Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım şehir ve merkeze göre değişiyor ben inseminasyona 400 tl verdim, yumurta geliştirici iğnem 300 tl çatlama iğnesi 80 tl, 780 tl ye maal oldu, gideceğin hastaneye danış istersen

çok iyimiş rakamlar..tabiki merkeze göre değişir bursada 3000 tl den başlıyor...merkeze daha karar veremedim canım...araştırma yapıyorum bir iki fiyat duymuştum...burda bursda olan ve giden varsa diye yazmak istedim...

kızlar soğan kürü yaptım 2 hafta. dün bitti. kahverengi akıntım var dünden beri. kisti mi temizliyor acaba adetime 7 8 gün var daha.

kızlar soğan kürü yaptım 2 hafta. dün bitti. kahverengi akıntım var dünden beri. kisti mi temizliyor acaba adetime 7 8 gün var daha.
Canım soğan küründen sonra böyle olabiliyor bazen diye okumuştum, özellikle bazı çikolata kisti olanlarda baya parça parça dökülüyormuş, ben yapmıştım ama bana fayda etmedi, içini temizliyordur inşallah iyiye yor

Sağol canim bende oyle düşündüm kahverengi adetin son gunu gibi akinti oluyor.

evet canım. çok sıkılmaya başladım artık... Rabbim sabır versin
Amin inşallah canım, kolay bir imtihan değil bu ama sabır lazım bolca ve dua, hakkında nasıl hayırlı ise inşallah öyle olur, gönlündeki hayırlısı ile nasip olur

Amin inşallah canım, kolay bir imtihan değil bu ama sabır lazım bolca ve dua, hakkında nasıl hayırlı ise inşallah öyle olur, gönlündeki hayırlısı ile nasip olur

inşallah canım inşallah. hepimiz inşallah bir an önce gönlümüzdekine hayırlısıyla kavuşuruz.

Rabbim herkez için hayırlısını nasip etsin inşallah. 26. aralıkta aşılama yapıldı bana bugun 9. gün ve 1 günü 3 gün gibi yaşıyorum beklemek belirsizlik çok zor kasık ağrılarım var regl günümde geldi olucak mı olmucak mı diye ne düşüneceğimi bilemiyorum. Sürekli duam ALLAHIM BENİ BANA NASİP ETMEDİĞİM ŞEYLERİN PEŞİNDE KOŞTURMA HAYALİNİ KURDURMA DİYE. Amin.

hiç olumsuz düşünme, kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış. aklına getirme kendine uğraşlar bulmaya çalış. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

hiç olumsuz düşünme, kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış. aklına getirme kendine uğraşlar bulmaya çalış. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sürekli birseyler okuyorum kızımın sınavları var onun için soru hazırlıyorum ama belirsizlik insanı yoruyor iyi hissediyorum inşallah öylede sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…