Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Bende test yaptım bugün perşembe de yapmıştım igne etkisini görmek icin hafif bi kizariklik gözüküyor ama bakalim yarın tekrar yapicam

Benim bas ağrısı değilde arada rahmime birsey saplaniyor ve karnima da böyle değişik birsekilde
Sol kasığımda batmaya başladı umarım bebektir yada psikolojiktir bu belirtiler. yoksa bu kadar ilacın etisi nasıl çıkar vücuttan bilmiyorum rabbim hayırlı kapı açsın hepimize başımın ağrısına dayanamıyorum

kizlar benim idrar testinde 10. Gun net ikinci cizgi cikti suan uygulamalara göre 4+6 gozukuyorum betam bugun 2956 cikti fakat doktor keseyi netgoremedi. 3gun embriyosu 2 tane koyulmustu. Cok tedirginim

kizlar benim idrar testinde 10. Gun net ikinci cizgi cikti suan uygulamalara göre 4+6 gozukuyorum betam bugun 2956 cikti fakat doktor keseyi netgoremedi. 3gun embriyosu 2 tane koyulmustu. Cok tedirginim
Sakin kalmaya çalış cnm insallah hayırlısıyla görünür kesende

Valla bende mide yanmasi vardi dediğim gibi 3 gündür benim test günüm haftaya cumartesi o yüzden test yaptım ben ama yarında yapicam koyuluğuna bakicam

Sakin kalmaya çalış cnm insallah hayırlısıyla görünür kesende
Burda ufacik bir noktayi benzetti kese olabilir dedi emin degil. Betam yuksek ama alttan muaynede bile tam goremedik acaba erken mi dis gebelik mi ciddi uzgunumm pazartesi bska doktora gitmeyi planliyorum

Eklentiler

• IMG_9243.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 67
Nasil yani anlamadim. Hic bilmiyorum ki
Yani ben rahim çizgisi gördüm ama aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum tabi ama doktorun öyle demişse öyledir canım. Sıkma canını görürsün inşallah keselerini
Burda ufacik bir noktayi benzetti kese olabilir dedi emin degil. Betam yuksek ama alttan muaynede bile tam goremedik acaba erken mi dis gebelik mi ciddi uzgunumm pazartesi bska doktora gitmeyi planliyorum
Bana doktorum gebelik oluşursa test gününden 10 gün sonra keseyi görmeye gelin dedi senin kaç gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…