Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Ben dün test yaptım hayalet çizgi var ama benim o catlamadan kaynakli onu biliyorum çünkü vücuttan anca atılır benim hemen geçmiyor bende etkisi

Bende 28inde oldum yarın test günüm ama hiç bi belirti yok sadece arada göğsüm ağrıyor uykum da yok ama yatıyorum boş boş böyle arada psikolojik olarak bi çöküyorum modum düşüyor sonra geçiyo sizde de oluyor mu

Bende ara ara psikolojik düşüyorum ama adet ağrısı gibi ağrı gelince düşüyorum kötü hissediyorum kendimi

Taze transfer olanlar siz hiç kontrol ettinizmi yani test yaptiniz mi catlatma ignesinin etkisi geçmiş mi diye

ben test öncesi ovitrelle vurulucam sizede önerdiler mi doktorlar yani 1 gün öncesi
Aaa neden öyle bir şey önerdiler ki ovitrelle zaten bthcg yi yükselten bir iğne hatta 10 günde vücuttan atıldığı için 10 gün sonrasinda test daha sağlıklı deniliyor. Ben transferin 3. Günü doktorun önerisiyle gonapeptyl vuruldum

Yarın kanda test yapmanızı doktorunuz mu söyledi benimde 28 I de trensfer

Ovitrelle beta hcgyi yükseltir test verince nasıl anlaşılacak bi de çatlatma iğnesi o neden verildi acaba
Çatlatma iğnesi evet ama yumurtalarımız şuan toplandığı için olgun bir yumurta olmadığı için bu bebeğin tutunması içinmiş doktor öyle söyledi bende bilmiyorum vurunan var ama çok yok

Benimde kahvaltidan sonra oldu ilk oluşu öyleydi dun gece oldu yatarken tam.hemde siddetliydi yanma. Suan yine var. Bende vitamin, esteofem ve progestam fitil kullanıyorum
Bende fitil kullanıyorum tabi iğnelerim de var ama mideye etki edeceğini sanmıyorum çünkü ilaçlarımı alınca yaptığım ilk şey be için kullanıldığı ve yan etkilerini okumak oluyor

Bende fitil kullanıyorum tabi iğnelerim de var ama mideye etki edeceğini sanmıyorum çünkü ilaçlarımı alınca yaptığım ilk şey be için kullanıldığı ve yan etkilerini okumak oluyor
Yok ben kendim ilaclara bağlamak istiyorum çünkü diğer türlu acaba bebek mi acaba geldi mi onun streside oluyor o yüzden ilaclardandir diyorum geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…