Öyle tabiBende tam tersi ilkinde öyle yaptım diye bunda eve geldiğimde birşeyler hazırladım eşimle yedik topladım yıkadım felan. Yemek işi hep yaptım ilk üç günden sonra çamaşır işini de hallettim sadece süpürge tutmadım çok yapışıyor benim yere diye bide eğilmedim çok uzanmadım felan o kadar.
Nasıl rahat ediceksen öyle yap zaten kasma kendini hiç. İçinden geldiği gibi yap.
İnşallah güzel haberler alırız
Bencede erken yapma testiÖyle mi diyon peki Madem öyle yapım. Sen ne zaman başladın hiç negatif gördün mü 5. Günden önce
Sen ne alemdesin kaçıncı gün olduBencede erken yapma testibiraz sabr
Sandalyede kılıyorum hamile olmama rağmen . Düşer oturarak kıl dediler bana .Kızlar peki transfer sonrası namazı nasıl kildiniz secdede benim karnım çok kasıyor hissediyorum
Sabah 6.gün olacakSen ne alemdesin kaçıncı gün oldu
Bencede bende hiç bir şey bilmedim ben opunun anestezili olacağını dahi bilmiyordum. Doktoruma bıraktım gel dedi gittim yap dedi yaptım sorgulamadım hiç soru sormadım kafamı hiç karıştırmadım bebelerin kalitesini bile bilmiyorumAslında en güzeli bilmemek stres yapmayida engelliyor bazen miss
Bende öyle yaptım bugün yoksa karnım çok kasılıyorSandalyede kılıyorum hamile olmama rağmen . Düşer oturarak kıl dediler bana .
Yok kız benim de trasnfer hariç yarın 3. Gün hiç bişeyim yok sadece bir saatir ayaklarım çok üşüyor ve cişe gidiyorum Oda sanırım belirti değilSabah 6.gün olacaktest yapmamak icin zor duruyorum ama beklicem sende belirti falan varmi?
Nasıl yaniİğne ilaç kullanımı varmı hanımlar
Bende çok gidiyorum ama suyu abarttım ben ondan galibaYok kız benim de trasnfer hariç yarın 3. Gün hiç bişeyim yok sadece bir saatir ayaklarım çok üşüyor ve cişe gidiyorum Oda sanırım belirti değil
Kaçıncı gün embriyosu sizin 5. Günse çıkabilirSabah 6.gün olacaktest yapmamak icin zor duruyorum ama beklicem sende belirti falan varmi?
Bende çok su içerim ama ondan değil çünkü 2 saatir başladı ve aşırı gidiyorum inşallah sudur da enfeksiyon değildir aminBende çok gidiyorum ama suyu abarttım ben ondan galiba
ALLAH seni emiiiYok kız benim de trasnfer hariç yarın 3. Gün hiç bişeyim yok sadece bir saatir ayaklarım çok üşüyor ve cişe gidiyorum Oda sanırım belirti değil
ben transfer sonrası .Nasıl yani
3 tane 5.gün embriyosu canımKaçıncı gün embriyosu sizin 5. Günse çıkabilir
İnşallah inşallah sen zaten 3 tane koymuştun Allah’ın izniyle tutacak senin son denemen sanırımALLAH seni emiiicok cis yapmakta belirtiymis ama benim transfer gununden beri surekli kasik ve bel agrisi var, tutunuyordur inşaALLAH bebişler
Ben ilk hamilelikte iğneliydim. Bunda değilim burada yapmıyorlar kan sulandırdığı iğne doktorum hiç yapmıyor zaten coraspirin hap yeterli diypr ama progestan iğne de değer düşükse 8. Haftaya kadar kullanılıyorben transfer sonrası .
2 kutu enox 2 kutu axaparin 2 kutu prolütex iğne oldum 35 gün boyunca hergun iki iğne oldum
Bence pozitif olacaksınYok kız benim de trasnfer hariç yarın 3. Gün hiç bişeyim yok sadece bir saatir ayaklarım çok üşüyor ve cişe gidiyorum Oda sanırım belirti değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?