Bugün yapmadim ben yarin veya dayanabilirsem pazar yapicamEvet evet yüksek olduğunda veriyormuş normal alayım o zaman yarın yapayım siz yaptınız mı yarın mı yapacaksınız
Güzel haberler verelim inşallahBugün yapmadim ben yarin veya dayanabilirsem pazar yapicam
İnşallah bende onu istiyorum. Hatta şu silik cizgiyi görünce bile umutlandim acaba dedim çatlatma değil mi kiGüzel haberler verelim inşallah
Kaçıncı gündü sizin.. Ben de artık o çizgiyi görmek istiyorum yaİnşallah bende onu istiyorum. Hatta şu silik cizgiyi görünce bile umutlandim acaba dedim çatlatma değil mi ki
Catlatmanin 10.günüydüKaçıncı gündü sizin.. Ben de artık o çizgiyi görmek istiyorum ya
Himm benim transferin 7. Günü senin çok erkenmiş henüzCatlatmanin 10.günüydü
Trasnferinde 5.gündü
Dün yani
Benimde 6. Günü bugün .dün yapmistim testi... ama arkadasim dondurulmus embriyoydu 4. Günün gecesinde silik çizgiyle öğrendi ama tabi catlatma ignesi yoktu onda dondurulmus olduğu içinHimm benim transferin 7. Günü senin çok erkenmiş henüz
Bazen oluyor öyle mutluluklar ama nadir yani o yüzden biz bekleyelimBenimde 6. Günü bugün .dün yapmistim testi... ama arkadasim dondurulmus embriyoydu 4. Günün gecesinde silik çizgiyle öğrendi ama tabi catlatma ignesi yoktu onda dondurulmus olduğu için
Ben yarin veya pazar yapicam çünkü görmüşsündür sende hayalet gibi gözüküyor cizgi o biraz koyulastiysa heveslenirim ama komple negatifsede iğne etkisini kaybetmis derimBazen oluyor öyle mutluluklar ama nadir yani o yüzden biz bekleyelim
Ben yarin veya pazar yapicam çünkü görmüşsündür sende hayalet gibi gözüküyor cizgi o biraz koyulastiysa heveslenirim ama komple negatifsede iğne etkisini kaybetmis derim
Nasıl istersen ben bekleyeceğim herhalde pazartesi normalde adet günüm zatenBen yarin veya pazar yapicam çünkü görmüşsündür sende hayalet gibi gözüküyor cizgi o biraz koyulastiysa heveslenirim ama komple negatifsede iğne etkisini kaybetmis derim
Ama kullanilam.ilaclardan dolayi adet olunmuyor sanki diye biliyorum öyle kalmış aklimda amaNasıl istersen ben bekleyeceğim herhalde pazartesi normalde adet günüm zaten
İlk tüp bebekte 9. Gün lekelenmem oldu 10. Gün adet oldum ama 9 gün sürdü normalde 6 gün sürerAma kullanilam.ilaclardan dolayi adet olunmuyor sanki diye biliyorum öyle kalmış aklimda ama
Anladim cnm inşallah tutunur bebislerimiz hakkımızda hayırlısı inşallahİlk tüp bebekte 9. Gün lekelenmem oldu 10. Gün adet oldum ama 9 gün sürdü normalde 6 gün sürer
Amin amin amin güzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallahAnladim cnm inşallah tutunur bebislerimiz hakkımızda hayırlısı inşallah
Olan var mıHanımlar nasılsınız bugün sessiz yine buralar bugün 9. Günüm ve acayip baş ağrım var böyle plan bar mı.
Benim 8. Günüm baş ağrım yok hatta hiç bir şeyim yok eşim yüzünden sürekli yatıyorum sıkıldım sadeceHanımlar nasılsınız bugün sessiz yine buralar bugün 9. Günüm ve acayip baş ağrım var böyle plan bar mı.
O yüzden doktorlar erken testi önermiyor sonuçta hepimizin psikolojisi aynı değilBende de arada kasık ağrısı falan var da erkek gebelik negatif çıktı bugun düştüm biraz 7. Günüm
Malesef dayanamadım yaptım hata yaptım biliyorum sen ne zaman vereceksin testiO yüzden doktorlar erken testi önermiyor sonuçta hepimizin psikolojisi aynı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?