Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Himm benim transferin 7. Günü senin çok erkenmiş henüz
Benimde 6. Günü bugün .dün yapmistim testi... ama arkadasim dondurulmus embriyoydu 4. Günün gecesinde silik çizgiyle öğrendi ama tabi catlatma ignesi yoktu onda dondurulmus olduğu için

Benimde 6. Günü bugün .dün yapmistim testi... ama arkadasim dondurulmus embriyoydu 4. Günün gecesinde silik çizgiyle öğrendi ama tabi catlatma ignesi yoktu onda dondurulmus olduğu için
Bazen oluyor öyle mutluluklar ama nadir yani o yüzden biz bekleyelim

Bazen oluyor öyle mutluluklar ama nadir yani o yüzden biz bekleyelim
Ben yarin veya pazar yapicam çünkü görmüşsündür sende hayalet gibi gözüküyor cizgi o biraz koyulastiysa heveslenirim ama komple negatifsede iğne etkisini kaybetmis derim

Ben yarin veya pazar yapicam çünkü görmüşsündür sende hayalet gibi gözüküyor cizgi o biraz koyulastiysa heveslenirim ama komple negatifsede iğne etkisini kaybetmis derim

Nasıl istersen ben bekleyeceğim herhalde pazartesi normalde adet günüm zaten

Bende de arada kasık ağrısı falan var da erkek gebelik negatif çıktı bugun düştüm biraz 7. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…