- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Şükürler olsun ümitliyiz canım, ümitsizlik imansızlıktan ileri gelir, mevlamın takdiri herşey, nasipte varsa birgün birşeyi sebep kılacak ve olacak Allah'ın izniyle, bu ara ben ot sap içip duruyorum belki kistime fayda eder diyehatunlar merhaba,
aşılaması tutmayan arkadaşlar dualara devam edelim ümitsiz olmayalım. kafamızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışalım.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ha birde gördüğüm hormon tedavisi ve aşılama iğnelerinden kalan 4 kg vermeye çalışıyorumne ödem yaptı bende aşılama için olduğum iğneler, ama gidiyor çok şükür başladığım bir kür sayesinde
İnşallah bunlar vesile olur canım aşılama yapmadan kendiliğinden olur, ben hayıt tohumu kaynatıp içiyorum çikolata kistinde sonuç almak için 3 ay aralıksız içilmesi gerekiyormuş, civan perçemi ve testere dişli aslan pençesi de içiyorum onu da 1 ay içeceğim inşallah, bunları gebe kalmak içinde içiyorlarmış, belki hem tedavi eder hem gebe kalmamı sağlar nasip...:)ben de soğan kürüne devam ediyorum 2 günüm kaldı bitmesine. çok sıkıldım :) o bittikten sonra incir zeytinyağı kürü yapacağım. ( incirleri 1 hafta zeytinyağında beklettim) onları yiyip 1 kaşık da zeytin yağı içeceğim. hepsi vesile ben sırf bitkisel doğal bişeyler yapmak için bunları yapıyorum canım.
herkes ne durumda. ne gün sonuç alıcaksınız.
benim 8. günüm ve fena halde göğüs uçlarım sızlıyor...
İkinizde muradınıza erersiniz inşaallah kızlarmerhaba benim doktorum test yapmana gerek yok dedi benim.adet olursam olmamıştır olacak
inş cnm hayırlısı olsun hepimiz için.İkinizde muradınıza erersiniz inşaallah kızlar
Canım ne yaptın bebekten güzel haberler var inşallah ?Hakkında hayırlısı olsun cnm. kaçıncı günündü bugün?
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN KESEYİ GÖRDÜK. RABBİM KALP ATIŞINIDA DUYMAYI NASİP EDER İNŞ.Canım ne yaptın bebekten güzel haberler var inşallah ?
inşallah canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallahÇOK ŞÜKÜR BUGÜN KESEYİ GÖRDÜK. RABBİM KALP ATIŞINIDA DUYMAYI NASİP EDER İNŞ.
SAĞOL CNM ALLAH RAZI OLSUN. EVET CNM İLK BEBEĞİM 23 AY SONRA GELDİ MELEĞİM.inşallah canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallahİlk bebeğin değil mi ?
Çok şükür canım, tadını çıkar her ultrasona gittiğinde videoya al ben oğlumda öyle yapmıştım saklıyorum hala ultrason fotolarını falan, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğinde sende, sıkıntın neydi de canım 23 ay olmadı ?SAĞOL CNM ALLAH RAZI OLSUN. EVET CNM İLK BEBEĞİM 23 AY SONRA GELDİ MELEĞİM.
Çok şükür canım, tadını çıkar her ultrasona gittiğinde videoya al ben oğlumda öyle yapmıştım saklıyorum hala ultrason fotolarını falan, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğinde sende, sıkıntın neydi de canım 23 ay olmadı ?SAĞOL CNM ALLAH RAZI OLSUN. EVET CNM İLK BEBEĞİM 23 AY SONRA GELDİ MELEĞİM.
KALP ATIŞININ SESİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM İNŞ HEYECANDAN UNUTMAM.PKO VARDI CNM BENDE EŞİMDEDE BİRAZ HAREKET SORUNU VARDI.Çok şükür canım, tadını çıkar her ultrasona gittiğinde videoya al ben oğlumda öyle yapmıştım saklıyorum hala ultrason fotolarını falan, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğinde sende, sıkıntın neydi de canım 23 ay olmadı ?
aşılama ile kaldın değil mi, inşallah canım eşine söyle o çeksin, rabbim burda evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallahKALP ATIŞININ SESİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM İNŞ HEYECANDAN UNUTMAM.PKO VARDI CNM BENDE EŞİMDEDE BİRAZ HAREKET SORUNU VARDI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?