- Konu Sahibi Kardelen060492
-
sizin daha önce bir gebelik oldumu hamilelik günlüğü çıkıyor.Merhaba,transfer öncesi rahim kalınlığı için nar yiyorum.hazirandaki tedavim rahim inceliginden yarıda iptal oldu.cuma kontrolüm var kalınlaşma iyiyse transfer günü verilecek
Evet ilk tüp bebek denememden 5 yaşında oğlum varsizin daha önce bir gebelik oldumu hamilelik günlüğü çıkıyor.
Havuc suyu, avakado, kuru uzum, kabak cekirdegi transfer sonrası onerilenler. Bu benim 3.tedavim. ilk ikisinde bunlari hep yedim. Yemeyi düsünmüyorum özellikle avakado tadı hos degil zaten.havuc suyunuda katı meyve sıkacagında kendim yapiyorum onunda bi suru parcasi var. Bi suru bulasık cıkıyoArkadaşlar,
transfer öncesi sonrası ney yiyip içmeli nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar tecrübesi olanlar yazabilir mi.
Ben bol bol probiyotik yoğurt yiyorum ve turşu.
Ekledim canımKardelen060492 benide ekle canım
Selam canım hoşgeldiinnHerkese selam Antalyadan.benim de 2 ci transfer olacak Aralıkta inşallah
Yapalım canım yaş , kaçıncı deneme, taze mi dondurulmuş mu , şikayet neydi vs daha ayrıntılı bir tablo yapabiliriz birbirimizi daha iyi tanımak açısından iyi olabilir siz de uygun görürseniz tabiKızlar bu arada tablo gibi birşeyler yapalım mı? Herkes transfer günü yazsın yapayım benn@Matmazella agustos72 D dlkerk @bebikoms FlyingHummingbird @Guullddeenn efsunn210102
Canım benim dondurulmuş 1.cı gün ve 1.ci kalite embriyoKızlar tamam haklısınız ben listeyi yaptm kaçıncı gün embriyolarınız onları ekleyeyim listeye netleştikçe bana yazarsınız bende listeye eklerim siziyanlış yaptıysam listeyi affım ola yazmadığım atladığım kişiler varsa ekleyeyim kızlar bana yazın @Matmazella agustos72 @ D dlkerk @bebikoms FlyingHummingbird @Guullddeenn @ efsunn210102 0 Iron Butterfly
Bende net olsun diye böyle yazayım o zamanKardelen060492
Yaşım 31, 2.deneme , dondurulmuş transfer, 5.gün embriyosu , PKO ve erkek faktörü , bunlar benimkiler
Merhaba bende varım ❤ bir mani çıkmazsa aralık adetimle transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk denemem genetikten gelen 1 adet 6. Gün embriyosu transfer edilecekKızlar tamam haklısınız ben listeyi yaptm kaçıncı gün embriyolarınız onları ekleyeyim listeye netleştikçe bana yazarsınız bende listeye eklerim siziyanlış yaptıysam listeyi affım ola yazmadığım atladığım kişiler varsa ekleyeyim kızlar bana yazın @Matmazella agustos72 @ D dlkerk @bebikoms FlyingHummingbird @Guullddeenn @ efsunn210102 0 Iron Butterfly
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlarbenim de 3.denemem olucak aralık sonu gibi transfer inş herkes güzel haberler alır inş
Buarada yaşım 32 sanıyorum ki 2. Gün embriyosu transfer edilecekMerhaba canım hoşgeldinekledim senide
Canımm yumurta toplama yapıldı mııMerhaba arkadaşlar benimde bugun adetimin ilk günü. Uzun süre önce tüp bebek kararı vermiştik. Bu aya kısmet oldu. Bugun kontrol edildim. Ve ilaç yazıldı 5 gün kullanıp pazartesi kontrolüm var. Benim pek bilgim yok. 5.gün embriyosu 6.gün vs diyenler var doktor bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi. Anlatabilir misiniz banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?