ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Valla Kıbrıs’ta bakacak doğru dürüst doktor yok olanda bişey bilmiyor burası berbat bi yet sadece tüp bebekte iyiler bide kumarhane de. O yüzden Türkiye’ye gidince bakcam oda yaza
Prolaktin bakildimi normal dimi o da yapabiliyor ya göğüsler de hamileliğe de sıkıntı canını sıkmiyim ama

Ne güzel bende gamsız olmak istiyorum araştırmak insanı yoruyor

Ne güzel bende gamsız olmak istiyorum araştırmak insanı yoruyor
Evet bende bazen hiç bişey bilmiyorum bildikce vesvese geliyor zaman asla geçmiyor çok heyecanlı günler inşallah bebislerimiz sımsıkı tutunuyordur kafamızı dağıtacak aktiviteler bulmaliyiz

Ben okumuştum aklımda böyle kaldı .
İkizlerden önce de gebelik yaşadım 12 haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum o taze transferdi onda Dr adetin ilk gününden hesapladı o zaman da grubumuz vardı hepsinin öyle hesaplanmıştı

Biz eşimle bi pubg oynuyoruz bi film izliyoruz bi tavla atıyoruz başka bişey varsa söyle yapalım

Biz eşimle bi pubg oynuyoruz bi film izliyoruz bi tavla atıyoruz başka bişey varsa söyle yapalım
Kpss çalışıyorum şuan başka yapacak bişey yok dizi izliyorum ondan da sıkılıyorm hafta içi kişisel bakım yoga vs yapacağım

Cnm taze transfer de de âdetin ilk gününden hesaplanıyor transfer günü değil son adetin ilk günü hesaplanıyor
Ben taze transfer oldum gebelik gerçekleşti doktoruma sordum gebeliği nasıl hesaplamak gerekiyor dedi ki biz taze transferde Opu gününü hesaplıyoruz gebelikte dondurulmuş embriyoda adet günü baz alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…