Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Merhaba güzel anne adayları bende Aralık 30 3. Gun embriyosu taze taranferim ve herkes gibi beklemedeyim inşallah bebislerimize kavusuruz hayırlısıyla

Himm ne guzelhakkimizda hayırlısı bı ağrın filan oldumu bende hiç bişi olmadı sadece bol bol iştahım açıldı
Amin amin amin yani normal adet ağrılarım oluyor ara ara kasıklarda yan yatınca falan ilaçlardan büyük ihtimal iştah bende de arttı acıkıyorum ama onları da ilaca bağladım ben çok fazla hormon yüklendi

Aynen valla bilmiyom insanlar neler anlatiyo hiç biri yok bende

Evet evet ben de görüyorum ama öncesinde ben de kendimi çok dinliyordum bu ikinci tüp bebek benim buna kadar sürekli her ay kendimi hamile sanıyordum bu sefer onu yapmıyorum
Hayırlısı umarım bu sefer güzel sonuclar alırsın rabiki bende benim ilk denemem

Evet evet ben de görüyorum ama öncesinde ben de kendimi çok dinliyordum bu ikinci tüp bebek benim buna kadar sürekli her ay kendimi hamile sanıyordum bu sefer onu yapmıyorum
Kaç gün oldu transsfer olali ?? Benimde belirtilerim var özellikle su 3 gündür mide yanmasi var bilmiyorum ilaclardan mi ama

Kaç gün oldu transsfer olali ?? Benimde belirtilerim var özellikle su 3 gündür mide yanmasi var bilmiyorum ilaclardan mi ama
Bugün 7. Günüm 7 gündür herseyi ilaçlara bağlıyorum ben çünkü şuanda da çok fazla ilaç içiyorum inşallah bebektendir

Hayırlısı umarım bu sefer güzel sonuclar alırsın rabiki bende benim ilk denemem
Rabbım güzellikle kolaylıkla sevindirsin hepimizi burada olan anne olmak isteyen herkesin. Teste gidince haber eder misin ben de gideyim hemen

Bugün 7. Günüm 7 gündür herseyi ilaçlara bağlıyorum ben çünkü şuanda da çok fazla ilaç içiyorum inşallah bebektendir
İnşallah hepimiiznki bebistendir.. o zaman siz 29 aralik tarnsferisiniz benim 30 aralik 6. Günüm çünkü

Yaa mide yanması benimde oluyor özellikle akşam saatleri başladı bu 2 gündür. Bende ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama ağır bi ilaç da yutmuyorum ki sadece vitamin estrofem aspirin yani

Yaa mide yanması benimde oluyor özellikle akşam saatleri başladı bu 2 gündür. Bende ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama ağır bi ilaç da yutmuyorum ki sadece vitamin estrofem aspirin yani
Benimde kahvaltidan sonra oldu ilk oluşu öyleydi dun gece oldu yatarken tam.hemde siddetliydi yanma. Suan yine var. Bende vitamin, esteofem ve progestam fitil kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…