- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Canım şehir ve merkeze göre değişiyor ben inseminasyona 400 tl verdim, yumurta geliştirici iğnem 300 tl çatlama iğnesi 80 tl, 780 tl ye maal oldu, gideceğin hastaneye danış istersenMerhaba,
Herkese geçmiş olsun öncelikle.. Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah...Ben aşılama fiyatlarını merak ediyorum...Bursada yaptırmak istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..Bizimde sorunumuz nedensiz infertilite...sorun yok diyorlar...Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak...
Canım soğan küründen sonra böyle olabiliyor bazen diye okumuştum, özellikle bazı çikolata kisti olanlarda baya parça parça dökülüyormuş, ben yapmıştım ama bana fayda etmedi, içini temizliyordur inşallah iyiye yorkızlar soğan kürü yaptım 2 hafta. dün bitti. kahverengi akıntım var dünden beri. kisti mi temizliyor acaba adetime 7 8 gün var daha.
Canım soğan küründen sonra böyle olabiliyor bazen diye okumuştum, özellikle bazı çikolata kisti olanlarda baya parça parça dökülüyormuş, ben yapmıştım ama bana fayda etmedi, içini temizliyordur inşallah iyiye yor
Bilemedim ki canım kafanda soru işareti varsa doktoruna danış istersenkızlar soğan kürünün etkisi akıntı ve kanamalar devam ediyor normal mi. adete 1 hafta var.
İyilik güzellik canım, iş güç dünya telaşı işte :) sen napıyorsun ?hatunlar napıyorsunuz?
Hayırlısı olsun, aşılamaya başlayacaksın değil mi adet olursanbenim de aynı iş güç stres :) bugün bat günüm. sanırım adet olacağım.
Hayırlısı olsun, aşılamaya başlayacaksın değil mi adet olursan
Amin inşallah canım, kolay bir imtihan değil bu ama sabır lazım bolca ve dua, hakkında nasıl hayırlı ise inşallah öyle olur, gönlündeki hayırlısı ile nasip olurevet canım. çok sıkılmaya başladım artık... Rabbim sabır versin
Amin inşallah canım, kolay bir imtihan değil bu ama sabır lazım bolca ve dua, hakkında nasıl hayırlı ise inşallah öyle olur, gönlündeki hayırlısı ile nasip olur
Rabbim herkez için hayırlısını nasip etsin inşallah. 26. aralıkta aşılama yapıldı bana bugun 9. gün ve 1 günü 3 gün gibi yaşıyorum beklemek belirsizlik çok zor kasık ağrılarım var regl günümde geldi olucak mı olmucak mı diyene düşüneceğimi bilemiyorum. Sürekli duam ALLAHIM BENİ BANA NASİP ETMEDİĞİM ŞEYLERİN PEŞİNDE KOŞTURMA HAYALİNİ KURDURMA DİYE. Amin.
kaç yumurta gelişti aşılama öncesi ?EVET CNM AŞILAMA İLE HAMİLE KALDIM. AMİN İNŞ CNM. RABBİM İSTEYEN HERKEZE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ.
1 TANE GELİŞTİ CNMkaç yumurta gelişti aşılama öncesi ?
Sürekli birseyler okuyorum kızımın sınavları var onun için soru hazırlıyorum ama belirsizlik insanı yoruyor iyi hissediyorum inşallah öylede sonuçlanır.hiç olumsuz düşünme, kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış. aklına getirme kendine uğraşlar bulmaya çalış. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Canım hayırlı günler ne yaptın adet oldun mu başladın mı aşılama tedavisine ?inşallah canım inşallah. hepimiz inşallah bir an önce gönlümüzdekine hayırlısıyla kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?