- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
21 yasindyaim cnm 3 yili gecti evleneli adetin 3.gnu kan tesi yaptim sorun yoktu adetin 21.gnu tekrar kan testi isteid doktor ondada bisi cikmadi ozeldede yaltirdim devlettede gecen sene yaptrmistim kan testinde hoc bisi cikmadi ama amh degerini blmyorum cnm bisi olsaydi solerlerdi sanirim
Yaşın gençmiş muhtemelen amh bakılmamıştır gerek de görmemişlerdir.. amh değeri yumurta rezervini gösterir 30-35 yaş üstü kadınlarda bakılır tahmini olarak menapoz zamanını gösterir dolayısı ile femara bu gibi durumlarda veriliyor yani yaş ile ilgili bu benim tahminim yanlış da olabilir bilen varsa beni düzeltsin lütfen o yüzden dr una güven
femarayla cok kisi hamle kalmis gorunce sasrdim oyuzden yasdan dolayida olablir tabi sen klomenin yannda bi vitamin felan kllandon mi bazilari vitamin felan aliyomus ben bi ara rahim filmi ceklrken doktor folik asit al demsti onu alip kllandm snra btti bitince tekrar almadim gene ayni vitamine devam edeyim mi baska bi vitamin mi alsam
Ben klomeni 3 ay kullandım yumurta takibi yapılarak denedik ama olmadı aşılamaya geçtik bu ikinci aşılamamdı ama klomen değil iğneli tedavi gördüm canım..ben 2 yıldır folik asit kullanıyordum fakat b12 fırlamış drum ara ver dedi şuan içmiyorum ama sen kafana göre bırakmamalısın kanda bi baktır önce b12 kaç ona göre dr versin bi tane folik asit
Hakkında hayırlısı olsun cnm. kaçıncı günündü bugün?Kızlar kan sonucum da negatif dün gece de adetim geldi zaten sökülememektenmiş meğer o kahve lekeler yarın dr uma gideğim artık bakalım ara verecek mi yoksa bi aşılama daha mı hayırlısı artık
Hakkında hayırlısı olsun cnm. kaçıncı günündü bugün?
Demek ki zamanı değil canım insan üzülüyor ama Ümit rabbimden inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim bizlere de, benim adetim erken bile oldu, bünyeye göre fark ediyor demek ki, ben ara verdim aşılama falan düşünmüyorum, hastalığım için bitkisel kürlere başladım, eşimde ameliyat oldu, biraz akışına bırakacağım, hastalığımı tedavi etmeden gebe olmam zor, Rabbim yardımcımız olsunKızlar kan sonucum da negatif dün gece de adetim geldi zaten sökülememektenmiş meğer o kahve lekeler yarın dr uma gideğim artık bakalım ara verecek mi yoksa bi aşılama daha mı hayırlısı artık
Canım senin nasıl gidiyor gebelik test yaptın mı tekrarHakkında hayırlısı olsun cnm. kaçıncı günündü bugün?
Demek ki zamanı değil canım insan üzülüyor ama Ümit rabbimden inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim bizlere de, benim adetim erken bile oldu, bünyeye göre fark ediyor demek ki, ben ara verdim aşılama falan düşünmüyorum, hastalığım için bitkisel kürlere başladım, eşimde ameliyat oldu, biraz akışına bırakacağım, hastalığımı tedavi etmeden gebe olmam zor, Rabbim yardımcımız olsun
Rabbim daha fazla yormasın inşallah canım, kolay bir imtihan değil, ama bende dahil etrafımda o kadar çok ki, salgın gibi artık bu infertilite sebepli sebepsiz, bu ay dinlenmek iyi gelir inşallah sana öbür aya da başarılı bir aşılama olur da bebeğin sağlıkla hayırla gelirBu ay ara isticem bende canım sonraki ay yine aşılama olucak büyük ihtimalle çünkü tüp bebek için iki iğneli aşılama şartı var bizde de sorunun ne olduğu belli değil eşim de de bndede sorun bulunamadı yaşım 33 beklemeye tahammülüm kalmadı 5 yıllık da evliyim üstelik hiç hamilelik olmadıhepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bebeklerimiz sağlıklı gelsin tek duam bu Svltr
Rabbim daha fazla yormasın inşallah canım, kolay bir imtihan değil, ama bende dahil etrafımda o kadar çok ki, salgın gibi artık bu infertilite sebepli sebepsiz, bu ay dinlenmek iyi gelir inşallah sana öbür aya da başarılı bir aşılama olur da bebeğin sağlıkla hayırla gelir
Canım aynıyızzKızlar kan sonucum da negatif dün gece de adetim geldi zaten sökülememektenmiş meğer o kahve lekeler yarın dr uma gideğim artık bakalım ara verecek mi yoksa bi aşılama daha mı hayırlısı artık
Kızlar kan sonucum da negatif dün gece de adetim geldi zaten sökülememektenmiş meğer o kahve lekeler yarın dr uma gideğim artık bakalım ara verecek mi yoksa bi aşılama daha mı hayırlısı artık
BU SABAH TEKRARDAN YAPTIM ÇİZGİ DAHA BELİRGİN AMA KORKULARIM VAR ADET TARİHİM 25 ARALIK. YARIN RANDEVÜ ALDIM DOTORUMA GİDİCEM.Canım senin nasıl gidiyor gebelik test yaptın mı tekrar
İçini ferah tutmaya çalış bu önemli, Allah korktuğuna uğratmasın inşallah, sen aşılaması tutmayanlar için bir umutsun güzel haberler alırsın inşallah canım :)BU SABAH TEKRARDAN YAPTIM ÇİZGİ DAHA BELİRGİN AMA KORKULARIM VAR ADET TARİHİM 25 ARALIK. YARIN RANDEVÜ ALDIM DOTORUMA GİDİCEM.
Evet olur hemen sanıyoruz, benim için engelleri aştığımı düşünmüştüm hareketli spermler verildi kistin döllenmeyi önleme şansı da kalmamıştır diye düşünmüştüm, ama şunu hesaba katmıyoruz, Rabbim ol demeden olur mu, öyle hikayeler var ki kesinlikle çocuk sahibi olamazsın denilipte yıllarca hasret çeken ama kendiliğinden olan, bu da bizlerin imtihanı isyan ettirmesin RabbimHiç böyle olacağını düşünemiyor insan hemen olur sanıyor bu da bir sınav dediğin gibi canım bekleyeceğiz elimizden geleni yapıp dua edeceğiz elbet bir gün olucak inşallah
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim hepinize sevineceğiniz haberler almayı nasip etsin inş hayırlısıyla.İçini ferah tutmaya çalış bu önemli, Allah korktuğuna uğratmasın inşallah, sen aşılaması tutmayanlar için bir umutsun güzel haberler alırsın inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?