- Konu Sahibi Kardelen060492
-
İNŞAALLAH tutunur sana bebegın canımCanım sanırım 8-9mm üzeri ideali. 5.gün embriyosu 4AA kalite canım benim ki. Toplamda 4 embriyom var ama 5.gün 4AA olanı transfer edcz cnm
Canım inşallah hepimizinki tutunurr burdan güzel haberler veririzİNŞAALLAH tutunur sana bebegın canım
benımde ılkı negatıf 2. tuttu ılk muayne olurken kanamam basladı kaybettım bebegımı dıgerlerıde negatıf bakalım ısalah yuzumuz guler bu seferr :)İNŞAALLAH canım ilki negatif oldu
İNŞAALLAH canımbenımde ılkı negatıf 2. tuttu ılk muayne olurken kanamam basladı kaybettım bebegımı dıgerlerıde negatıf bakalım ısalah yuzumuz guler bu seferr :)
Yarın inşallah gideceğim doktora .çok sağolunÖğleden sonra adetiniz başladıysa yarini birinci gün sayiyorlar.pazartesi 3. gün oluyor.benimkini öyle hesapladilar.
İnşallah seninde olumlu olurBusefer farklı bir tedavi uyguluyo natural siklus takibiyle dün kontrolum vardı adetin 11.günü dün estrofem vitaminleri ve folik asit başlattı bakalım pazartesi tekrar kontrolum var sizin tedaviye 2. 3. Günde başlayabilirler geç olmaz canım sen doktorunu haberdar et adet olduğunu ilaç kullanman gerekirsede telefonda söyler alır başlarsın
Aminn canımm hepimizin inşallahİnşallah seninde olumlu olur
Taze transfer yapılcaksa genelde embriyo bekletme süresine göre opudan 3 yada 5 gün sonra diye biliyorum ama dondurulmuş transferse bir yada 2 adet sonrası benim mesela ağustos ayında yumurta toplandı ekim ayı adetle bir tedaviye başladık adetin 22.günü transfer yapıldı rahim kalınlığı istenilen düzeye nezaman gelirseYumurta toplandıktan ne kadar süre sonra transfer oluyor
Ne kadar zormuş bu tedaviAminn canımm hepimizin inşallah
Taze transfer yapılcaksa genelde embriyo bekletme süresine göre opudan 3 yada 5 gün sonra diye biliyorum ama dondurulmuş transferse bir yada 2 adet sonrası benim mesela ağustos ayında yumurta toplandı ekim ayı adetle bir tedaviye başladık adetin 22.günü transfer yapıldı rahim kalınlığı istenilen düzeye nezaman gelirse
Evet canım kolay değil hele yumurta toplayana kadar iğnenelerden davul gibi gergin patlıcak gibiydim adet olana kadar öldüm transfer süreci daha kolaydı benim içinNe kadar zormuş bu tedavi
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz? 5.gün embriyosu ilk transferim olacak. Yas 28. Ekimde opu oldu. Ohss yasadigim icin 3. Adeti bekliyorum aralikta transfer olacak insallahKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Gecmis olsun transfer diger ayamı kaldıkizlar ben covid oldum bugun ogrendim birde sadece bas agrim ve hafif bogaz agrim vardi oylesine gittim test yaptorayim dedim bu cuma transferden sebebde, kornaymisim cok uzuldum ya az kalmisti resmen vardir bir hayir demekten baska cagrem yok
aynen oyle kaldi son bide 3 gunum.kalmisti ya saka gibi insallah baska bir problem olmazda sorunsuz olurda hayirlisiylanGecmis olsun transfer diger ayamı kaldı
Ben de sana bakıyordum,aynı gün transfer olucağız diye.canım inş hafif atlatırsın.bunda da vardır bir hayır.transferden sonra olsan ya da hamileyken de olabilirdi.böyle düşün o yüzden içini ferah tut.Geç olsun da güç olmasınkizlar ben covid oldum bugun ogrendim birde sadece bas agrim ve hafif bogaz agrim vardi oylesine gittim test yaptorayim dedim bu cuma transferden sebebde, kornaymisim cok uzuldum ya az kalmisti resmen vardir bir hayir demekten baska cagrem yok
aminn aminn evet uzuldum ama simdo dusunuyorum mesela suan iyiyim ya cuma gunu tranfer olsaydim sonra nblm ateslenseydim hastanelik olsaydim zaten mikrop enfeksiyon girmis vucuduma kesin tutmazdi canabi rabbim bugun belkide ondan yonlendirdi beni hic aklimda yoktu yemin ederim dedim bi deniyim sansimi iyikide baktirmisim insaah bacim hayirlisiylan atlatirimda sonraki ay bende baslarim tedavime insallahhBen de sana bakıyordum,aynı gün transfer olucağız diye.canım inş hafif atlatırsın.bunda da vardır bir hayır.transferden sonra olsan ya da hamileyken de olabilirdi.böyle düşün o yüzden içini ferah tut.Geç olsun da güç olmasın
Bugün doktorumla görüştüm 3. Gün embriyosu transfer ediyorlarmışEvet canım kolay değil hele yumurta toplayana kadar iğnenelerden davul gibi gergin patlıcak gibiydim adet olana kadar öldüm transfer süreci daha kolaydı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?