ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet sizin opu skoru cok buyuk bir basari sabriniz emeginiz adina helal olsunsonu guzel olmus cok sukur karsiligini gani gani gormek hakkiniz

Evet sizin opu skoru cok buyuk bir basari sabriniz emeginiz adina helal olsunsonu guzel olmus cok sukur karsiligini gani gani gormek hakkiniz
Amin canım inşallah valla doktorum şaşırıyordu nasıl üst üste dinlenemeden yapıyorum diye iyi ki yaptım teşekkür ederim canım

Ahahaha Yemınle 10 sene düşünsem aklıma gelmez tövbe tövbe yumurta ölçmek
Bugun doktorum bir ilaca baslatti. Googlea yazdim meme kanseri tedavisinde kullanilir yazisini gordum hemen basladi benim stresyani orda on tane daha transfer oncesi kullanilir yazisini beynim almiyor da meme kanserinde de kullanildigi aklimda yer isgal ediyor

Femera yada letu mu

Benim ilk gebelikten bu yana göğüs ağrım aşırı fazla doktora gitmem lazım üşeniyorum iyi ki o ilacı kullanıyorsun. Benim ilk doktorum vermedi ama suan ki doktorum yumurta toplamada mutlaka veriyor

Benim ilk gebelikten bu yana göğüs ağrım aşırı fazla doktora gitmem lazım üşeniyorum iyi ki o ilacı kullanıyorsun. Benim ilk doktorum vermedi ama suan ki doktorum yumurta toplamada mutlaka veriyor
Ya sen onu bi kere daha söylemiştin ben sana kızıcaktım neden kendını ihmal ediyorsun git bi göster die unuttum bak

Ya sen onu bi kere daha söylemiştin ben sana kızıcaktım neden kendını ihmal ediyorsun git bi göster die unuttum bak
Valla Kıbrıs’ta bakacak doğru dürüst doktor yok olanda bişey bilmiyor burası berbat bi yet sadece tüp bebekte iyiler bide kumarhane de. O yüzden Türkiye’ye gidince bakcam oda yaza

Hepimiz kullandık. onda falan ne var da dişim ağrıyordu bi sprey yazdı doktor prospektüsünde geciktirici yazıyor anaaa aklım çıktı ugusturuyormus ya onla alakalıymış şok olmuştum
Su an letu yan etkisi bilmiyorum yuzumu sicak basti uyusukluk gibi psikolojiktir umarim yan etkileri nedir diye aratirsam acillik olurum kaldiramam

Valla Kıbrıs’ta bakacak doğru dürüst doktor yok olanda bişey bilmiyor burası berbat bi yet sadece tüp bebekte iyiler bide kumarhane de. O yüzden Türkiye’ye gidince bakcam oda yaza
Ama bebiş olurda emzirme zamanı sıkıntı yaşarsan napcan akıllı bıdık hanım

Ayy inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…