ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bana sadece iyi kalitede doktor bu sefer siz 4a falan diyince benimki neydi acaba diye düşünüyorum Düşüncek kafaya takcak bişey buluruz illaki
Ben de hiç bilmiyorum kalitesi neydi. Şimdi mesajları okurken farkettim adetten kaç gün sonra oldum transfer. Yumurta büyütmek için kullandığım ilacın adını bile hatırlamıyorum öyle söyliyim. Hiç bir kullandığım ilacı da araştırmadım doktor iç dedi içtim içme dedi içmedim. Biraz gamsız olmak lazım bence siyah palto da ben de gördük pozitif çok şükür Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Gamsizligin bir formulu varsa buradan paylasir misiniz allah rizasi icin yoksa boyle mi doguluyor yani 31 yasindan sonra gamsizligi ogrenemez miyim mesela ben de

Ahahaha idolümsün

Gamsizligin bir formulu varsa buradan paylasir misiniz allah rizasi icin yoksa boyle mi doguluyor yani 31 yasindan sonra gamsizligi ogrenemez miyim mesela ben de
Benım en acil işimin 1 saati daha vardır kendımı yırtsam da olacak olan olur derim kendıme göre de hayat arkadaşım var sabah erken çıkıcam aman hatun uyandır derse öğlen ezanı uyandırırım kalk kocam geç kalma die

muhendissanne canım o gamsızlık olmuyor buralara uğramadığınız için bilmiyor oluyorsunuz ben ilk tüp bebeğe Trasnferden sonra buraya girdim hiç bilgim yoktu herseyi burda öğrendim neredeyse siz şanslısınız ilk gebelikte tuttu ve devam ediyor yani pozitif görmekle gamsızlık alakasız. Siz bilmiyordunuz gamsız değildiniz varsa bu siteye girdikten sonra gamsız olan gelsin bana özel ders versin ama sanmam buraya giren herkes birbirine benzer ve araştırır öğrenir öğrendikçe işler daha da karışır

Ay harika bir mentalite biz de esimle iki gamli baykus harika denk gelmisiz. Evham kralicesi krali olarak 9.senemize vardik bir sekilde bata cika bizim icin her sey dert edilebilir karamsarliga dusmek icin hazir oldayiz

Ben okudum ya önceden de bu kadat bilmiyodum tabii ama sıfır da değildim hatta transfere girerken kağıda bakmıştım nerde yazıyor a sı b si diye ama göremedim doktora da genetik test varmış dedim gerek yok dedi tamam dedim

Buda bebişkomun ilk hamileliğim de herkes bana doğum günü hediyesi olarak bebek eşyası almıştı ev dolu ama bunu ve bi kaç şeyi eşimle almıştı bu hep tv yanında görüp mutlu olayım diye

Eklentiler

• IMG_1360.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…