Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Yapmadım test yok elimde. Eşimde inatla test gününü bekleyeceğiz diyor almıyor ovulasyon testi var elimde
ben dün yaptım ilk silik çıktı ama catlatma ignesinin etkiis vardi üzerime alinmadim hic zaten etkisi gecti mi diye bakmistim daha tam gecmemis görmüş oldum

Bende erken gebelik testi var da ne zaman yapsam bilmiyorum yokmuş gibi geliyo umutsuzluğa kapılıyorum vazgeçiyorum bu zaman çok zor

Bende yarın falan yapmayı düşünüyorum bakalım ovülasyon testimde belli oluyo ku ki her türlü onda ince çizgi çıkıyor

Sen benden bi gün öncesine bak testimi atayim sana n kadar siliklesmis gör ama ben vucudumdan gec atıyorum catlatmayi. Catlatmayi da 25 aralik gece oldum o yüzden 27 Aralık 1 diye sayiyorum onuda dün 9. Günüydü yani catlatmanin ama az birşey kalmış duruyor yani bundan sonra koyulasma görürsem bebiş diye sevinebilirim
Öyle yapayım o zaman ya
inşallah

Eklentiler

• 20240104_092123.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20240104_092448_344.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 63
Pardon 26 aralığı 1 sayiyorum dicektim

Bu da benim az önce yaptığım ovulasyon testi

Eklentiler

• 170445925974594407374843149180.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu da benim az önce yaptığım ovulasyon testi
Ovulasyon birşey göstermez cnm hamile ark yapmisti mesela birinde ikiside kopkoyuydu digerinde silikti vs.. Bence ovulasyon cift cizgi versede beta cok yüksek olduğunda veriyir olabilir

Ovulasyon birşey göstermez cnm hamile ark yapmisti mesela birinde ikiside kopkoyuydu digerinde silikti vs.. Bence ovulasyon cift cizgi versede beta cok yüksek olduğunda veriyir olabilir
Evet evet yüksek olduğunda veriyormuş normal alayım o zaman yarın yapayım siz yaptınız mı yarın mı yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…