Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hatunlar merhaba,

aşılaması tutmayan arkadaşlar dualara devam edelim ümitsiz olmayalım. kafamızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışalım.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Şükürler olsun ümitliyiz canım, ümitsizlik imansızlıktan ileri gelir, mevlamın takdiri herşey, nasipte varsa birgün birşeyi sebep kılacak ve olacak Allah'ın izniyle, bu ara ben ot sap içip duruyorum belki kistime fayda eder diye Sonrası Allah kerim Rabbime emanet ettik

Ha birde gördüğüm hormon tedavisi ve aşılama iğnelerinden kalan 4 kg vermeye çalışıyorum ne ödem yaptı bende aşılama için olduğum iğneler, ama gidiyor çok şükür başladığım bir kür sayesinde

ben de soğan kürüne devam ediyorum 2 günüm kaldı bitmesine. çok sıkıldım :) o bittikten sonra incir zeytinyağı kürü yapacağım. ( incirleri 1 hafta zeytinyağında beklettim) onları yiyip 1 kaşık da zeytin yağı içeceğim. hepsi vesile ben sırf bitkisel doğal bişeyler yapmak için bunları yapıyorum canım.

İnşallah bunlar vesile olur canım aşılama yapmadan kendiliğinden olur, ben hayıt tohumu kaynatıp içiyorum çikolata kistinde sonuç almak için 3 ay aralıksız içilmesi gerekiyormuş, civan perçemi ve testere dişli aslan pençesi de içiyorum onu da 1 ay içeceğim inşallah, bunları gebe kalmak içinde içiyorlarmış, belki hem tedavi eder hem gebe kalmamı sağlar nasip...:)

etrafımdaki hamile haberleri gittikçe çoğalıyor. Darısı bize inşallah. bu ay belki kendiliğinden kalırım hesap kitap yapmadım hiç.. belli mi olur nasip

Merhaba ,14 Aralıkta aşılamam oldu.
heyecanla bekliyorum bende kızlar.yalnız hiç olumlu olan olmadı sanırım .
İnşallah şansımız döner.

SAĞOL CNM ALLAH RAZI OLSUN. EVET CNM İLK BEBEĞİM 23 AY SONRA GELDİ MELEĞİM.
Çok şükür canım, tadını çıkar her ultrasona gittiğinde videoya al ben oğlumda öyle yapmıştım saklıyorum hala ultrason fotolarını falan, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğinde sende, sıkıntın neydi de canım 23 ay olmadı ?

SAĞOL CNM ALLAH RAZI OLSUN. EVET CNM İLK BEBEĞİM 23 AY SONRA GELDİ MELEĞİM.
Çok şükür canım, tadını çıkar her ultrasona gittiğinde videoya al ben oğlumda öyle yapmıştım saklıyorum hala ultrason fotolarını falan, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğinde sende, sıkıntın neydi de canım 23 ay olmadı ?

KALP ATIŞININ SESİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM İNŞ HEYECANDAN UNUTMAM.PKO VARDI CNM BENDE EŞİMDEDE BİRAZ HAREKET SORUNU VARDI.

KALP ATIŞININ SESİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM İNŞ HEYECANDAN UNUTMAM.PKO VARDI CNM BENDE EŞİMDEDE BİRAZ HAREKET SORUNU VARDI.
aşılama ile kaldın değil mi, inşallah canım eşine söyle o çeksin, rabbim burda evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah

EVET CNM AŞILAMA İLE HAMİLE KALDIM. AMİN İNŞ CNM. RABBİM İSTEYEN HERKEZE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ.

Merhaba,
Herkese geçmiş olsun öncelikle.. Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah...Ben aşılama fiyatlarını merak ediyorum...Bursada yaptırmak istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..Bizimde sorunumuz nedensiz infertilite...sorun yok diyorlar...Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…