İnşallah canımİnşallah yarar
Bende kursa başlamıştım 2 ay olmuştu heveste ediyodum yapmaya ama bende çekindim zaman geçerdi bari yapsaydıkkİnşallah canım
Dikiş de yapmak istiyorum ama pedalı zarar verir mi kadar miyim kendimi emin olamadım
Evet dikis yaparken zaman çok iyi geçiyorBende kursa başlamıştım 2 ay olmuştu heveste ediyodum yapmaya ama bende çekindim zaman geçerdi bari yapsaydıkk
Kıbrısta 4 embriyoya kadar transfer edebiliyorlarmis acaba 4 transfer mi yoksa bölünme mi bölünmeyse şans ama her şekilde Allah yar ve yardımcısı olsun ben iki taneyke kafayı yiyorum çoğu günlerArkadaşım burda donosyon yapmıştı 4düzlere hamileymiş vay anam şimdi aradı haber etti ❤bölünmüş iki embriyoda
İki tane oldu 4 tane olmuş ikiside tek yumurta ikizleri olmuşKıbrısta 4 embriyoya kadar transfer edebiliyorlarmis acaba 4 transfer mi yoksa bölünme mi bölünmeyse şans ama her şekilde Allah yar ve yardımcısı olsun ben iki taneyke kafayı yiyorum çoğu günlerhepinizin ikizi olsun da anlayın bu dediğimi
Yorma sen yine de kendini verir bence ilk zamanlar hamilelik ilerlesin yapİnşallah canım
Dikiş de yapmak istiyorum ama pedalı zarar verir mi kadar miyim kendimi emin olamadım
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah ne büyük şokİki tane oldu 4 tane olmuş ikiside tek yumurta ikizleri olmuşallahım sağlıklı iki tane nasip etsin valla bizde ikizler çok ikiz severim
Evet evet o yüzden yapmayacağım şu test gününe kadar biraz sakin kalmalıyim hemen birşeyler yapmaya çalışıyorumYorma sen yine de kendini verir bence ilk zamanlar hamilelik ilerlesin yap
He vallaAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah ne büyük şok
Aynen öyle relaxEvet evet o yüzden yapmayacağım şu test gününe kadar biraz sakin kalmalıyim hemen birşeyler yapmaya çalışıyorum
Aynen öyle valla hiç bişey yokOyalancak biseyler arıyoruz ama hep falso ya
Ne yaparsak yapalim sonucumuzu alana kadar yaptığımız herşey anlamsız ,Oyalancak biseyler arıyoruz ama hep falso ya
Maşallah sırrı neydi nasıl dayandin. Sonuç pozitiftir inşallahTest gününe kadar bekledim ne idrar testi ne erken kan test yaptım. Sanırım en istikrarlı olduğum konu buydu
Kız bilmiyorum Allah verdi sabrını herkes test yap dedi ama yapmadım çünkü bi kaç yerde idrarda negatif çıkıp sonra pozitif olanları felan okudum ben o 2 günde kendi yer bitirirdim en azından bilmemek birşey daha iyidir diyerek 2.transferimde bekledim test günümü.Maşallah sırrı neydi nasıl dayandin. Sonuç pozitiftir inşallah
Valla ben zaman da geçsin diye yapıyorum yoksa kafama takmıyorum kafama taktığım tek şey zamanTest gününe kadar bekledim ne idrar testi ne erken kan test yaptım. Sanırım en istikrarlı olduğum konu buydu
Buna katılıyorum bende ay cidden ya. Evde ne yapsam şaşırıyordum. Ben öyle hep yatmadım da ağır kaldırmadım süpürge tutmadım felanValla ben zaman da geçsin diye yapıyorum yoksa kafama takmıyorum kafama taktığım tek şey zamannormalde zaman akar gider ama trasnfer de asla geçmiyor
Ben hep yatıyorum tuvalet hariç kocam izin vermiyor bide diğerlerin de hep hareket ettim evde bu sefer kendimi suçlamak istemiyorumBuna katılıyorum bende ay cidden ya. Evde ne yapsam şaşırıyordum. Ben öyle hep yatmadım da ağır kaldırmadım süpürge tutmadım felan
Bende tam tersi ilkinde öyle yaptım diye bunda eve geldiğimde birşeyler hazırladım eşimle yedik topladım yıkadım felan. Yemek işi hep yaptım ilk üç günden sonra çamaşır işini de hallettim sadece süpürge tutmadım çok yapışıyor benim yere diye bide eğilmedim çok uzanmadım felan o kadar.Ben hep yatıyorum tuvalet hariç kocam izin vermiyor bide diğerlerin de hep hareket ettim evde bu sefer kendimi suçlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?