönmek zorunda kaldık.
Demem o ki şuan doktorlar çok iyi konuşmuyorlar annemin durumu hakkında. Belki de kaybedeceğiz Allah bilir. Ben bu süreçte tüp bebek tedavisine başlasam nasıl olur, yani öyle kötü bir durumla karşılaşırsak tedavim yarım kalır mı? Ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bekleyelim dedik bir ay. Bekledik te geldi geçti. Nereye kadar bekleyeceğiz? Bir muamma...
Sizler olsanız ne yapardınız.... Bir de anket bıraktım fikirlerinize ihtiyacım var.
Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık leyladanvazgeçme 4.gün 44 01 aralık
valla onu tam bilmiyorumda ben aklima gelince iciyorum detox icin veriyor onu zaten ama takip et adadmi zaten docent perinatlog bu adamAllah razı olsun canım. Denicemardıç sirkesi aç karnına mı
Baktım bitanem çok faydalı oldu.valla onu tam bilmiyorumda ben aklima gelince iciyorum detox icin veriyor onu zaten ama takip et adadmi zaten docent perinatlog bu adam
Sanırım aynı sebepten benim de iptal olacak bu ayBeni silebilirsniz bu ay iptal oldu büyü ihtimalle hiç yumurta buyumemjs diğer aya kaldı
Allah yardımcın olsunMerhabaBenim yarın saat 11de Allah kısmet ederse transferim olacak 5.gün embriyosu 2 tane. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim canımm. Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin Allah’ımAllah yardımcın olsunDualarımız seninle Benim de cuma 5. Gün embriyosu 2 tane olucak kismetse
Doktorunuz kim bende orda tedavi görüyorumAcıbadem kayseride görüyorum canım ama doktorum görmeden ilaç başlamak istemedi hafif ohss olmuştm ben
Mustafa taş cnm seninDoktorunuz kim bende orda tedavi görüyorum
Gecmis olsun,Rabbim şifa versinKızlar babam ameliyat oldu o yüzden giremiyorum babamın yanında kalıyorm listeyi en yakın zamanda güncelleyeceğim
Bnm orda üçüncü tedavim olacak bi önceki Gökalp beydi şimdide Özge hanıma gidiyorum ilk doktorumun adını unuttum Antep'e gitti odaMustafa taş cnm senin
Amin. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle..MerhabaBenim yarın saat 11de Allah kısmet ederse transferim olacak 5.gün embriyosu 2 tane. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çağlar bey olmalıBnm orda üçüncü tedavim olacak bi önceki Gökalp beydi şimdide Özge hanıma gidiyorum ilk doktorumun adını unuttum Antep'e gitti oda
Öyle mi canım RabbiM hayırlı haber almayı nasip etsin inşallahBende kayseri acıbadem mustafa taş hastasıyım. Bugün transferim gerçekleşti inşaAllah tutar bebeklerimiz sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?