ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Öyle tabi

Aslında en güzeli bilmemek stres yapmayida engelliyor bazen miss
Bencede bende hiç bir şey bilmedim ben opunun anestezili olacağını dahi bilmiyordum. Doktoruma bıraktım gel dedi gittim yap dedi yaptım sorgulamadım hiç soru sormadım kafamı hiç karıştırmadım bebelerin kalitesini bile bilmiyorum ama eşim herşeyi bilirmiş bana söylememiş korkmayım diye çünkü canım çok tazedir benim. Ağlaya ağlaya tamamladım süreci Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Yok kız benim de trasnfer hariç yarın 3. Gün hiç bişeyim yok sadece bir saatir ayaklarım çok üşüyor ve cişe gidiyorum Oda sanırım belirti değil
Bende çok gidiyorum ama suyu abarttım ben ondan galiba

Yok kız benim de trasnfer hariç yarın 3. Gün hiç bişeyim yok sadece bir saatir ayaklarım çok üşüyor ve cişe gidiyorum Oda sanırım belirti değil
ALLAH seni emiii cok cis yapmakta belirtiymis ama benim transfer gununden beri surekli kasik ve bel agrisi var, tutunuyordur inşaALLAH bebişler

ben transfer sonrası .
2 kutu enox 2 kutu axaparin 2 kutu prolütex iğne oldum 35 gün boyunca hergun iki iğne oldum
Ben ilk hamilelikte iğneliydim. Bunda değilim burada yapmıyorlar kan sulandırdığı iğne doktorum hiç yapmıyor zaten coraspirin hap yeterli diypr ama progestan iğne de değer düşükse 8. Haftaya kadar kullanılıyor

U Umayis bak bende ki kafaya bak işte gamsızım diyorum da inanmıyorsun kız bu doktor bana senin rahminde perde mi var die sordu 10 gün sonra aklıma gelişine ne demeli birinin konusunu görünce yoksa hala yoktu bende rahim filminde öyle bisey çıkmadı tüp bebek süresince de hiç öyle söylenmedi şimdi normal mi bu söylenen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…