Amin amin aminHimm ne guzelhakkimizda hayırlısı bı ağrın filan oldumu bende hiç bişi olmadı sadece bol bol iştahım açıldı
Aynen valla bilmiyom insanlar neler anlatiyo hiç biri yok bendeAmin amin aminyani normal adet ağrılarım oluyor ara ara kasıklarda yan yatınca falan ilaçlardan büyük ihtimal iştah bende de arttı acıkıyorum ama onları da ilaca bağladım ben çok fazla hormon yüklendi
Evet evet ben de görüyorum ama öncesinde ben de kendimi çok dinliyordum bu ikinci tüp bebek benim buna kadar sürekli her ay kendimi hamile sanıyordum bu sefer onu yapmıyorumAynen valla bilmiyom insanlar neler anlatiyo hiç biri yok bende
Hayırlısı umarım bu sefer güzel sonuclar alırsın rabiki bende benim ilk denememEvet evet ben de görüyorum ama öncesinde ben de kendimi çok dinliyordum bu ikinci tüp bebek benim buna kadar sürekli her ay kendimi hamile sanıyordum bu sefer onu yapmıyorum
Kaç gün oldu transsfer olali ?? Benimde belirtilerim var özellikle su 3 gündür mide yanmasi var bilmiyorum ilaclardan mi amaEvet evet ben de görüyorum ama öncesinde ben de kendimi çok dinliyordum bu ikinci tüp bebek benim buna kadar sürekli her ay kendimi hamile sanıyordum bu sefer onu yapmıyorum
Bugün 7. Günüm 7 gündür herseyi ilaçlara bağlıyorum ben çünkü şuanda da çok fazla ilaç içiyorum inşallah bebektendirKaç gün oldu transsfer olali ?? Benimde belirtilerim var özellikle su 3 gündür mide yanmasi var bilmiyorum ilaclardan mi ama
Benimde çift taze embriyo umarım rabbim hepimize nasip ederYok hayır taze embriyoydu benim ki evet arada kasıklarda sancı geçiyor sonra adet olacağım zamanda böyle olur benim k yüzden bilmiyorum
Rabbım güzellikle kolaylıkla sevindirsin hepimizi burada olan anne olmak isteyen herkesin. Teste gidince haber eder misin ben de gideyim hemenHayırlısı umarım bu sefer güzel sonuclar alırsın rabiki bende benim ilk denemem
Amin amin sonuçları bekliyorum sabırsızlıklaBenimde çift taze embriyo umarım rabbim hepimize nasip eder
İnşallah hepimiiznki bebistendir.. o zaman siz 29 aralik tarnsferisiniz benim 30 aralik 6. Günüm çünküBugün 7. Günüm 7 gündür herseyi ilaçlara bağlıyorum ben çünkü şuanda da çok fazla ilaç içiyorum inşallah bebektendir
Yaa mide yanması benimde oluyor özellikle akşam saatleri başladı bu 2 gündür. Bende ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama ağır bi ilaç da yutmuyorum ki sadece vitamin estrofem aspirin yaniKaç gün oldu transsfer olali ?? Benimde belirtilerim var özellikle su 3 gündür mide yanmasi var bilmiyorum ilaclardan mi ama
Evet evet 29 Aralık benim ki pes pese haber veririz inşallahİnşallah hepimiiznki bebistendir.. o zaman siz 29 aralik tarnsferisiniz benim 30 aralik 6. Günüm çünkü
ben test öncesi ovitrelle vurulucam sizede önerdiler mi doktorlar yani 1 gün öncesiAmin amin sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah yarın gitmeyi duaunuyom8.gun oluyorRabbım güzellikle kolaylıkla sevindirsin hepimizi burada olan anne olmak isteyen herkesin. Teste gidince haber eder misin ben de gideyim hemen
Ovitrelle beta hcgyi yükseltir test verince nasıl anlaşılacak bi de çatlatma iğnesi o neden verildi acababen test öncesi ovitrelle vurulucam sizede önerdiler mi doktorlar yani 1 gün öncesi
Benimde aynı tarih 3. Gün taze transfer inşallah pozitif görürüzMerhaba güzel anne adayları bende Aralık 30 3. Gun embriyosu taze taranferim ve herkes gibi beklemedeyim inşallah bebislerimize kavusuruz hayırlısıyla
O zaman bikaç gün daha bekleyeyim işe başlamadan önce yapmak istiyorum da o da çıkar mı bilmiyorumYok ya mümkün değil 8. Gün bile nadir ki bu sitede 8. Gün kan testinde çıkanı gördüm. Direnmemiz lazım
Benimde kahvaltidan sonra oldu ilk oluşu öyleydi dun gece oldu yatarken tam.hemde siddetliydi yanma. Suan yine var. Bende vitamin, esteofem ve progestam fitil kullanıyorumYaa mide yanması benimde oluyor özellikle akşam saatleri başladı bu 2 gündür. Bende ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama ağır bi ilaç da yutmuyorum ki sadece vitamin estrofem aspirin yani
Aa ikimizinde Aynı şekil Aynı gün olmuş inşallah kavuşuruz bebislerimizeBenimde aynı tarih 3. Gün taze transfer inşallah pozitif görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?