Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Ben 21 aralikta transfer oldum 9. Gun yaptirdim test cok sukur gebeyim p.tesi kese muayenem var bakalim ciftmi tekmi cok merak ediyorum ve cok ikiz istiyorumm yaaa degerim 9. Gun 198 11. Gun 449

Ben 21 aralikta transfer oldum 9. Gun yaptirdim test cok sukur gebeyim p.tesi kese muayenem var bakalim ciftmi tekmi cok merak ediyorum ve cok ikiz istiyorumm yaaa degerim 9. Gun 198 11. Gun 449
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canım benim 9. gün 195, 11. gün 631 di. doktorum ikiz olabilir dedi ama tek kese göründü. sağlıkla gelsin de önemli olan o

İkiz olabilir canım değerin çok iyi maşallah grupta ikiz bebek bekleyen diğer anne adaylarının değerleri de 11. Gün 500 14. Gün 460 çıkan değerler var. İnşallah ikisi de sana tutunmuştur canım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah

Yaaaa çoook sevindim Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyen ve isteyenlerin başına

Yaa çok sevindim Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acaba beta değerlerinizin hepsini yazabilir misiniz ?

Doktora gittim tekrar tup bebek transferinde prolaktini çok onemsemeyiz dedi normal gebe kalmada sorun olurmus biz zaten hazır embriyoyu vereceğiz bir sıkıntı olmaz ama illa içim rahat etmez diyosan dostinex alıp içebilirsin tedavide bisey olmaz kullanılır dedi ay sonunda transferim olacak ve ben geçen hafta pazartesi perşembe yarim yarim içtim bu haftada içeceğim inş düşer bakalım bende çok endişeliyim aslında ama bisey olmaz diyor doktorum bilemiyorum siz 2 haftada yarim yarim 4 adet içtiniz degilmi

Benimde biraz yüksekti dostinex kullandim trasfee kadar yüksek olursa sıkıntı olabilir ihtimallere bağlı kalmayın.
Transfer olacağınız zaman mi kullandınız peki sizde için rahat etmezse kullan deyince doktor bende başladım geçen hafta pazartesi perşembe içtim ay sonunda transferim olacak bu haftada yarim yarim içsem sıkıntı olurmu acaba transferde sizde o şekilde kullandinizmi transfer asamasindayken ve sonucunuz ne oldu acaba tesekkurler

Kızlar bu hamilelik takip uygulamaları ya da internette gebelik hesaplama da yapılan gebelik haftası sonuçları doğru çıkıyor mu? Henüz doktora gitmedim kaç haftalık hamileyim hiç anlamadım. Uygulama Ve sitelerde son regl olduğum tarihin ilk gününü giriyorum hep ve 5 haftalık hamile olduğum yazıyor. 1 ocakta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Benimle aynı yada yakın tarihlerde transfer olanlar biliyor mu kaç haftalık olduklarını acaba ?

Merhaba ,ben pazartesi perşembe 1 er tane 4hafta boyunca içtim.toplamda 8 adet

Canım benim negatif oldu test günün ertesi gün kan verdim prolaktin 22 çıktı yüksek sen kullanmaya devam et bence yüksek sıkıntı oluyor

Canım benim negatif oldu test günün ertesi gün kan verdim prolaktin 22 çıktı yüksek sen kullanmaya devam et bence yüksek sıkıntı oluyor
Ben bugün kan verdim sadece yarim yarim 2 tane içmiştim önceki hafta 9a Düşmüş çok şükür şuan devam etmeme gerek yok diye bıraktım bakalım inş yükselmez tekrar 31 ocak transfer günün inş hayırlı haberler alırım allahın izniyle bana da dua edin lütfen 4. Denemem çok yorulduk

Merhaba ,ben pazartesi perşembe 1 er tane 4hafta boyunca içtim.toplamda 8 adet
Anladım cnm ben tahlil verdim bugün önceki hafta pazartesi perşembe yarim yarim içtim sadece düşmüş 9a Çok şükür daha şuan devam etmedim ama yükselmez inş allahın izniyle 31 ocak transfer tarihim dualarınızda bana da yer verin lutfen

koç üniversitesi doktor barış ata ama çorluda yekta bey takip edip bilgi veriyor. ben Çerkezköy de oturuyorum.
Merhaba , bende Çorlu'da yaşıyorum.Tüp bebek tedavisi için koç üniversitesi Şule hanımı düşünüyorum.Siz hastaneden memnun kaldınız mı ?

Merhaba , bende Çorlu'da yaşıyorum.Tüp bebek tedavisi için koç üniversitesi Şule hanımı düşünüyorum.Siz hastaneden memnun kaldınız mı ?
negatif oldu.

Benim durumum çok iyi değil ben daha iyi bir merkeze gitmek istiyorum.
hiç bir vitamin verilmedi rahim kalınlığı bile önemli değildi bunlar etken olmayabilir ama bu kadarda şansa bırakılmamalı.
burda biriyle tanıştım eşinin değerleri iyi demiş gitti bütün doktorlar eşinde de sıkıntı olduğunu söylemiş ve embriyolog aramış sper sıkıntısı var diye spermler çok kötü diye.

Anladım İnşallah en kısa sürede Rabbim tüm bekleyenlere nasip eder.Bende çok kararsız kalıyorum raporlu olacak ama hep bir muamma.Memnun olan kadar olmayan da var her hastane için nasıl karar vericem bende bilmiyorum

Sizde sorun neydi ona yönelik bak.
bazı doktorlar bazı alanlarda iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…