- 6 Mart 2024
- 11.169
- 21.444
- 318
Sen kimsin siz kimsiniz alın götürün bu sıpayıO bana cekmis annesi belli ki ahahaha
Kesinlikle diğerin de böyle değildim ama sıkıldım hamile olsam bi rahatlarımKolay bişey değil sonuçta ya süreç uzayınca sabirda azalıyor haklı olarak
Evet sizin opu skoru cok buyuk bir basari sabriniz emeginiz adina helal olsunAyyy deme öyleee bak kaç kere yazdım ben kaç opu geçirdim Ngs hep sağlıksızdı sonuncu da turnayı gözünden vurdumDiyarbakır da donmuş yumurtalarım var gidip onları da getirip döllicem burda bunlar tutmasa
Ben transfer günü son sigaramı içmiştim ama geçen haftalarda bi tane daha yaktım pişman oldum hiç bisey anlamadım 2 ayda 1 tane içtimS Siyah Palto kız sen sigara kullanıyormusun ? Basen anlar denk geliyor kafamda kurup kurup duruyorum . Şimdi gibi o an sigara içmek isyiyorum mesela
Amin canım inşallah valla doktorum şaşırıyordu nasıl üst üste dinlenemeden yapıyorum diye iyi ki yaptımEvet sizin opu skoru cok buyuk bir basari sabriniz emeginiz adina helal olsunsonu guzel olmus cok sukur karsiligini gani gani gormek hakkiniz
Bugun doktorum bir ilaca baslatti. Googlea yazdim meme kanseri tedavisinde kullanilir yazisini gordum hemen basladi benim stresAhahaha Yemınle 10 sene düşünsem aklıma gelmez tövbe tövbeyumurta ölçmek
Her aileye bir tane esantiyon niyetine gamli baykus lazim annesiSen kimsin siz kimsiniz alın götürün bu sıpayı
Femera yada letu muBugun doktorum bir ilaca baslatti. Googlea yazdim meme kanseri tedavisinde kullanilir yazisini gordum hemen basladi benim stresyani orda on tane daha transfer oncesi kullanilir yazisini beynim almiyor da meme kanserinde de kullanildigi aklimda yer isgal ediyor
Benim ilk gebelikten bu yana göğüs ağrım aşırı fazla doktora gitmem lazım üşeniyorum iyi ki o ilacı kullanıyorsun. Benim ilk doktorum vermedi ama suan ki doktorum yumurta toplamada mutlaka veriyorBugun doktorum bir ilaca baslatti. Googlea yazdim meme kanseri tedavisinde kullanilir yazisini gordum hemen basladi benim stresyani orda on tane daha transfer oncesi kullanilir yazisini beynim almiyor da meme kanserinde de kullanildigi aklimda yer isgal ediyor
Ya sen onu bi kere daha söylemiştin ben sana kızıcaktım neden kendını ihmal ediyorsun git bi göster die unuttum bakBenim ilk gebelikten bu yana göğüs ağrım aşırı fazla doktora gitmem lazım üşeniyorum iyi ki o ilacı kullanıyorsun. Benim ilk doktorum vermedi ama suan ki doktorum yumurta toplamada mutlaka veriyor
Hepimiz kullandık.
Valla Kıbrıs’ta bakacak doğru dürüst doktor yok olanda bişey bilmiyor burası berbat bi yet sadece tüp bebekte iyiler bide kumarhane de. O yüzden Türkiye’ye gidince bakcam oda yazaYa sen onu bi kere daha söylemiştin ben sana kızıcaktım neden kendını ihmal ediyorsun git bi göster die unuttum bak
Su an letu yan etkisi bilmiyorum yuzumu sicak basti uyusukluk gibiHepimiz kullandık.onda falan ne var da dişim ağrıyordu bi sprey yazdı doktor prospektüsünde geciktirici yazıyor anaaa aklım çıktı ugusturuyormus ya onla alakalıymış şok olmuştum
Ama bebiş olurda emzirme zamanı sıkıntı yaşarsan napcan akıllı bıdık hanımValla Kıbrıs’ta bakacak doğru dürüst doktor yok olanda bişey bilmiyor burası berbat bi yet sadece tüp bebekte iyiler bide kumarhane de. O yüzden Türkiye’ye gidince bakcam oda yaza
Konuşturma beynını böyleSu an letu yan etkisi bilmiyorum yuzumu sicak basti uyusukluk gibipsikolojiktir umarim yan etkileri nedir diye aratirsam acillik olurum kaldiramam
Aman kısmetinde varsa yavrum kalitesi hiç önemli değil benceeBöyle düşününcede korkuyorum ama ya nasip ne yapalım benimde orta kalite mesela 3 bb ikiside
Ayy inşallah canım inşallahBen de hiç bilmiyorum kalitesi neydi. Şimdi mesajları okurken farkettim adetten kaç gün sonra oldum transfer. Yumurta büyütmek için kullandığım ilacın adını bile hatırlamıyorum öyle söyliyim. Hiç bir kullandığım ilacı da araştırmadım doktor iç dedi içtim içme dedi içmedim. Biraz gamsız olmak lazım bencesiyah palto da ben de gördük pozitif çok şükür Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?