- 31 Ocak 2025
- 584
- 882
- 18
- 34
Bakalım çıkcak mı çok heycanlııAh Ali cabbar ahhasla aklımdan çıkaramıyorum ilk isim sabah ilk idrarla test yapmak
Bana sadece iyi kalitede doktor bu sefer siz 4a falan diyince benimki neydi acaba diye düşünüyorumDoğru aslında bu konuda detaylı bilgi vermeseler takmayacagz
Amin canım bu yolda emek harcayan tüm anne adaylarına inşallah duacıyımAynen öyle çok zor Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Böyle düşününcede korkuyorum ama ya nasip ne yapalım benimde orta kalite mesela 3 bb ikisideBakalım çıkcak mı çok heycanlııAma çıkmazsa da üzülmemek lazım geç tutunmuş olabilir hala tutunuyo olabilir
Ben de hiç bilmiyorum kalitesi neydi. Şimdi mesajları okurken farkettim adetten kaç gün sonra oldum transfer. Yumurta büyütmek için kullandığım ilacın adını bile hatırlamıyorum öyle söyliyim. Hiç bir kullandığım ilacı da araştırmadım doktor iç dedi içtim içme dedi içmedim. Biraz gamsız olmak lazım benceBana sadece iyi kalitede doktor bu sefer siz 4a falan diyince benimki neydi acaba diye düşünüyorumDüşüncek kafaya takcak bişey buluruz illaki
Ahahaha kader hepimizi buna zorluyorAh Ali cabbar ahhasla aklımdan çıkaramıyorum ilk isim sabah ilk idrarla test yapmak
Beklemek çok zorOff sorma ya
Gamsizligin bir formulu varsa buradan paylasir misiniz allah rizasi icinBen de hiç bilmiyorum kalitesi neydi. Şimdi mesajları okurken farkettim adetten kaç gün sonra oldum transfer. Yumurta büyütmek için kullandığım ilacın adını bile hatırlamıyorum öyle söyliyim. Hiç bir kullandığım ilacı da araştırmadım doktor iç dedi içtim içme dedi içmedim. Biraz gamsız olmak lazım bencesiyah palto da ben de gördük pozitif çok şükür Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
1 gün 48 saate yukseldide bizim mi haberimiz yoookkk gecmiyo gecmiyoBeklemek çok zor
Ahahaha idolümsünBen de hiç bilmiyorum kalitesi neydi. Şimdi mesajları okurken farkettim adetten kaç gün sonra oldum transfer. Yumurta büyütmek için kullandığım ilacın adını bile hatırlamıyorum öyle söyliyim. Hiç bir kullandığım ilacı da araştırmadım doktor iç dedi içtim içme dedi içmedim. Biraz gamsız olmak lazım bencesiyah palto da ben de gördük pozitif çok şükür Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Benım en acil işimin 1 saati daha vardırGamsizligin bir formulu varsa buradan paylasir misiniz allah rizasi icinyoksa boyle mi doguluyor yani 31 yasindan sonra gamsizligi ogrenemez miyim mesela ben de
Ahahaha az önce konuştuk valla kış saati ne çabuk geçiyor günler die1 gün 48 saate yukseldide bizim mi haberimiz yoookkk gecmiyo gecmiyo
Ay keşke olsa anlatsam yaa normal hayatımda aşırı gamsız değilim ama bu konuda bana bi gamsızlık yüklendi bi anda çok şükürGamsizligin bir formulu varsa buradan paylasir misiniz allah rizasi icinyoksa boyle mi doguluyor yani 31 yasindan sonra gamsizligi ogrenemez miyim mesela ben de
Sen de benim ya yazdıklarında kendimi görüyorumAhahaha idolümsün
Kız he ya1 gün 48 saate yukseldide bizim mi haberimiz yoookkk gecmiyo gecmiyo
Ay harika bir mentaliteBenım en acil işimin 1 saati daha vardırkendımı yırtsam da olacak olan olur derim kendıme göre de hayat arkadaşım var sabah erken çıkıcam aman hatun uyandır derse öğlen ezanı uyandırırım kalk kocam geç kalma die
Ben okudum ya önceden de bu kadat bilmiyodum tabii ama sıfır da değildim hatta transfere girerken kağıda bakmıştım nerde yazıyor a sı b si diye ama göremedimmuhendissanne canım o gamsızlık olmuyor buralara uğramadığınız için bilmiyor oluyorsunuz ben ilk tüp bebeğe Trasnferden sonra buraya girdim hiç bilgim yoktu herseyi burda öğrendim neredeyse siz şanslısınız ilk gebelikte tuttu ve devam ediyor yani pozitif görmekle gamsızlık alakasız. Siz bilmiyordunuz gamsız değildiniz varsa bu siteye girdikten sonra gamsız olan gelsin bana özel ders versin ama sanmam buraya giren herkes birbirine benzer ve araştırır öğrenir öğrendikçe işler daha da karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?