- 5 Ocak 2025
- 128
- 122
- 18
- 27
Prolaktin bakildimi normal dimi o da yapabiliyor ya göğüsler de hamileliğe de sıkıntı canını sıkmiyim amaValla Kıbrıs’ta bakacak doğru dürüst doktor yok olanda bişey bilmiyor burası berbat bi yet sadece tüp bebekte iyiler bide kumarhane de. O yüzden Türkiye’ye gidince bakcam oda yaza
İnşallah inşallahAman kısmetinde varsa yavrum kalitesi hiç önemli değil benceeKorkma korkma kan gününe kadar korkulcak bişey yok Allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Ne güzel bende gamsız olmak istiyorum araştırmak insanı yoruyorBen de hiç bilmiyorum kalitesi neydi. Şimdi mesajları okurken farkettim adetten kaç gün sonra oldum transfer. Yumurta büyütmek için kullandığım ilacın adını bile hatırlamıyorum öyle söyliyim. Hiç bir kullandığım ilacı da araştırmadım doktor iç dedi içtim içme dedi içmedim. Biraz gamsız olmak lazım bencesiyah palto da ben de gördük pozitif çok şükür Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Ne güzel bende gamsız olmak istiyorum araştırmak insanı yoruyorBen de hiç bilmiyorum kalitesi neydi. Şimdi mesajları okurken farkettim adetten kaç gün sonra oldum transfer. Yumurta büyütmek için kullandığım ilacın adını bile hatırlamıyorum öyle söyliyim. Hiç bir kullandığım ilacı da araştırmadım doktor iç dedi içtim içme dedi içmedim. Biraz gamsız olmak lazım bencesiyah palto da ben de gördük pozitif çok şükür Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Evet bende bazen hiç bişey bilmiyorum bildikce vesvese geliyor@muhendissanne canım o gamsızlık olmuyor buralara uğramadığınız için bilmiyor oluyorsunuz ben ilk tüp bebeğe Trasnferden sonra buraya girdim hiç bilgim yoktu herseyi burda öğrendim neredeyse siz şanslısınız ilk gebelikte tuttu ve devam ediyor yani pozitif görmekle gamsızlık alakasız. Siz bilmiyordunuz gamsız değildinizvarsa bu siteye girdikten sonra gamsız olan gelsin bana özel ders versin ama sanmam buraya giren herkes birbirine benzer ve araştırır öğrenir öğrendikçe işler daha da karışır
Yok canım benim tek transferİnşallah inşallahseninde ciftmiydi
Cnm taze transfer de de âdetin ilk gününden hesaplanıyor transfer günü değil son adetin ilk günü hesaplanıyorTaze transfer de evet .
Dondurulmusta son adetın ılk günü
Cnm taze transfer de de âdetin ilk gününden hesaplanıyor transfer günü değil son adetin ilk günü hesaplanıyor
Prolaktin gayet iyiProlaktin bakildimi normal dimi o da yapabiliyor ya göğüsler de hamileliğe de sıkıntı canını sıkmiyim ama
İkizlerden önce de gebelik yaşadım 12 haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum o taze transferdi onda Dr adetin ilk gününden hesapladı o zaman da grubumuz vardı hepsinin öyle hesaplanmıştıBen okumuştum aklımda böyle kaldı .
Biz eşimle bi pubg oynuyoruz bi film izliyoruz bi tavla atıyoruzNe güzel bende gamsız olmak istiyorum araştırmak insanı yoruyor
Evet bende bazen hiç bişey bilmiyorum bildikce vesvese geliyorzaman asla geçmiyor çok heyecanlı günler inşallah bebislerimiz sımsıkı tutunuyordur kafamızı dağıtacak aktiviteler bulmaliyiz
Kpss çalışıyorum şuanBiz eşimle bi pubg oynuyoruz bi film izliyoruz bi tavla atıyoruzbaşka bişey varsa söyle yapalım
Dedim ya öyle okudum öyle kaldı aklımda . Doktora gittiğinde ssorİkizlerden önce de gebelik yaşadım 12 haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum o taze transferdi onda Dr adetin ilk gününden hesapladı o zaman da grubumuz vardı hepsinin öyle hesaplanmıştı
Tamam canım pozitif olursa inşallah sorarım bakalım ne diyecek. Normal döngüde son adet gününden hesaplaniyor yaDedim ya öyle okudum öyle kaldı aklımda . Doktora gittiğinde ssorespressoc beni de aydınlat
Insallah pozitif olcakTamam canım pozitif olursa inşallah sorarım bakalım ne diyecek. Normal döngüde son adet gününden hesaplaniyor ya
Oh mis inşallah hem hamile kalırsın hem KPSS kazanırsınKpss çalışıyorum şuanbaşka yapacak bişey yok dizi izliyorum ondan da sıkılıyorm hafta içi kişisel bakım yoga vs yapacağım
İnşallah papatyamInsallah pozitif olcak
İnşallah çiçeğim amin aminOh mis inşallah hem hamile kalırsın hem KPSS kazanırsın
Ben taze transfer oldum gebelik gerçekleşti doktoruma sordum gebeliği nasıl hesaplamak gerekiyor dedi ki biz taze transferde Opu gününü hesaplıyoruz gebelikte dondurulmuş embriyoda adet günü baz alınıyorCnm taze transfer de de âdetin ilk gününden hesaplanıyor transfer günü değil son adetin ilk günü hesaplanıyor
İnşallah yararİnşallah çiçeğim amin aminsüreci unutmak için başladım geçen yıl çalıştığımda hiç gebelik aklıma gelmiyordu dedim yine işe yarar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?