ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşım burda donosyon yapmıştı 4düzlere hamileymiş vay anam şimdi aradı haber etti ❤ bölünmüş iki embriyoda
Kıbrısta 4 embriyoya kadar transfer edebiliyorlarmis acaba 4 transfer mi yoksa bölünme mi bölünmeyse şans ama her şekilde Allah yar ve yardımcısı olsun ben iki taneyke kafayı yiyorum çoğu günler hepinizin ikizi olsun da anlayın bu dediğimi

İki tane oldu 4 tane olmuş ikiside tek yumurta ikizleri olmuş allahım sağlıklı iki tane nasip etsin valla bizde ikizler çok ikiz severim

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah ne büyük şok
He valla kız benim bu ay aldığım yumurta kolisinde 6 tane yumurtadan çift yumurta sarısı çıktı eşim en son bugün diyor ki bu bize mesaj senin yumurtalarda bölünecek

Maşallah sırrı neydi nasıl dayandin. Sonuç pozitiftir inşallah
Kız bilmiyorum Allah verdi sabrını herkes test yap dedi ama yapmadım çünkü bi kaç yerde idrarda negatif çıkıp sonra pozitif olanları felan okudum ben o 2 günde kendi yer bitirirdim en azından bilmemek birşey daha iyidir diyerek 2.transferimde bekledim test günümü.
İlkinde 8.gün akşam yaptırmıştım mesela ama doktor tekrarlamamı istemişti 2-3 gün beklemek geçmedi bana dersimi aldım o zaman.

Bu arada sonucum pozitif 6+2 hamileyim

Valla ben zaman da geçsin diye yapıyorum yoksa kafama takmıyorum kafama taktığım tek şey zaman normalde zaman akar gider ama trasnfer de asla geçmiyor
Buna katılıyorum bende ay cidden ya. Evde ne yapsam şaşırıyordum. Ben öyle hep yatmadım da ağır kaldırmadım süpürge tutmadım felan

Ben hep yatıyorum tuvalet hariç kocam izin vermiyor bide diğerlerin de hep hareket ettim evde bu sefer kendimi suçlamak istemiyorum
Bende tam tersi ilkinde öyle yaptım diye bunda eve geldiğimde birşeyler hazırladım eşimle yedik topladım yıkadım felan. Yemek işi hep yaptım ilk üç günden sonra çamaşır işini de hallettim sadece süpürge tutmadım çok yapışıyor benim yere diye bide eğilmedim çok uzanmadım felan o kadar.
Nasıl rahat ediceksen öyle yap zaten kasma kendini hiç. İçinden geldiği gibi yap.
İnşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…