Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah seninde olumlu olur

İnşallah seninde olumlu olur
Aminn canımm hepimizin inşallah
Yumurta toplandıktan ne kadar süre sonra transfer oluyor
Taze transfer yapılcaksa genelde embriyo bekletme süresine göre opudan 3 yada 5 gün sonra diye biliyorum ama dondurulmuş transferse bir yada 2 adet sonrası benim mesela ağustos ayında yumurta toplandı ekim ayı adetle bir tedaviye başladık adetin 22.günü transfer yapıldı rahim kalınlığı istenilen düzeye nezaman gelirse

Ne kadar zormuş bu tedavi

Merhaba arkadaşlar ben izmirdeyim
Elimde kalan Yumurta geliştirme çatlatma iğneleri var ihtiyacı olan varsa bana özelden ulaşsın bir faydamız olsun

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz? 5.gün embriyosu ilk transferim olacak. Yas 28. Ekimde opu oldu. Ohss yasadigim icin 3. Adeti bekliyorum aralikta transfer olacak insallah

kizlar ben covid oldum bugun ogrendim birde sadece bas agrim ve hafif bogaz agrim vardi oylesine gittim test yaptorayim dedim bu cuma transferden sebebde, kornaymisim cok uzuldum ya az kalmisti resmen vardir bir hayir demekten baska cagrem yok

kizlar ben covid oldum bugun ogrendim birde sadece bas agrim ve hafif bogaz agrim vardi oylesine gittim test yaptorayim dedim bu cuma transferden sebebde, kornaymisim cok uzuldum ya az kalmisti resmen vardir bir hayir demekten baska cagrem yok
Gecmis olsun transfer diger ayamı kaldı

Ben de sana bakıyordum,aynı gün transfer olucağız diye.canım inş hafif atlatırsın.bunda da vardır bir hayır.transferden sonra olsan ya da hamileyken de olabilirdi.böyle düşün o yüzden içini ferah tut.Geç olsun da güç olmasın

aminn aminn evet uzuldum ama simdo dusunuyorum mesela suan iyiyim ya cuma gunu tranfer olsaydim sonra nblm ateslenseydim hastanelik olsaydim zaten mikrop enfeksiyon girmis vucuduma kesin tutmazdi canabi rabbim bugun belkide ondan yonlendirdi beni hic aklimda yoktu yemin ederim dedim bi deniyim sansimi iyikide baktirmisim insaah bacim hayirlisiylan atlatirimda sonraki ay bende baslarim tedavime insallahh

Merhaba benide yazabilir misiniz listeye 27 yaşındayım 3. Denemem dondurulmuş ..1 Aralık'ta 2. Kontrolüm olacak bakalım 7-8 gbi transfer olur herşey yolunda giderse , benimkide natural siklus bu arada. Allah'ım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…