- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.301
Merhaba kızlar ben de uzun zamandır takip ediyorum bu platformu ben de iki ay önce opu oldu progestoron hormonu ve tsh yüksek çıktı ve opuan sonra ağrılarım olduğu için transfer bu aya ertelendi çarşamba günü transfer işlemleri için tedaviye başlayacağız inşallahRabbım herkese o güzel duyguyu yaşatsın insalalh
Merhaba .bende yeni üye oldum siteye.başladın mı tedaviye acaba.bende de progesteronn hormonu yüksek çıktı bu ay.transferim iptal oldu. nasıl düştü sonra progesteronun.acabaMerhaba kızlar ben de uzun zamandır takip ediyorum bu platformu ben de iki ay önce opu oldu progestoron hormonu ve tsh yüksek çıktı ve opuan sonra ağrılarım olduğu için transfer bu aya ertelendi çarşamba günü transfer işlemleri için tedaviye başlayacağız inşallahRabbım herkese o güzel duyguyu yaşatsın insalalh
Merhaba.ben de de aynı sorun var.progesteron hormonum yüksek.lutrin 3,75 iğne verdi.onu vurulucam.siz de durum nasıl.ne gibi tedavi uyguluyo doktorunuzMerhaba bnmde progesteron hormonum sürekli yüksek çıkıyor o yüzden tüp Bebek tedavisine ara veriyoruz sizin doktorunuz düşürmek için ilaç falan verdimi
çıkar benceBenim transferi saymazsak 8. gün 5. gün embriyosu versem çıkar mı acaba akşam ?
Merhaba,5.güne kaç tane ulaştı acabaKızlar merhaba . Bende bu hafta transfer olacağım inşallah. Pazartesi OPU oldu . 8 yumurta toplandı. Dün sabah aradılar. 6 sını işleme almışlar ama geriye 3 tanesi kalmış embriyo oluşmuş. Şimdi de 5. Güne gitmelerini bekliyorlar. Benim yumurtam az amh düşük 1.48 niye 5. Günü bekliyorlar anlayamadımhiç umudum yok 3 taneden 5. Güne gideceklerine. Bana dua eder misiniz en azından 1 tanesi 5. Güne ulaşabilsin.
Fiyat bilgisi verebilecek var mı
merkezden merkeze fark ediyor.benim gittiğim merkezde 14.500 tl.ilaçlar iğneler de 3.500 tl-4.000 tl civarı tutuyor. tahliller vs.20.000 tl yi buluyorFiyat bilgisi verebilecek var mı?
Merhabalar 5. Güne 2 tanesi ulaştı . Biri iyi biri orta kalite dediler. Sanki olmamış gibi geliyor içimden bir his ama inşallah iyi olur her şeyMerhaba,5.güne kaç tane ulaştı acaba
kaçıncı günün bugünMerhabalar 5. Güne 2 tanesi ulaştı . Biri iyi biri orta kalite dediler. Sanki olmamış gibi geliyor içimden bir his ama inşallah iyi olur her şey
5. Gün bugün zaman geçmiyor vallahikaçıncı günün bugün
az kaldı inşallah hayırlısıyla.stres yapmamaya çalış.3 gün sonra belli olur5. Gün bugün zaman geçmiyor vallahi
Aynen az kaldı 8. Gün kan testi yapacağım inşallah oluraz kaldı inşallah hayırlısıyla.stres yapmamaya çalış.3 gün sonra belli olur
ben eylül ayında transfer oldum.kimyasal gebelik oldu malesef.kasımda başladım 2. denemeye. yumurtalarım toplandı .ancak prolaktin değerim yüksek çıktığı için tedavi iptall.. prolaktinim düştü .bu ay başladım tekrar bu sefer de progesteron yüksek yine transfer iptal...şimdi progesteron değerim düşmesini beklicez.iğne vurulcam.bakalım bi dahaki aya inşallahAynen az kaldı 8. Gün kan testi yapacağım inşallah olurSizin transfer oldu mu ?
çıkarBenim transferi saymazsak 8. gün 5. gün embriyosu versem çıkar mı acaba akşam ?
Hayırlısı olsun inşallahben eylül ayında transfer oldum.kimyasal gebelik oldu malesef.kasımda başladım 2. denemeye. yumurtalarım toplandı .ancak prolaktin değerim yüksek çıktığı için tedavi iptall.. prolaktinim düştü .bu ay başladım tekrar bu sefer de progesteron yüksek yine transfer iptal...şimdi progesteron değerim düşmesini beklicez.iğne vurulcam.bakalım bi dahaki aya inşallah
amin inşallah.ilk güzel haberler senden inşallahHayırlısı olsun inşallahHer doktor farklı farklı değerler bakıyorlar demekki benimki sadece e2 hormonuma ve progesterona baktı e2 nin 50 nin altına düşmesini beklemiştik.Allah’ım inşallah en yakın zamanda nasip etsin güzel haberler duymayı
Amiiinn inşallahamin inşallah.ilk güzel haberler senden inşallah
Yuksek hormon için hiç bir tedavi uygulamadi bu ay ara verelim düşmesini bekleyelim dedi iki aydır beklemedeyim lutrinin ne gibi faydası varMerhaba.ben de de aynı sorun var.progesteron hormonum yüksek.lutrin 3,75 iğne verdi.onu vurulucam.siz de durum nasıl.ne gibi tedavi uyguluyo doktorunuz
Bende anlamıyorum bu doktorları burdan okuyorum 3.gun embriyolar da tutuyor bnm doktorumda bekleyecek 5.gune kadar zaten zar zor iki embriyom oluştu 7 aydaMerhaba,5.güne kaç tane ulaştı acaba
ne gibi faydası olduğunu bende tam olarakbilmiyorum ama yumurtlamayı baskılıyomuş. adet olmanı engelliyomuş.bi de yasmin doğum kontrol hapı verdi. cumartesi iğneyi vurulucam.1 hafta da yasmin hapı kullanıcakmışım.adet olunca trasnfer için tekrardan estofeme başlatıcakmış. progesteron hormonum düşerse bi dahaki aya. 1 in altına ancak o zmn transferYuksek hormon için hiç bir tedavi uygulamadi bu ay ara verelim düşmesini bekleyelim dedi iki aydır beklemedeyim lutrinin ne gibi faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?