- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.681
Bende erken ogrendım gecen ay kuzum kaybettım de oyuzden erken yapmaya karşı fobı oluştu bende de ama 7 gün çok erken 5 ten sonra yap en azından ıstıyorsan daYa aslında şöyle ben 2 ay önce düşük yaptım. Çok erken öğrenmek istiyorumki yerleşirken yatayım çay kahve falan keseyim. Gerçi düşeceği varsa yine düşer ama çok istemek işte

sonradan testin üstünde yazılmış 4 ya 5 damla..bende 3 damla etdim..ilk defa yapıyordum bu testden sabah aldırdım eşime 1 tane
sonradan testin üstünde yazılmış 4 ya 5 damla..bende 3 damla etdim..ilk defa yapıyordum bu testden sabah aldırdım eşime 1 tane
		 ❤
❤ 

Kendi öykümden bahsedeyim; ben ilk önce klomen kullandım yumurtam gelişmedi. İkinci ay Femera ile iki tane nur topu gibi yumurta geliştirdik, çatlattık fakat gebelik elde edemedik. Doktor bana; kist oluşmasını önlemek için iğne vurduğunu söyledi. Evet kendinden de çatlayabilir fakat çatlamazsa kist oluşur, kist ise tedavide aksamaya neden olur dedi.
 Kendi öykümden bahsedeyim; ben ilk önce klomen kullandım yumurtam gelişmedi. İkinci ay Femera ile iki tane nur topu gibi yumurta geliştirdik, çatlattık fakat gebelik elde edemedik. Doktor bana; kist oluşmasını önlemek için iğne vurduğunu söyledi. Evet kendinden de çatlayabilir fakat çatlamazsa kist oluşur, kist ise tedavide aksamaya neden olur dedi.
		 Doktor vermedikten sonra alıp yapmak çok doğru değil bence
 Doktor vermedikten sonra alıp yapmak çok doğru değil bence 

bu ay beklemekle hata mı ediyorum acaba
bu ay beklemekle hata mı ediyorum acaba 

❤❤
❤❤