Yapmadım test yok elimde. Eşimde inatla test gününü bekleyeceğiz diyor almıyorHiç test yapan var mi kaset veya erken gebelik ?
Yapmadım test yok elimde. Eşimde inatla test gününü bekleyeceğiz diyor almıyorovulasyon testi var elimde
Ay düştüm ben ovulasyon testinin yaptım şimdi ovitrelle nin etkisi gitmiş bunu anladım sıfır çizgiBende de aynı durumlar düşünmemeye çalışıyorum bende
Çıktı da yani koyu çıkması lazım normal belli belirsiz çizgi vardıBende yarın falan yapmayı düşünüyorum bakalım ovülasyon testimde belli oluyo ku ki her türlü onda ince çizgi çıkıyor
Bende yarın veya cumartesi yapicam ama benimki normal kaset testBende yarın falan yapmayı düşünüyorum bakalım ovülasyon testimde belli oluyo ku ki her türlü onda ince çizgi çıkıyor
Ben de aldırayım yarın erken gebelik ya belki çıkarBende yarın veya cumartesi yapicam ama benimki normal kaset test
Senin taze transfer mi.domurulmus muBen de aldırayım yarın erken gebelik ya belki çıkar
Erken gebelikleri cok doğru çıkarmıyor diyorlar sen bilirsin yine ama bence kaset test alBen de aldırayım yarın erken gebelik ya belki çıkar
Taze transfer benim kiSenin taze transfer mi.domurulmus mu
Öyle yapayım o zaman yaErken gebelikleri cok doğru çıkarmıyor diyorlar sen bilirsin yine ama bence kaset test al
inşallahÖyle yapayım o zaman ya
Pardon 26 aralığı 1 sayiyorum dicektimSen benden bi gün öncesine bak testimi atayim sana n kadar siliklesmis gör ama ben vucudumdan gec atıyorum catlatmayi. Catlatmayi da 25 aralik gece oldum o yüzden 27 Aralık 1 diye sayiyorum onuda dün 9. Günüydü yani catlatmanin ama az birşey kalmış duruyor yani bundan sonra koyulasma görürsem bebiş diye sevinebilirim
inşallah
Ovulasyon birşey göstermez cnm hamile ark yapmisti mesela birinde ikiside kopkoyuydu digerinde silikti vs.. Bence ovulasyon cift cizgi versede beta cok yüksek olduğunda veriyir olabilirBu da benim az önce yaptığım ovulasyon testi
Evet evet yüksek olduğunda veriyormuş normal alayım o zaman yarın yapayım siz yaptınız mı yarın mı yapacaksınızOvulasyon birşey göstermez cnm hamile ark yapmisti mesela birinde ikiside kopkoyuydu digerinde silikti vs.. Bence ovulasyon cift cizgi versede beta cok yüksek olduğunda veriyir olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?