- 5 Ocak 2025
- 128
- 122
- 18
- 27
Tabi efendim tabi bide bize sorunAhahaha az önce konuştuk valla kış saati ne çabuk geçiyor günler die
Gel bacım ne zaman istersen başlayalımmuhendissanne canım o gamsızlık olmuyor buralara uğramadığınız için bilmiyor oluyorsunuz ben ilk tüp bebeğe Trasnferden sonra buraya girdim hiç bilgim yoktu herseyi burda öğrendim neredeyse siz şanslısınız ilk gebelikte tuttu ve devam ediyor yani pozitif görmekle gamsızlık alakasız. Siz bilmiyordunuz gamsız değildiniz varsa bu siteye girdikten sonra gamsız olan gelsin bana özel ders versin ama sanmam buraya giren herkes birbirine benzer ve araştırır öğrenir öğrendikçe işler daha da karışır
Bize de belki hamile kalirsak sihirli bir degnek deger allah buyukAy keşke olsa anlatsam yaa normal hayatımda aşırı gamsız değilim ama bu konuda bana bi gamsızlık yüklendi bi anda çok şükür
Allah seni napmasınBen okudum ya önceden de bu kadat bilmiyodum tabii ama sıfır da değildim hatta transfere girerken kağıda bakmıştım nerde yazıyor a sı b si diye ama göremedimdoktora da genetik test varmış dedim gerek yok dedi tamam dedim
Kız bende aşırı umursamazım ama tüp bebekte öyle değilimGel bacım ne zaman istersen başlayalımahanda bana biri küçük dediler iki gün üzüldüm nasibi varsa doğar yaşar dedim kaldığım yerden devam ediyorum . Stres yapmak sıkıntı yapmak yerine onu besliceğim şeyler yiyip keyfımı yüksek tutuyorum
HahahahaAy harika bir mentalitebiz de esimle iki gamli baykus harika denk gelmisiz. Evham kralicesi krali olarak 9.senemize vardik bir sekilde bata cika bizim icin her sey dert edilebilir karamsarliga dusmek icin hazir oldayiz
Kesinlikle hamile kalsam zaman akar gider öncekinden biliyorum düzenli kontrole gidiyorsun ama o hamile misin diye beklemek çok farklıBize de belki hamile kalirsak sihirli bir degnek deger allah buyuk
Biz eve gidip aglayarak yemek yerdik neden biz kaza yaptik diye ahahahahaha. Harikasiniz allah daim etsin neseniziHahahahaben kaza yaptım tamam mı eşimi aradım bana diyor ki sen iyisin demi akşama yemeğe rezervasyon yaptırmıştım dedim bomba gibiyim çekici gönder arabayı alsın
Senınki gam değil senin ki artık duygusal hüzünKız bende aşırı umursamazım ama tüp bebekte öyle değilimdile kolay 7 opu bir bebek kaybı zor emek çok
Ahaha vallahi benim de başıma buna benzet olay geldi kaza yaptım eşimi aradım güldüm kaza yaptım gel diye geldi ordan dedim ki indirim vardı koş alışverişe diğer arabayla alışverişe gittikHahahahaben kaza yaptım tamam mı eşimi aradım bana diyor ki sen iyisin demi akşama yemeğe rezervasyon yaptırmıştım dedim bomba gibiyim çekici gönder arabayı alsın
bizim bi sıpa var o kime çekti bilmem hersey o an olsun istiyor kendı çocuğumuz bizi çok yoruyor bakBiz eve gidip aglayarak yemek yerdik neden biz kaza yaptik diye ahahahahaha. Harikasiniz allah daim etsin nesenizi
Burası insanın ufkunu bayaa açıyorAllah seni napmasındoktorun her dediğine tamam denmez bak ben dedim aha genetik sıkıntım çıktı iyi ki buraya girmişim çoğu şeyi öğrendim
ben cok da sabirsiz biriyim hani evde alet olsa ultrasonla bakip yumurtalari filan olcerimKesinlikle hamile kalsam zaman akar gider öncekinden biliyorum düzenli kontrole gidiyorsun ama o hamile misin diye beklemek çok farklı
Negatiften ve elim boş olmak Sıtkı biraz doğru. Bide ilaçtan nefret ederim ilaçlara alerjim de var bi hormon ilaçlarına yok onları da bol bol içiyorum sıkıldımSenınki gam değil senin ki artık duygusal hüzün
O bana cekmis annesi belli ki ahahahabizim bi sıpa var o kime çekti bilmem hersey o an olsun istiyor kendı çocuğumuz bizi çok yoruyor bak
Olması gereken bu zaten yavru ceylanım . Nolacak içi boş teneke o gün resmen kutlama yemegı oldu bize sağlığımız yerınde beraberiz çok şükür dieAhaha vallahi benim de başıma buna benzet olay geldi kaza yaptım eşimi aradım güldüm kaza yaptım gel diye geldi ordan dedim ki indirim vardı koş alışverişe diğer arabayla alışverişe gittikpolis şaşırmıştı
Ayyy deme öyleee bak kaç kere yazdım ben kaç opu geçirdim Ngs hep sağlıksızdı sonuncu da turnayı gözünden vurdumben cok da sabirsiz biriyim hani evde alet olsa ultrasonla bakip yumurtalari filan olcerimbebek battaniyesi ormeye baslamistim ilk opudan sonra transfere kadar bitiriyim diye hedef koydum. İlk ngs sonucu gelince moralim bozuldu orgu iki aydir sepetinde duruyor kendini oyalamak cok zor
Ahahaha harika eşler mükemmel evliliklerOlması gereken bu zaten yavru ceylanım . Nolacak içi boş teneke o gün resmen kutlama yemegı oldu bize sağlığımız yerınde beraberiz çok şükür die
Ahahaha Yemınle 10 sene düşünsem aklıma gelmez tövbe tövbeben cok da sabirsiz biriyim hani evde alet olsa ultrasonla bakip yumurtalari filan olcerimbebek battaniyesi ormeye baslamistim ilk opudan sonra transfere kadar bitiriyim diye hedef koydum. İlk ngs sonucu gelince moralim bozuldu orgu iki aydir sepetinde duruyor kendini oyalamak cok zor
Kolay bişey değil sonuçta ya süreç uzayınca sabirda azalıyor haklı olarakNegatiften ve elim boş olmak Sıtkı biraz doğru. Bide ilaçtan nefret ederim ilaçlara alerjim de var bi hormon ilaçlarına yok onları da bol bol içiyorum sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?