Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

sizin daha önce bir gebelik oldumu hamilelik günlüğü çıkıyor.
Evet ilk tüp bebek denememden 5 yaşında oğlum var 4 tane dondurulmuşum vardı.Nisan ayında transfer oldum negatifoldu.Hazirandaki transferde rahim kalınlaşmadıgi icin iptal oldu.bu ay tekrar tedaviye başladık son kalan 2 embriyo için

Arkadaşlar,

transfer öncesi sonrası ney yiyip içmeli nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar tecrübesi olanlar yazabilir mi.

Ben bol bol probiyotik yoğurt yiyorum ve turşu.
Havuc suyu, avakado, kuru uzum, kabak cekirdegi transfer sonrası onerilenler. Bu benim 3.tedavim. ilk ikisinde bunlari hep yedim. Yemeyi düsünmüyorum özellikle avakado tadı hos degil zaten.havuc suyunuda katı meyve sıkacagında kendim yapiyorum onunda bi suru parcasi var. Bi suru bulasık cıkıyo bosvermislik geldi sanırım. Ilaclarımı duzenli kullanayım yeter. Doktorda zaten ozellikle bi liste vermiyo

Selam arkadaşlarla benimde muhtemelen aralık ilk hafta transfer olcak dün adetin 7.günü ilk kontrolume gittim ikinci kontrol cuma 11.gün gitcem donmuş 3.gün embriyosu transfer yapılcak bu 2. deneme gecen ay ilk deneme kimyasalla sonuçlandı malesef bu ay natural silklusta transfer yapcaz dedi doktorum varmı bu yöntemi yaptırcak olan aranızda

Merhaba bende varım ❤ bir mani çıkmazsa aralık adetimle transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk denemem genetikten gelen 1 adet 6. Gün embriyosu transfer edilecek

Merhaba arkadaşlar benimde bugun adetimin ilk günü. Uzun süre önce tüp bebek kararı vermiştik. Bu aya kısmet oldu. Bugun kontrol edildim. Ve ilaç yazıldı 5 gün kullanıp pazartesi kontrolüm var. Benim pek bilgim yok. 5.gün embriyosu 6.gün vs diyenler var doktor bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi. Anlatabilir misiniz banada.

Canımm yumurta toplama yapıldı mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…