Bende ara ara psikolojik düşüyorum ama adet ağrısı gibi ağrı gelince düşüyorum kötü hissediyorum kendimiBende 28inde oldum yarın test günüm ama hiç bi belirti yok sadece arada göğsüm ağrıyor uykum da yok ama yatıyorum boş boş böyle arada psikolojik olarak bi çöküyorum modum düşüyor sonra geçiyo sizde de oluyor mu
Evet bende böyle boş boş bazen bi huzursuzluk oluyor sonra geçiyor ister istemez ruh halimiz etkileniyor DemekkiBende ara ara psikolojik düşüyorum ama adet ağrısı gibi ağrı gelince düşüyorum kötü hissediyorum kendimi
Aaa neden öyle bir şey önerdiler ki ovitrelle zaten bthcg yi yükselten bir iğne hatta 10 günde vücuttan atıldığı için 10 gün sonrasinda test daha sağlıklı deniliyor. Ben transferin 3. Günü doktorun önerisiyle gonapeptyl vuruldumben test öncesi ovitrelle vurulucam sizede önerdiler mi doktorlar yani 1 gün öncesi
Haberlerinizi bekliyorum o haldeİnşallah yarın gitmeyi duaunuyom8.gun oluyor
Heyecanlanıyorum böyle oluncaHaberlerinizi bekliyorum o halde
Varsa çıkar inşallah ya.. İdrar yerine direk kan aldırın daha rahat olurO zaman bikaç gün daha bekleyeyim işe başlamadan önce yapmak istiyorum da o da çıkar mı bilmiyorum
Ben zaten heyecanlıyımHeyecanlanıyorum böyle olunca
Rabbim hayirlisini versin insallahBen zaten heyecanlıyım
Amin amin hepimizeRabbim hayirlisini versin insallah
Yarın kanda test yapmanızı doktorunuz mu söyledi benimde 28 I de trensferBende 28inde oldum yarın test günüm ama hiç bi belirti yok sadece arada göğsüm ağrıyor uykum da yok ama yatıyorum boş boş böyle arada psikolojik olarak bi çöküyorum modum düşüyor sonra geçiyo sizde de oluyor mu
Çatlatma iğnesi evet ama yumurtalarımız şuan toplandığı için olgun bir yumurta olmadığı için bu bebeğin tutunması içinmiş doktor öyle söylediOvitrelle beta hcgyi yükseltir test verince nasıl anlaşılacak bi de çatlatma iğnesi o neden verildi acaba
Bende fitil kullanıyorum tabi iğnelerim de var ama mideye etki edeceğini sanmıyorum çünkü ilaçlarımı alınca yaptığım ilk şey be için kullanıldığı ve yan etkilerini okumak oluyorBenimde kahvaltidan sonra oldu ilk oluşu öyleydi dun gece oldu yatarken tam.hemde siddetliydi yanma. Suan yine var. Bende vitamin, esteofem ve progestam fitil kullanıyorum
Yok ben kendim ilaclara bağlamak istiyorum çünkü diğer türlu acaba bebek mi acaba geldi mi onun streside oluyor o yüzden ilaclardandir diyorum geciyorumBende fitil kullanıyorum tabi iğnelerim de var ama mideye etki edeceğini sanmıyorum çünkü ilaçlarımı alınca yaptığım ilk şey be için kullanıldığı ve yan etkilerini okumak oluyor
Evet doktorum söylediYarın kanda test yapmanızı doktorunuz mu söyledi benimde 28 I de trensfer
O zman hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahEvet doktorum söyledi
Çok ilginç ilk defa duydum hayırlısı olsun güzellikle tutunsun inşallahÇatlatma iğnesi evet ama yumurtalarımız şuan toplandığı için olgun bir yumurta olmadığı için bu bebeğin tutunması içinmiş doktor öyle söyledibende bilmiyorum vurunan var ama çok yok
Çok ilginç ilk defa duydum hayırlısı olsun güzellikle tutunsun
İnşallahÇok ilginç ilk defa duydum hayırlısı olsun güzellikle tutunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?