Benim bas ağrısı değilde arada rahmime birsey saplaniyor ve karnima da böyle değişik birsekildeOlan var mı
He birde yanaklarim yanıyor mide yanmam bugün olmadi gece yatarken oluyor bazen belki olur bilmiyorumBenim bas ağrısı değilde arada rahmime birsey saplaniyor ve karnima da böyle değişik birsekilde
Ben yatın vericem ama bugün başım acayip çatlıyor midem yanıyor hiç rahat değilim anlayacağın ne yapıcam bilmiyorum ilaç da kullanamıyorumMalesef dayanamadım yaptım hata yaptım biliyorum sen ne zaman vereceksin testi
Sol kasığımda batmaya başladı umarım bebektir yada psikolojiktir bu belirtiler. yoksa bu kadar ilacın etisi nasıl çıkar vücuttan bilmiyorum rabbim hayırlı kapı açsın hepimize başımın ağrısına dayanamıyorumBenim bas ağrısı değilde arada rahmime birsey saplaniyor ve karnima da böyle değişik birsekilde
Sakin kalmaya çalış cnm insallah hayırlısıyla görünür kesendekizlar benim idrar testinde 10. Gun net ikinci cizgi cikti suan uygulamalara göre 4+6 gozukuyorum betam bugun 2956 cikti fakat doktor keseyi netgoremedi. 3gun embriyosu 2 tane koyulmustu. Cok tedirginim
Valla bende mide yanmasi vardi dediğim gibi 3 gündür benim test günüm haftaya cumartesi o yüzden test yaptım ben ama yarında yapicam koyuluğuna bakicamSol kasığımda batmaya başladı umarım bebektir yada psikolojiktir bu belirtiler. yoksa bu kadar ilacın etisi nasıl çıkar vücuttan bilmiyorum rabbim hayırlı kapı açsın hepimize başımın ağrısına dayanamıyorum
Burda ufacik bir noktayi benzetti kese olabilir dedi emin degil. Betam yuksek ama alttan muaynede bile tam goremedik acaba erken mi dis gebelik mi ciddi uzgunumm pazartesi bska doktora gitmeyi planliyorumSakin kalmaya çalış cnm insallah hayırlısıyla görünür kesende
At bakalim testi transfer sonrasi kacinci gunValla bende mide yanmasi vardi dediğim gibi 3 gündür benim test günüm haftaya cumartesi o yüzden test yaptım ben ama yarında yapicam koyuluğuna bakicam
Çizgi olan rahimin değil mi canım onun da açık olması gerekmez mi
Burda ufacik bir noktayi benzetti kese olabilir dedi emin degil. Betam yuksek ama alttan muaynede bile tam goremedik acaba erken mi dis gebelik mi ciddi uzgunumm pazartesi bska doktora gitmeyi planliyorum
Nasil yani anlamadim. Hic bilmiyorum kiÇizgi olan rahimin değil mi canım onun da açık olması gerekmez mi
Allahim yolunu acik etsin insallah cok isterim pozitif sonucu all banafa haber verHanımlar bana da dua edin yarın test vericem inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur
Insallah kesedir cnmda hayırlı haberi alirsinBurda ufacik bir noktayi benzetti kese olabilir dedi emin degil. Betam yuksek ama alttan muaynede bile tam goremedik acaba erken mi dis gebelik mi ciddi uzgunumm pazartesi bska doktora gitmeyi planliyorum
Yani ben rahim çizgisi gördüm ama aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum tabi ama doktorun öyle demişse öyledir canım. Sıkma canını görürsün inşallah keseleriniNasil yani anlamadim. Hic bilmiyorum ki
Bana doktorum gebelik oluşursa test gününden 10 gün sonra keseyi görmeye gelin dedi senin kaç gün olduBurda ufacik bir noktayi benzetti kese olabilir dedi emin degil. Betam yuksek ama alttan muaynede bile tam goremedik acaba erken mi dis gebelik mi ciddi uzgunumm pazartesi bska doktora gitmeyi planliyorum
Yarın haber vericem hemen sizlere deAllahim yolunu acik etsin insallah cok isterim pozitif sonucu all banafa haber ver
Yukleyemedim cnm ya yarin tekrar ugrasirim bi yarinda test yapicam onuda atarimAt bakalim testi transfer sonrasi kacinci gun
Yükledim. Biri transfer sonrasi 5. Gün biri de 7. GünAt bakalim testi transfer sonrasi kacinci gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?